Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 020
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
lite16, страхотни награди, честито!
Но има още два дни, може още някоя наградка да падне Simple Smile

# 1 246
  • Пловдив
Аз съм с една наградка този месец, но й се радвам 😊 Играя само с неща, които купувам, по принцип или без покупка.

# 1 247
  • Стара Загора
Изтеглен е потребителят, който печели  акумулаторна прахосмукачка Bosch Unlimited 7 (модел BCS711A).

Честито на: Fran

От форумната игра на Bosch!

Така се надявах...
Но все пак се радвам, че съфорумка си спечели наградата. Честито и на всички други с хубавите скорошни награди. Нека все повече летни желания да се сбъдват Innocent Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 17:43 от shushumiga87

# 1 248
  • Бургас
Тотално ви изпуснах....
Нямам време да ровя из темата.
Проверих на стр.60-61 но не открих актуалните игри! Станимир,мисля на тази страница ги пускаше.
Къде мога да ги намеря?

# 1 249
  • Варна
Игра на Морени https://www.moreni.bg/

# 1 250
  • Пловдив
На 59 и 79, ако не бъркам. Друг ги пусна този път.

# 1 251
Мъжа ми е с ваучер от Киндер. Звъннаха му преди час. Бележката е от първите дни на играта.

# 1 252
  • Русе
Една единствена бележка на Киндер , първия ден на играта... ваучер за Декатлон, яко!
Като гламава се напъвах в Рошен, файда!Ето къде ми бил късмета!

# 1 253
Отварям на морени играта и си мисля....сигурно хамак ....но не .... фотоапарат...... Ще се пробвам 1 -2 пъти за моментните награди ...и до там ...не мога да следя ..кога се падат...

# 1 254
Отварям на морени играта и си мисля....сигурно хамак ....но не .... фотоапарат...... Ще се пробвам 1 -2 пъти за моментните награди ...и до там ...не мога да следя ..кога се падат...
Няма да публикуват веднага печелившите номера, няма как да се следи. До 48 часа пише в ОУ.

# 1 255
Така има надежда. .....ще ядем фафли...
Не харесвам моментните игри. ..друго е чакането и да  се надявам

# 1 256
Няма да публикуват веднага печелившите номера, няма как да се следи. До 48 часа пише в ОУ.

То и на миналата игра така пишеше, ама се показваха веднага по спомен.

# 1 257
Регистрирам 10-та бележка за Киндер към 70 лв вече. Дано да е на късмет. Иначе чакам много тегления, но за сега си оставам с чакането . Мрън за късмет! Последният път измрънках и спечелих 😄

# 1 258
  • Телиш/Плевен
Тотално ви изпуснах....
Нямам време да ровя из темата.
Проверих на стр.60-61 но не открих актуалните игри! Станимир,мисля на тази страница ги пускаше.
Къде мога да ги намеря?
Ето ги. Hug

# 1 259
Аз днес регистрирах до 30лв, без успех. За Киндер говоря.
И аз ще мрънкам. Дано е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт