Искам да кажа...(232) през ЮЛИ 2025

• 35 018
  • 858
  •   1
Отговори
# 795
Добро утро! След пожара у нас, напълно разбирам хората. Тече ремонт у нас, но ще е дълго, добре че не беше целия апертамент. Аз съм и с възпален корем след морето( хроничен) и с болки нон стоп. Само на вода съм. Че и зъбът чака за правене. Излезе ми през носа тази почивка. Дано до средата на новия месец ми мине. Хубава седмица, момичета! 🥰

# 796
Оф, Съни, бързо да минава! "Хубавото" на тези вируси е, че са скорострелки...

# 797
  • Телиш/Плевен
Сави, много ви се насъбра наистина, но вярвам, че малко по малко ще се оправят нещата. Hug

# 798
  • София
Добро утро!

Разхождахме се с Гоги за ръчичка. Почна да напича и се прибрахме. Проснах прането и седнах с второто кафе. Гостите излязоха. Будни сме от 6:40 но почивка няма.
Съни, Савина, бързо да ви минава, момичета!

Успешна седмица!

# 799
Благодаря, момичета❤️😘

# 800
Сави, пожелавам още по- бързо да приключиш с болежки и ремонт.

# 801
  • при моите деца .....
Привет!
Съни, Сави, бързо оздравяване!
Днес ходих на пилатес. Много хубава тренировка.
Дълго време не бях ходила, усещам болка в мускулите, ще пия аспирин.
Хубава вечер!

# 802
Добро утро!

Вчера направо ми се отели волът... Успокоявам се, че взех два понеделника на веднъж и се надявам днес да е по-добре 😁
Измежду телефонни разговори и драми даже снощи успях да си изчистя къщата 😆

Снощи най-накрая разхлади тук. Не успя да завали като хората,  ама все е нещо. Довечера ще се заемем с градината,  че в тия жеги не сме си подавали носа на вън и е джунгла.

Съни, как сте?

Спокоен ден, банда!

# 803
  • На брега на реката
Добро утро!

Днес, моята мама, има рожден ден! Да ми е жива и здрава, още много години, заедно с тати!

Ние ходиме до Софията тези дни, малко по докторя. Та малко в движение ви четох и се разписвах!  Уж на профилактика ,  ама след 6 м. пак, та ще стискате палци, че нещо се притесних!

Сави, бързо да минава на всички фронтове!

Съни, как сте с детето? Аз наскоро минах през това и беше ад нищо, че беше кратко, ама кошмарно!

Хубав ден, момичета!

# 804
Добро утро.
Благодаря,  момичета,  добре сме днес. Надявам се да е приключило. Отивам на работа днес, на обяд съм на зъболекар,  а имам отворен зъб и се надявам да го оправим.  
Бубе, честита да е.
Хубав ден.

# 805
  • някъде другаде
Добро утро!
Бубе , жива и здрава да е майка ти,
Савинка , бързо да ти минава.
Съни , съчувствам ти за зъболекаря. И аз сега правя зъби. Много мразя зъболекарите.
При нас снощи святка , гърмя , но не валя.
От днес съм на работа.
Хубав ден на всички.

# 806
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, здрава да ти е мама!

Съни, дано това е било.

Сави, бързо да се наредят здравословните и ремонтните проблеми.

Имам ходене до нотариус и ще го посетя още в началото на работния ден. После си се скривам пак вкъщи, докато не стане време за парка.

Дават дъждове и разхлаждане уж в цялата страна тази седмица, дано е кротко и напоително, а не някои градушки.

# 807
  • София
Добро утро!
Бубе, да е здрава майчето ти и да се радвате взаимно!
Стискаме палци всичко да е наред с изследванията!
Съни, супер, че сте го преборили! Нали знаеш, че е хубаво няколко дни малко на диета. Grinning
Тук тази сутрин направо си е доста по-хладно в сравнение с предните дни -17 градуса.
Спокоен ден!

# 808
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Бубе, здраве и дълголетие пожелавам на майка ти. Стискам палци за изследванията.
Аз се наспах. Почти 8 часа сън, спах до 7.30.
Днес започвам да работя с Митето. Достатъчно е почивал.
Хубав ден!(

# 809
  • Germany
Добро утро!
Бубе, здрава и честита да е майка ти!
Сави, да се стабилизира корема и да приключи скоро ремонта!
Съни, радвам се, че сте по добре!
При мен последни дни на работа. Лекарката е яко кисела, щото не може да намери човек за моето място, отделно е лудница от пациенти. Колежката май осъзна какво я чака и е яко стресирана, а аз броя минутите Simple Smile
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт