Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 026
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 230
# 1 231
Никой днес не се похвали от Киндер още.
И от вчерашните тегления, които бяха доста, почти никой не се похвали. Една спечелена топка от Ментина и евентуално някаква награда от DrWitt. Странна работа.
А Старопрамен са публикували 77 печеливши /5+40+32/. И само ЕДИН човек се похвали с пуф. Това вече ме озадачава много и ми се въртят едни въпроси в главата.

# 1 232
И от вчерашните тегления, които бяха доста, почти никой не се похвали. Една спечелена топка от Ментина и евентуално някаква награда от DrWitt. Странна работа.
А Старопрамен са публикували 77 печеливши /5+40+32/. И само ЕДИН човек се похвали с пуф. Това вече ме озадачава много и ми се въртят едни въпроси в главата.

На Старопрамен  се чака тегленето на 10бр. от големите награди. От години играя за такава награда, дано най-накрая ме изтеглят.

# 1 233

На Старопрамен  се чака тегленето на 10бр. от големите награди. От години играя за такава награда, дано най-накрая ме изтеглят.
Това теглене не в ли края на август?

# 1 234
Пожелавам ти една от десетте награди, които ще теглят на 31 юли да е твоя. Ако имаш и 19 в номера си, още по- голям шанс Laughing В първите 5 изтеглени за видеопроектор, 3 от номерата имат 19 на една и съща позиция. Направи ми впечатление.

# 1 235
Пожелавам ти една от десетте награди, които ще теглят на 31 юли да е твоя. Ако имаш и 19 в номера си, още по- голям шанс Laughing В първите 5 изтеглени за видеопроектор, 3 от номерата имат 19 на една и съща позиция. Направи ми впечатление.
Благодаря! Нямам 19 в номера, надявам се този път да заложат на други числа Wink

# 1 236
  • София
Привет, в играта на бира Moretti, има ли непечеливши капачки/езичета или под всяко трябва да има кен или чаши? Имам такова само с чертички? Какво означават?

# 1 237
Привет, в играта на бира Moretti, има ли непечеливши капачки/езичета или под всяко трябва да има кен или чаши? Имам такова само с чертички? Какво означават?
Е. Това е непечелившото

# 1 238
Спечелих ваучер на ФД, може би от 10-тото кодче, като на някои ресторанти предварително ги бяха скъсали..

# 1 239
  • София
Телевизор и конзола от Жилет
сега ги донесе куриер на Еконт
Скрит текст:
имам и мейли за тениските Кока-кола
Пред-последния ден спечелих 4 тениски с името на всеки.
Явно са одобрени имената.
Скрит текст:
Честито! Вие сте победител в промоцията  „СПОДЕЛИ COCA-COLA И ИГРАЙ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА НАГРАДА 2025”
Наградата, която печелите от томболата, организирана от ”Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД, е персонализирана тениска с дизайн от  VIRGO.
Моля в срок от 7 календарни дни да ни изпратите Вашите данни за доставка:
Три имена
Пощенски код
Град
Адрес за доставка
Телефонен номер
Ако информацията, предоставена от Вас, е невярна, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД си запазва правото да прекрати Вашето участие. В такъв случай, награди, спечелени от промоцията „СПОДЕЛИ COCA-COLA И ИГРАЙ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА НАГРАДА 2025” следва да бъдат върнати от Ваша страна на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България” АД.
В случай че не получим данните Ви в рамките на определения по-горе срок, Вашето участие ще бъде анулирано!
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на 30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
С уважение,
Екипът на Кока-Кола
Юли завършвам с 16 награди от пожеланите и написани на 01 юли 15 награди.
За Август ще си пожелая 20 награди.
Чакам Фейри, Рошен, Пепси/Миринда, Нестле-Маги
Ще се включа в 7 дейс, П и Г игрите, Якобс и нес-кафе.
Чакам 1 книга от сайта "Розали" спечелена на 01 юли
мина цял месец ,писах им  дали е изпратена, но няма отговор.

# 1 240
Играта на Бира Морети е до 15.08 и все още има промо бири. Ако се спечели наградата може да се вземе до края на септември Simple Smile

# 1 241
Играта на Бира Морети е до 15.08 и все още има промо бири. Ако се спечели наградата може да се вземе до края на септември Simple Smile
А къде има наградни центрове, че мъжа ми имаше кенче и ако не е хвърлил езичето да отида да му взема? Мислех, че вече е свършила,  като рових да търся правила не намерих.

# 1 242
А къде има наградни центрове, че мъжа ми имаше кенче и ако не е хвърлил езичето да отида да му взема? Мислех, че вече е свършила,  като рових да търся правила не намерих.
За Стара Загора взимам кенчета верига магазини Си Би ЕС.

# 1 243
https://www.birramoretti.com/bg/bg/sipofitaly

# 1 244
На мен ми е ден за тениски.
Въпреки първоначалното разочарование за наградата от Тик-Ток, тениската е памучна и веднага я наденах.
А дойде и тази от КК.

Общи условия

Активация на акаунт