Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 377
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 210
Всичко съм прочела, снимките- видяла, а където съм могла съм цъкнала и полезното. Не ми е оставало време да се разпиша, но съм съпричастна с покупките ви. Simple Smile Успех на децата, които поемат по пътя си- кои първи клас, кои след 7, кои след 12 клас. Признавам си, завидях на много от вас за екскурзиите. Уви, моето лято с ММ днес свършва и утре потегля за Ирландия. Искрено се надявам да се видим там през есента, но...
Имам сериозно питане. Сандали на ток от естествена кожа, които в предната част, при пръстите са две много тънки каишки. Ужасно неудобни при ходене и ми причиняват болка . Има ли трик за тях да се омекотят или да ги връщам?

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 13:42 от mariat

# 211
Мацки, прекрасни сте ❤️

Magni, прекрасна си със сакото,  стои ти излято, но роклята ми идва обемна в горната част и по-малък номер мисля ти трябва.

Концерта в Гданск ми беше под номер едно в Уиш листа, но ми беше ясно, че е несъчетаем като дата с работата.
Дез, дай още снимки 🙂
Една седмица бях там зимата и многа ми хареса града.

Mariat, щом са ужасно неудобни ги върни. Да направиш удобен сандал на ток с тънки каишки си е инжинерно предизвикателство.

# 212
  • Burgas, Bulgaria
Mariat, не се мъчи да "опитомиш" неудобни, високи сандали с тънки каишки, те така зверски се впиват в краката, че ми боли, само като си го помисля. Не си го причинявай, мила, връщай ги. HeartHeartHeart

# 213
Мария, им силиконови подложки за почти всякакъв вид каишки, но дали за твоите ще има…Много зависи каква е конструкцията на обувката и къде пада тежестта.Леко със спрей като отпуснат също е варинат.Сандалите, с които бях вчера, са с една каишка през пръстите и тънък ток, но така са измислени, че тези обувки са най-удобните на света. Имам ги от…15-16г и са избутали всички официални събития като основен или дублиращ
чифт 😀.Снощи бях на крака почти цяла
вечер/нощ и за пореден път изкарах в песни и танци с тях.А имам един куп обувки, негодни за носене, заради конструктивни недомислици.
Та, не прави компромис, познаваш си краката.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 16:31 от ДХ3

# 214
Привет страхотни сте всички!
Аз снощи бях на Поетите на Летния театър, сега на плаж. Харесаха ми много!

# 215
Ооо, плаж ⛱️

На поетите не знам кога ще отида, но да споделя, че Разходка с Гогол беше страхотна ❤️

Роклята е изпрана и изгладена за седмицата с кожен колан ще я нося

и от Cos поръчах една памук&коприна, която малко бледичка ще дойде за моя натюрел, но като съм на тръстиката през деня гледам да съм в светли цветове

и закопчаването е страхатно

ще споделя като дойде

# 216
  • София
О, имали сме юлска тема!
Слънцезащита, кърпа и телефон. Банският е на мен, така че не го броя. 😜
Аз работя де, забавлявам се доколкото мога по София - джаз феста, басейн и повече дейности на открито.

# 217
Мацки минах през Зара и смених роклята за XS номер. Модела е тип роба, но стои много по-обрано и затова я запазих. Все така може да се носи зимата с фино поло.
Показвам, за Мариета да знае какво да очаква.
Скрит текст:
Без колан ясно се вижда че е торбеста. Гайките на малката са малко по нагоре, но вече са махнати. Мога да ги зашия 3 см по надолу, но реално няма нужда от тях защото не е рязана в талията. В раменете също е кроена свободно и не ги подчертава, нито ми стяга 

Не коментирах всяка която видях, но сте прекрасни, показвайте повече снимки и модели моля ви! За мен това е идеята на темата. Много е полезна всяка информация.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 22:50 от MagniМ

# 218
  • Бургас
Е, Магни, много по-добре ти стои малкия размер! Присъединявам се и към останалата част от коментара - прекрасни сте всички, а още по- прекрасни са емоциите, които споделяте - пътувания, концерти, класирания... (честито, Клеми)

# 219
Да, Съни, като цяло е далеч от кройките които харесвам и нося, но за ежедневна, работна или бърза вечеря навън ми харесва. Понякога обичам да разнообразявам въпреки че ММ не харесва като съм различна от дънки и тениска. Снощи ходихме на изложение в което участва неговата фирма, това наложи сакото и токчетата. Но после за вечерята край морето си бях по тениска. Много е жегата вече.
Иначе днес в Зара имаше модели от намалението липсващи в сайта и ако не бързах щях да пробвам и други роклета и панталони.

# 220
Като различна рокля изглежда сега 🙂
Друго си е да е по мярка.

Аз пропуснах да се похваля с Canopy роклята на Sassa Bjorg, единствено тя беше налична, за другите ще има да почакам.
Виждате ли леопардите в листата 🐆 ❤️

# 221
Мерси Магни!
Аз имам с дълъг ръкав за есен. Показвала съм. Искаше ми се лятна тънка дънкова.
Ще видим!
Тя докато дойде ще тръгна пак за Прага. Вероятно ще в връщам значи. Xs не зная, но S вероятно…
Сигурно ще си ровя в Прага Simple Smile

# 222
Роклята си е съвсем лятна, Мариета. Фина макар и по плътен да е денима. Но е силно уголемена. XS не съм носила никога в живота си. Моят номер е М за почти всичко от Зара - сакото също е М. Малките ми теснеят в рамене и бюст.
От Манго купувам S и са ми добре. Там почти на 100% улучвам. Но и кройките им са по класически. Надявам се да ти хареса, но си мисля че и на теб ще ти е широчка в горната част.

# 223
Klemy, да са ти живи, здрави и все така успешни!

Agent Provocateur, страхотни снимки наистина. Чудно обелени колене, както подхожда само на един младеж, естествено. А това костур ли е?
Не знам Simple Smile аз от риба не разбирам, въпреки, че го слушам с половин ухо, но той ме засипва с рибарско инфо на английски...

EDITED

Всичкото това се хваща, снима и пуска обратно, а снимките отиват на рибарския instagram (fishbrain). Да не си помисли някой че имам удоволствието да ги ям!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 15:48 от Agent Provocateur

# 224
  • В морето

Всичкото това се хваща снима и пуска обратно а снимките отиват на рибарския instagram. Да не си помисли някой че имам удоволството да ги ям!

Ееее, невероятен е наистина! Браво на момчето! И ние практикуваме такъв - спортен риболов (щука предимно), и страхотно е, знам. Всичко се връща във водата с най-голямо внимание.

Общи условия

Активация на акаунт