Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 338
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 90
Само гледайте да не са от найлон, както са де навъдили напоследък.Според мен това спарва много.

# 91
Агент, шапката е много хубава! 😍 Твърда каквото обичам и си личи, че е пипната! Ама за шапка толкова пари. 🤔

Госпожата не ми е приятна и не съм следяла, сватбата ѝ,  но я мернах на една снимка в рокля на D&G. Не можах да повярвам, че е избрала тази рокля. Първата ми мисъл беше “ Венеция влага, жега и тази рокля с дълъг ръкав и затворена от всякъде! Ад не се диша!”
Странен избор, защото тя не оставя нищо на въображението. Трябва да се покаже всичко. Отивам да търся с какви други рокли е била, че ми стана любопитно. 😅

# 92
И аз това си помислих.

# 93
Лорън Безос  е имала 2 рокли Dolce&Gabbana за сватбения се ден..

# 94
  • В морето
Страхотна визия на първата снимка. Мисля, че по-добре няма накъде…

# 95
Joy Обичам си много големите капели, като ги сложа и малкия ме бъзика, че пак съм сложила чадърите...
Споделям сантимента ти! Hug
Даже ми се иска да те подкокоросам с още няколко! Grinning

^^^^ Много яко в моите очи, много! Суперминимализъм!

Нали съм ви показвала по-по-най любимата ми, за която ММ всеки път мърмори като я помъкна?
Скрит текст:

И тази много я носих години наред...

Агент, шапката е много хубава! 😍 Твърда каквото обичам и си личи, че е пипната! Ама за шапка толкова пари. 🤔
Да, цената за шапка е абсурдна, но визията ми хареса и при прилична цена бих я повторила!

Проблемът ми със шапките е не само голята ми глава, но и факта, че обичам овърсайз очила и много често шапката и козирката се "бутат", много e досадно!

Страхотна визия на първата снимка. Мисля, че по-добре няма накъде…
Мммм? Като за 3-ти брак на попрезряла девойка с попреувеличени дадености тази романтична визия е идеална?

Някъде мернах, че и двете рокли са вдъхновени от рокли на актриси - София Лорен и .... сек, 1946 Rita Hayworth film Gilda

PS Някой видя ли някъде с какви обувки е?!? Щото според нета тя е 160 см висока, а това което  виждам е 178-180 и ми е любопитно...

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 22:47 от Agent Provocateur

# 96
  • София
Ха-ха, тези шапки Агент не са като чадър, а като плажен чадър Smiley
Как ли се удържат при вятър?

# 97
Ха-ха, тези шапки Агент не са като чадър, а като плажен чадър Smiley
Как ли се удържат при вятър?
Asa Grinning Държиш ги с две ръце и като отлепиш над метър от земята ги пускаш Wink

В сайта на тези испанци има и не-толкоз-аеродинамични шапки... има и идентична на тази на Безовица за 400 EURO:
https://www.eliurpi.com/hats/capelina

# 98
  • гр.Добрич
Благодаря за темичката!:hibiscus: Аз съм от четящите.

За плажа ми трябва само някой да ме закара, защото не шофирам, нищо че живея на 50км от него. Градският транспорт е на рядко и не е опция.
Иначе книга и слънцезащита са достатъчни.

# 99
Мернах слънчева Майолка!
Агентче, уникална си с тези шапки, не знам защо ТМ изобщо би могъл и да си помисли да мрънка с толкова готина жена до него!
До преди 4-5 години никога не бях слагала шапка, сега на плажа не мога без нея, чудна сянка пази.

# 100
И аз исках да видя чепиците на булката...нещо роклята на Д&Г не ми е уау на нея. На София Лорен някак и пасва, а на тази ъпгрейтната визия не ми се връзва!
ПП Сега видях и другата й сватбена рокля, е, тя вече е за нея 🤣🤣🤣
Агент, страхотни шапки, 😍 Майолита влюбих се в ризата ти. И аз имам някъде подобна на Етере, но трябва да я ровя! Simple Smile
Някои снимки изтървах, но нямам никакво време напоследък!

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 00:00 от mimi.7299

# 101
  • София
Asa Grinning Държиш ги с две ръце и като отлепиш над метър от земята ги пускаш Wink

Безплатно преживяване, казваш Smiley
Едва удържах моята "капелина" миналата година Smiley
Скрит текст:
Smiley

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 20:27 от asa

# 102
  • тук-там
Пример за голяма капела:

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 17:37 от mtz

# 103
  • В заешката дупка
Ани, ти си толкова стройна и фина, че каквото и да сложиш все изглеждаш добре! Flowers Hibiscus Но се вижда, че е широка роклята - да.

Ех, капели! Тези големите са много шикозни, ама не особено практични ако трябва да ги пренасяш нанякъде, а и да внимаваш как да се въртиш с тях. А и по-малки да са, да пренасяш няколко през летища и самолети не си е работа. Аз иначе много обичам лятото да нося капели (и въобще шапки, а и кърпи). От 2-3 години основно нося две. Едната от които ми е по-любима. Пускала съм доста снимки с нея май.

Най-голямата капела, която съм имала, е тази. Това преди 13 години на добрия стар Иракли.

Elirost, не съм купила още синята рокля на райета. Ако ще я поръчвам, ще е директно за България, където ще съм след десетина дни. Имам още време да умувам. Обаче е доста дълга и ще трябва да се скъсява, а на мен честно казано не ми се занимава, та изглежда по-вероятно да не я купя.

Сватбата на Безос по-добре да не я коментирам.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 15:01 от ЧеКа

# 104
  • Бургас

Сватбата на Безос по-добре да не я коментирам.

На устата ми е, че прави образ на невинна италианска мадона каквато не е. Тези булки, които имитира в онези години, на тази възраст е възможно  все още да са били. Някак е нелепа тази рокля за нея.

Общи условия

Активация на акаунт