Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 020
  • 858
  •   1
Отговори
# 780
Не ми се коментира за търновския малоумник... Тоя е да го хванеш и да го биеш с пръчки!

Стейси, честита да ти е рожденичката! Все така да постига целите си!

Прибрахме се ние. Всички са нахранени, някои и изкъпани 😁 Аз лично съм готова да си легна, ама от хорски срам ще изчакам да се стъмни 😁

# 781
Бог да е с тях, Съни!
Дано се овладее ситуацията.

Честит национален празник, Стейси! Шегуваме се с моята приятелка, че дните в които децата ни са родени са национален празник;)
Още много да постига момичето ти, да ни прославя навсякъде с ума си! Здрава и щастлива да е!

Але, и и аз съм готова да заспя, но това защото спах само 4 часа снощи.
Ще хапна и ще полегна, че ще заслабна, ако си пропусна вечерята;)

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 21:07 от tuty

# 782
  • Бургас
Стейси,честита да е дъщеря ти! Прекрасна е! Много здрава и успешна да бъде!

Страшно е с тези пожари....

Прекрасни морски снимки видях....
И аз само го гледам, а не стигам до него...

Уморено ми е. Простирам пералнята, минавам през банята и си лягам...

# 783
  • Телиш/Плевен
Имаше клип как един идиот пали умишлено пожара. Пълно безумие.
Цяла България гори, мъжът ми е на дежурство и ги пратиха към Хасково и Тополовград.
Ужас, пълно е с идиоти и безхаберници и не мога и да си представя колко кошмарни са дежурствата на огнеборците по това време на годината... Confused

# 784
  • при моите деца .....
Стейси, честит празник!
Да е здрава дъщеря ти, да сбъдва с лекота мечтите си и да покорява всеки връх в живота си!
Толкова е страшно с тези пожари....
Хубава вечер!

# 785
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Честито на Гоги прохождане, здрав да е!
Стейси, честита да е щерката! Много здрава, много успешна, с много късмет!
Ние обикаляхме планините тези дни, хлад нямаше, но се радвах на 33 градуса Grinning по-добре на море да бяхме, поне щяхме да се топнем във водата.
Къщата ми е празна, малкия е на море, щерката на Хилса.

# 786
Добро утро и от мен.
Част от плановете за днес включват домакинстване и разкрасяване. Почнала съм и от двете дейности. Wink
Хубав ден, момичета!

# 787
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Честити да са Гоговите крачета! Уверено да го водят в живота му и все на хубави места и при хубави хора.

Стейси, да е здрава, щастлива и все така целеустремена и постигаща мечтите си.

Наистина е страшно с тези пожари. Господ да ни пази!

Хубава седмица, момичета!

# 788
  • Телиш/Плевен
Добро утро, момичета и успешна нова седмица! Hug

Попадна ми това: Heart
"На Тасос пожарите ги гасят за 10 минути. В България ги чакат да станат бедствие, за да напишат проект. Някъде чакат … барем един трактор…

В Гърция, когато избухне огън, вдигат се самолети, идват доброволци, общината реагира, кметът не се крие. Работи се. Не се философства. Не се лъже.

А у нас? Два дни пламъци в Родопите и никой не знае кой отговаря. Кметът чака заповед. Горските протестират за столевка отгоре.
Само някой дядо с мотика и отчаяние.
И министър в телевизора, който обещава „да видим к’во може да се направи“.

Докато гърците хвърлят вода, ние хвърляме вина. Те гасят пожари, ние схемите. Те спасяват природа, ние пращаме пресцентър.

И някъде там, между пепелта и бездействието, стоят едни хора – онези с униформите. Пожарникарите. Мълчаливите герои. Те не чакат заповед, не броят часове, не питат кой е виновен. Просто тръгват – към огъня, към смъртта. Често с техника от миналия век и обувки, които не издържат на пепелта. Но с очи, в които гори не страх, а дълг.

Някои от тях падат в бездната – и никой дори не помни имената им. Други се връщат черни от сажди, прегърбени от умора, но с очи, които още гледат народа си в очите.

А после идва тишината. И забравата. Докато пак не пламне нещо. И пак те – същите, невидими, изморени, недооценени – ще тръгнат. Без въпрос. Без фалшив патос.

Гори България. Но не от жега – от безхаберие. И ако не беше човешкото сърце на пожарникаря, нямаше да остане нищо освен въглени."

Веселин Стаменов

# 789
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес отиваме до Ботевград и после се прибирам.
От утре на работа.
Хубав и прохладен ден ви желая!

# 790
Добро утро!

Не мога да твърдя на другите места как е, но тук на предния пожар беше пълно и с доброволци и с техника. Познавам и земеделци, които си имат стройна организация кой, какво, къде и с каква техника и като стане нещо всички тръгват.

Бацилът ми е по-добре и днес ще го разходя в офиса.  Не е нужно да казвам, че вече си чакам петъка...

Спокойна седмица, банда!

# 791
Добро утро.
Закъсахме го с детето със стомашно неразположение,  такова нещо не помня да ми се е случвало.  Часове наред не мога да изляза от тоалетната.
За пожарите не мога да се съглася,  че не се прав нищо, че се чака и т.н. И при гърците гори често, че и ние помагаме, когато можем. Това е нещо непредвидимо. Един вятър може да обърне ситуацията и от 0% риск до 100 % да се стигне за 5 минути.
Хубав и успешен да е денят ви.

# 792
  • Телиш/Плевен
Е, то ако никъде не се правеше нищо, наистина да са останали само въглени досега... Confused

Съни, много неприятно, дано се оправите бързо. Hug

# 793
Съни, оздравявайте!

# 794
  • София
Добро утро!
Съни, бързо оздравяване!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт