НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 602
  • 233
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!
Аз вчера убеждавах колега, негова племенница започва 1 курс в МУ, че университетът започва последната седмица на септември. После ми се смяха, че съм изпуснала девойката. Тя се оказа, че си е била цял ден на упражнения вчера. Поне й честитих новата академична година.
Аз се изморих от пътувания уикендите насам натам и сега идния дълъг уикенд мисля да мързелувам в къщи. Така че, ако направим организация, съм на линия за среща.
На мен ми е много депресиращо, как вече е тъмно сутрин в 7. Ама отиде си лятото, идва есента Disappointed .

# 181
  • София
Леле страхотно лято на наборчетата е било, много им се радвам 🏖.

Да ви почерпя виртуално. 🍬🎂🍩🍾
Синчето днес е рожденник и вече е в отбора на 20 годишните.
През нощта част от приятелите го изненадаха с торта и свещи пред блока.

Успешна учебна година пожелавам на студенти и ученици!

# 182
  • София, в момента в любимото ми село Железница
V_M честит ти рожденик! Да е здрав, щастлив и успешен!

# 183
  • някъде ... тук ...
V_M, здрав и успешен да е рожденикът!

# 184
V_M, здрав и сбъднат да е рожденикът!
Забравих да отбележа, че идеята за среща е чудесна!

# 185
Честит да е рожденикът!
Пожелавам на всички успешна учебна година.

# 186
  • София
V_M, здрав и успешен да е рожденикът!
Рада, здраве и успешна реализация на бакалавъра!
Успешна и здрава година на всичките ни ученици и студенти!

# 187
Честит рожденик! Честит бакалавър и успешна реализация! Дай Боже всекиму 🙏 Ако организирате среща - пишете… Аз днес се връщам от Майорка - и наборът се присъедини за няколко дни да види малко повече немци на едно място … 🤣 Иначе не е почивал през лятото, защото си намери временна работа.

# 188
Изгубих се из форума и съм изтървала темата. Младежът завърши успешно първата година и лятото работи. Два, три пъти ходи до морето за два-три дни. След 22 плануваме семейно пътуване. Незнам ще успее ли с работата и учене. Първият семестър успяваше, но за втория напусна и лятото пак започна работа. Времето ще покаже.
Успешна година!

# 189
  • София
V_M, честит рожденик!
Ани, Ради, честит рожден ден и на вашите астрални близнаци! Flowers Four Leaf Clover Birthday
Щури и щастливи дни да ги чакат занапред! Да сбъдват мечти!

# 190
Jiema, сърдечно благодаря! Трогна ме, че помниш.Не само , че са астрални близнаци,  а и бяхме в една стая като ги родихме. Много ми е специален младежа на Аник. Нека са здрави и щастливи всичките ни деца . Големи хора си станаха форумските деца.

# 191
  • София
Рада и Ани, да са здрави, щастливи, разумни и много успешни младежите!

# 192
Да са честити, здрави и щастливи и двамата сладури! Бях запомнила около средата на месеца и мислех, че е минал вече денят!

# 193
  • Sofia
Момичета, много ви благодаря за пожеланията Revolving HeartsKissing Smiling Eyes Като семейство сме си тук - с някои се познаваме от 20 и малко повече години (, че и бременяхме заедно) Revolving Hearts
V_M, честити 20 и на вас! Здраве, щастие и успехи пожелавам! Тривиално, но пък най-важното Blue Heart

Снощи той празнува навън, а ние с баща му и сестра му се забавлявахме с бебешки видеа - как съм го торомозила това дете... то мазане, масажи, гимнастика, захранване, всичко чинно по бг-мама Laughing

# 194
Честито и от мен на рождениците Simple Smile 20 години е такава прекрасна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт