Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 101 011
  • 1 353
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Под Слънцето
То това не е кърпа! Грозно шалте е и не си струва инвестицията, ако не купуваш регулярно точно тази  тх.

# 1 276
Понеже бяхте отговорили, че от Кока Кола се свързвали в началото на следвашата седмица. По мейл ли трябва да се свържат? Защото нямам нищо-нито мейл, нито смс, нито обаждане 😁 да не си остана само с "честито, спечелихте тениска"

# 1 277
  • Ямбол
Понеже бяхте отговорили, че от Кока Кола се свързвали в началото на следвашата седмица. По мейл ли трябва да се свържат? Защото нямам нищо-нито мейл, нито смс, нито обаждане 😁 да не си остана само с "честито, спечелихте тениска"
И аз още чакам ThinkingThinkingThinking и нямам писмо.

# 1 278
С колко горе-долу се бавят от Била при обявяване на печелившите? Не разбирам защо посочват краен срок за обявяване на печелившите след като не го спазват.
Днес трябва да обявят и късметлиите от Самърсби.

# 1 279
То това не е кърпа! Грозно шалте е и не си струва инвестицията, ако не купуваш регулярно точно тази  тх.
Ами каквото, такова. По принцип купуваме друга, но мъжа ми взел този път такава кухн. хартия и се сетих, че има игра и рег бележката.

# 1 280
  • Телиш/Плевен
Пристигна наградата от Емека: Heart Eyes

# 1 281
  • оттам, откъдето започва България
Кодовете от стъклени бутилки Швепс участват ли в игри? (черни са с бял надпис)

# 1 282
В кой ден от играта е спечелен плажния к-т?

# 1 283
  • Телиш/Плевен
В кой ден от играта е спечелен плажния к-т?
В четвъртък спечелих, на 24 юли.

# 1 284
И аз съм с имейл от Zebra. Купих ролка и салфетки, защото там нямам претенции за марка. Т.х. купувам само Selpak, но за съжаление те не правят игри. Иска ми се и Линдор да се активизират, но те пък пуснаха една игра преди повече от година и дотам. Скръндзи!

# 1 285

Страхотен е. И аз чакам моя спечелен още първия ден. Мога ли да попитам кой куриер ги носи ?

# 1 286
  • Телиш/Плевен
Страхотен е. И аз чакам моя спечелен още първия ден. Мога ли да попитам кой куриер ги носи ?
Европът. Hug

# 1 287
  • In The Middle Of Nowhere
Кодовете от стъклени бутилки Швепс участват ли в игри? (черни са с бял надпис)
Доколкото разбрах от темата, не..

# 1 288
Тук има вече печеливши https://somersbypromo.bg/
Участвах за хамака,но ме пропуснаха.Мрън...

# 1 289
Изтеглен е потребителят, който печели  акумулаторна прахосмукачка Bosch Unlimited 7 (модел BCS711A).

Честито на: Fran

📩 Очакваме Fran да се свържe с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 03.08.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Bosch. Нека не забравя да включи своето потребителско име, електронната поща, с която има регистрация във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на Спиди)
- телефон за връзка

Наградата ще бъде изпратена от екипа на Neg.bg до 05.08.2025 г.

Честита награда, ако Фран е в групата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт