НАБОР 2005 - без заглавие е тая, че не ѝ се види края.

• 18 609
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
Успешна учебна година за учителките ни в темата и децата-малки и големи!
Радвам се за хубавите летни преживявания на наборчетата!
Аз изпращам четвъртокласник, наборката също започва днес, в МУ нямат търпение да започнат явно. Но паметното за мен  е , че от  днес  официално си имам бакалавър по "Регионално развитие и политика" . Днес излязоха резултатите от държавния изпит на големия ни син. Много съм щастлива!

# 166
  • Sofia
Ради, честит ти бакалавър Kissing Smiling Eyes Да се реализира много успешно с наученото Revolving Hearts

Успешен старт на учениците, техните родители и на учителите Flowers Four Leaf Clover

# 167
  • София
Ради, честит да е! И нека завършеното образование му носи много позитивизъм в бъдеще!

# 168
  • София
Успешна учебна година на учителките ни Simple Smile, на ученици и студенти! Здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Ради, честито бакалавърство на баткото!
Поизпуснах ви и скоро не съм писала, но фокусът ми е в 3тото НВО което "ми" предстои тази година Joy Да се смее ли, да плаче ли човек, но само да сме здрави си пожелвам, че тези дни и това малко ни липсваше.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:52 от Jiema

# 169
  • Sofia
Поизпуснах ви и скоро не съм писала, но фокусът ми е в 3тото НВО което "ми" предстои тази година Joy Да се смее ли, да плаче ли човек, но само да сме здрави си пожелвам, че тези дни и това малко ни липсваше.

Ехаааа, дойде ли време ??? Знаеш, че много подкрепа имаш от нас Revolving Hearts

# 170
  • София
Честит първи учебен ден на малки и големи!
Да е много успешна и щастлива годината за всички.

Ради, нека да му е честит първия завъшен етап от висшето образованието.
Скрит текст:
На мен днес ми е носталгично, защото е последния първи учебен ден в училище. От догодина живот и здраве, ще отбелязваме първите учебни дни в университета. Ох, кога мина това време...

# 171
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит първи учебен ден на децата и учителите в темичката ни.
И аз изпратих един нетърпелив 11-ник. Най-накрая без история и философия Stuck Out Tongue Winking Eye

Ради, честито и на бакалавъра! Да лети и да следва смело мечтите си! Kissing Heart

# 172
  • някъде ... тук ...
По вода да му върви на бакалавъра!
Моят големия решил да записва магистратура в областта, в която работи.
Наборът днес започна уч.година, утре ще ходи на мач в Торино. Да се оправя с отсъствията сам.

# 173
Ох, моят десетокласник се прибра и отсече - Вече не ми се ходи на училище Simple Smile И при него е мъка Философията, а тази година е по 2 часа седмично, иначе по История е в някакъв училищен клуб поканен, щото е много дОбър Simple Smile.

# 174
Успешна да е!
Госпожа Рада честито на бакалавъра!

с теб сме!

# 175
  • София
На добър час на всички ученици и учители!Да им е лека и успешна новата учебна година!🍀
Госпожа Рада честит ти бакалавър!Да бъде удовлетворен от постижението си!🤗
Лейди беше споменала за среща.Дали наистина не е време да се организираме?

# 176
  • В средата на времето
Ради, честито на твоето момче! 🍀 Да успее така и с магистратура, че и докторантура  (ако има желание Simple Smile )!

Честит първи учебен ден на всички малки и големи! Да е лека и много успешна за всички!🍀🍀

Моята второкласничка днес - "Още само 10 години..." 😂 Втори клас не го брои вече.🙂

# 177
  • Варна
На добър час на учениците и студентите!
На девойката вчера хич не й се тръгваше за София, а днес вече и лекция и упражнение имаше.. Хубава ваканция си изкараха, и мисълта за връщането в "клас" доста я напрегна Grinning
Сестра й ще бори ПП Математика, и допълнително испански тази година, има и нова учителка по БЕЛ и се надявам да тръгне вече по-добре подготовката в училище.

# 178
И аз се боря с ликвидации и НВОта... Тая година ще ми е тегава с тия нови формати. Че и девойката е една своенравна...
Баткото поне работи, уж учи, купонясва, пътува, забавлява се.. не е като да му липсва нещо 😊

# 179
Честит първи учебен ден!
Както се изказа деветокласничката у нас - започва деветият депресивен епизод. Хич не го обича училището, съчувствам й, и аз бях така.
Наборката се скъса да работи това лято. Направи две кратки и едно малко по-дълго море, едни блиц палатки на планина и май това беше. Но вече не сме под един покрив и трябва да работи, няма как. Рядко се чуваме и си пишем, още по-рядко се виждаме, та ми е малко оскъдна информацията за творческите й планове, свързани с университета. Знам само, че е записала втори курс.

Общи условия

Активация на акаунт