Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 011
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 260
Вкъщи обичаме Киндер и още първата седмица достигнахме с мъжа ми точките за голямата награда. Досега така и не ни изтеглиха, та очакваме последното теглене. И Морени обичаме и ще се включа и там няколко пъти.
Чакам много тегления, а другия месец имам рожден ден и се надявам да ме зарадват от някоя игра с хубав подарък. Обичам да има какво да очаквам, а напоследък куриерите се чудят жива ли съм, добре ли съм. Освен и аз да помрънкам профилактично.

# 1 261
  • Велико Търново
Тези, които печелите от Киндер, намаляват ли ви се точките в профила?

# 1 262
  • Варна
От кой номер звънят от Киндер.

# 1 263
Това с моментите награди е малко съмнително. Верея ти пише, че дневната награда се била изплъзнала..О, каква изненада. И тоя пуф на старопрамен, някой сподели че има 32 кода и нищо. А при Милка обратното много хора се похвалиха.

# 1 264
От кой номер звънят от Киндер.

+35924340852

# 1 265
  • София
Аз съм вече с 11 бележки в Киндер, ама те не знаят изобщо, че съществувам и за тях се боря. И как да знаят, никога не съм печелила от тях, а винаги играя. 🤯
В Роден край също съм с безброй бележки, но нищо и от там.
Във Верея днес съм вкарала 15 бележки, на всеки час, дори няма нужда да казвам, че "наградата се е изплъзнала" 😄
В Старопрамен имам над 60 кода, ама кел файда 🤷🏻‍♀️
На всички фронтове е зле положението, дано август е по-успешен 🙏🏻
Lite-чето ще се бори за 20 награди, а аз за 2 🤣

# 1 266
И аз да помрънкам малко… мен Киндер също ме забравиха, но аз най-много се надявам на ваучера за колело, така че има още малко време. И даа, мрънкането ВИНАГИ помага, затова и едно МРЪН от мен Simple Smile

# 1 267
Относно Киндер.

Предвид че участват доста хора, шансът е все по-малък.

# 1 268
  • София
Отварям на морени играта и си мисля....сигурно хамак ....но не .... фотоапарат...... Ще се пробвам 1 -2 пъти за моментните награди ...и до там ...не мога да следя ..кога се падат...
Тук пише, че: "В случаите, в които потребителят е избрал да участва за Моментна награда – GiftСardR ваучер на стойност 100 лв. (€ 51.13), то той разбира веднага дали печели. Ако регистрираната от него касова бележка не печели, регистрацията се натрупва за спечелването на Седмична награда - един от 70 фотоапарата Kodak Printomatic, за която е необходима 1 непечеливша за Моментна награда касова бележка.", което означава, че ако не спечелиш моментна, то имаш шанс за седмична.

Това с моментите награди е малко съмнително. Верея ти пише, че дневната награда се била изплъзнала..О, каква изненада. И тоя пуф на старопрамен, някой сподели че има 32 кода и нищо. А при Милка обратното много хора се похвалиха.
Верея и на мен са ми ужасно съмнителни. Регистрирах и повече от 10 кода един след друг и отново нищо, както и по всяко време на денонощието... На пръстите на едната ми ръка май се броят тези, които се похвалиха там. Виж на Милка, наистина се похвалиха доста хора.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 09:15 от _Reni_renI_

# 1 269
Дженерали имаха игра във фейса - някой да е видял победители?

# 1 270
# 1 271
  • Стара Загора
И от мен една игра, мисля не е споделяна. Знам, че има доста регистрирани тук в NAOS Space :

# 1 272
Минавам само да кажа, че на един мейл може да се спечели повече от един ваучер на Фешън дейс. Сутринта спейки и вървейки Simple Smile Simple Smile натиснах играй и спечелих, влизам в мейла - там и първия код. Уж влизах с различен мейл, ама не било така Simple Smile Много съм зле с техниката, но въпреки това вече съм с 2 ваучера, с разлика 2 седмици, единия сутринта, другия вечерта.
Мрън за Киндер и аз Simple Smile
Късмет на всички, днес чакаме доста тегления. Flowers Four Leaf Clover

# 1 273
И аз ще се включа в мрънкането за награда от Киндер. Много искам колело и участвам има няма във всяка игра с такава награда. Стискам си палци за колелото, а и на останалите за желаните от тях награди ❤️

Късмет на всички.

# 1 274
Има нови печеливши на Zebra, днес съм получила  имейл че и аз печеля кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт