Звездни Компромати- Юли'25

• 336 032
  • 3 171
  •   2
Отговори
# 2 895
  • София
Много се смях на клипа на Любослав, но аз го харесвам и се забавлявам с неговите видеа. Момчето работи като  ренгенов лаборант в болницата в Хасково, ако не се лъжа, а около първи март подаряваше мартеници, които баба му е правила на хората от онкологичния диспансер и старчески домове в района. Много мило видео беше напраил.
И аз се чудя защо Киселова не пипне нещо по външния си вид - малко да смени стайлинга, прическата, лек грим. Добре, не и пука как изглежда, ама при нея едно хубаво, за което да се хванеш няма. Според мен, с немного усилия би изглеждала доста по-добре. Ако и разкара тези костюми, с които прилича на контрольор в БДЖ, ще е супер.
А адвокатката богиня продължава ли да се мъкне  с Евгени Минчев?

# 2 896
  • Glasgow
И мен много ме радва Любослав 😅

Полина Порижкова
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 09:10 от Jokerr

# 2 897
Какво те радва,Жокерче?
Според мен, след една определена възраст, да спрат да правят целенасочени разголени снимки. Че сравнения, че не остарели хич и тн...
Ами природа, касае всеки, кожата отпусната, провиснала вече, Ако и формата да не е променена много.
Вижте ни на 60 колко сме яки!

Само една Наоми има още супер стройни крака, но там   - ген и раса.
Блондинките имат нежна кожа, бързо остарява.

# 2 898
Може да е чудесен човек, но това, което афишира - женска визия, женски пози - надупен, нагримиран ...  Отвратително е. Разбирам, че е объркал тялото, но и това, което показва не е за показ.

проксима, Жокер визира Любослав, виж на предишната страница.

# 2 899
  • Glasgow
Любослав ме радва, Полина не, като стара самодива ми е.

# 2 900
# 2 901
  • София
Богинята на правото имала рожден ден. 😃 Евгени Минч явно е отпаднал от антуража, няма го по снимките.
Скрит текст:

# 2 902
Че Ромина кога се е разделила с Дарко?

# 2 903
Че Ромина кога се е разделила с Дарко?

Не мисля, че се е разделила с Дарко. Бившата й зълва ми е приятелка, този уикенд бяхме заедно, щеше да каже, при все, че стана дума за тях.
Просто е на кафе жената с може би техен близък, познат, приятел, това не значи, че 5 минути след тези кадри Дарко не е отишъл там...Да не сме толкова късогледи.

# 2 904
Попадна ми снимка на Илияна, не са успели да я замажат.

Скрит текст:

# 2 905
Илиана е запалила мотора
Скрит текст:

# 2 906
Една щастлива Памела.
Скрит текст:

В сесия на Vogue за връщане към най-естествените неща в живота.

# 2 907
Илиана е запалила мотора
Скрит текст:
Това по повод “ Вера Шаталина: Българките нямат фигура за художествена гимнастика. Вижте българския национален отбор - как изглеждат. Руските гимнастички са най-красивите в света - високи, стройни и красиви - като лебеди.”

# 2 908
Рускинята е много завистлива. Руските гимнастички имат много големи успехи, какво коментират българските. Е Токио им приседна де.

# 2 909
Луна 😂
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт