НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 555
  • 233
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, някое от децата дали е писало мотивационно писмо за Еразъм като ученик между 9-12 клас?
Моля, ако има да ми прати, не искам да е от интернет.

# 211
Бъни, не мога да помогна, но пожелавам успех.

# 212
  • Разпиляна във въображението
Момичета, някое от децата дали е писало мотивационно писмо за Еразъм като ученик между 9-12 клас?
Моля, ако има да ми прати, не искам да е от интернет.

Дъщеря ми го предаде преди две седмици. Ще я питам. Дори не знам кога го е писала.

# 213
Леле, тая тема съвсем замря Simple Smile
Чакате ли студентите по Коледа? Аз вече записвам желанията за гозби Simple Smile

# 214
Чакаме, ама чакаме и покана за среща …🤣

# 215
Честит студентски празник на всички момичета и момчета Simple Smile Да са успешни и да купонясват довечера Simple Smile

# 216
  • у дома с любимите си хора
Наистина е позамряла темичката.
Моите и двамата не са ходили по Еразъм никъде(щерката отказа да замести някакво момиче), та нямам идея за писмата.
И аз да попитам нещо във връзка с 12-класничката относно кандидатстването. Понеже се е насочила към УАСГ дали може да се вземе при кандидатстване оценката по математика от матура, която обаче не е ПП? Надявам се някой да може да ме ориентира, нали имахме деца точно в УАСГ Laughing
За поредна Коледа момчето ми няма да се прибира, заради разсипията с пътуването и часовата разлика общо 3 дни от 7 дневна ваканция. Прецени,че не си струва нито финасово, нито времево. Някои хора от отбора се прибират в Европа заради националните им състезания, но не всички. За сметка на това може би ще си подари някаква екскурзия  или там на топло, или на някой остров в близост. За деня на благодарността имаха седем дни ваканция, та си бяха организирали сами екскурзия до Маями и си починаха хубаво, забавляваха се - то обиколки с яхта, каране на колелета, плажуване, дори билети за баскетболен мач си бяха взели.

# 217
  • Варна
Вилиан, може. Виж тук https://uacg.bg/page/sled-sredno-obrazovanie на образуване на бал. Мони държа трета матура по избор на обикновена математика, тъй като тя не беше профил математика. В крайна сметка обаче в бала й участва оценката от матурата по БЕЛ, тъй като беше по-висока.

Честит празник на всички студенти!

# 218
  • у дома с любимите си хора
Много ти благодаря. Мисли за архитектура (готви се от 2 години, но напоследък нещо в разколебана, още повече, че лятото беше и при двама архитекта), но следващото ѝ желание е геодезия.Та ако можеш нещо да споделиш и в тази посока ще ми е полезно. Може и на лични.

# 219
  • Sofia
Аз пък писах в Набор 2004 Relaxed Копирам тук:
За първа година хич не се сетих, че е 8.декември. Питах набора дали ще ходи рано днес и той възмутено ме погледна - е кЪк, нали е осми Grin

Честит да им е и да ни е! Да си взимат изпитите с лекота, да учат с желание и интерес и да са доволни от изборите си Revolving Hearts

# 220
  • София
Честит празник на всички студенти! Да сбъдват мечтите си и да постигат много успехи.

Моят с няколко състудента замина да празнува във Вършава. Предпочете вместо в Банско да отиде на по - интересно място, а и сумата за 4 дневната им екскурзия с включен самолетен билет в двете посоки е малко - по евтина от 3 дневния престой в Банско Laughing и вчера на връх 20 - тият си рожден ден замина.

# 221
Честит празник на настоящите, бившите и бъдещите студенти! Heartbeat
  Моята девойка замина с още 5 приятелки на Пампорово вчера, понапрегнах се, докато стигнат, че наборката шофираше. Тя шофира добре, но на другите шофьори на пътя вяра нямам. Чух я днес, доволна е, че не е претъпкано като на Банско миналата година. Имало студенти от всички краища на България, но без да е пренаселено.
   Иначе при нея ученето е все така интензивно, всяка седмица имат контролни и колоквиуми, изключително много се държи на присъствията на упражнения и лекции. Обмисляше да поработва и в аптека почасово, но аз я убедих да зачака до лятото, сега е доволна, че го е отложила, предвид натовареността в университета.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 16:46 от Госпожа Рада

# 222
Честит празник!
Вилиан обикновено на телефоните за контакт във връзка с кандидатстване дават много подробни отговори, защото така записано ДЗИ математика не става ясно.Аз се обаждах във връзка с ПГСАГ.
Моето с колеги заминаха вчера на Добринище. Чухме се преди малко, край масата в къщата за гости били, за довечера имат резервация някъде.

# 223
  • Sofia
Марти, жив, здрав, успешен и щастлив да бъде наборът! Чудесно са го измислили с пътуването Revolving Hearts

Нашият скромно ще почете празника тук - доколкото разбрах с колеги от няколко специалности.

# 224
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Марти да е жив и здрав рожденика!
Честит празник и от мен! Както се казва "Няма бивш студент".
Наборката замина на работа. Така и не можа да завърже приятелства в университета. Ще празнува довечера с гаджето, май в нас Joy

Общи условия

Активация на акаунт