Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 346
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас/Пз
Аууу, Чека, страхотни снимки с кабелите. Всички комбинации много ми харесаха, но с късите панталони си топ.

Копче, права си точно рокля риза е. С цепки от страни. Ако трябва да съм честна не поръчах по-малкия размер , защото имах притеснения от това отваряне на бюста

Поръчах един гащеризон от намаленията в Зара. Лен и памук, много комфортна материя, качествен плат и добра изработка

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 15:10 от ani_d

# 106
  • София
sasi6, свърши шапката, след като я споменах и може би затова не се отваря. Аз все още я виждам.
Ето я, беше намалена на 15 лв.
Скрит текст:
Налична си е шапката още

Агент, много ми харесваш на снимката -цялата в бяло, с екзотичният фон и сламените покриви в комплекса! :!

Ани, изкопирала си ми гащеризона гледам Hug.... С него бях на Премиерата на Майките. Innocent Само, че моят вариант е с цип, не с копчета
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 10:46 от kopche

# 107
Здравейте,

За плажа (дано е скоро) книга, или онлайн книги, слушалки с ноиз кенсълинг, очила и голяма хавлия по подразбиране. Вода, бира, плодове.

Иначе относно модата, от тия съм, които за жалост както са се обличали на 9 така и сега, тениска, къси панталонки, шапка с козирка. На 44 съм и в гръб ме бъркат с момче, понякога и в анфас Grinning.

Инфантил и не разбирам нищо от мода ..Sad Simple Smile)

Приятно лято

# 108
  • Бургас/Пз
Ани, изкопирала си ми гащеризона гледам Hug.... С него бях на Премиерата на Майките. Innocent
Аааа, чудех се като го видях в Зара, че ми е познат, обаче не можах да се сетя. Викам си, кой го беше пускал облечен, ама... пуста мозъчна мъгла в някои моменти.... А и червения на дъщеря ти яко ми се е запечатал.  Копче, 😘🥰😘

# 109
Ани, много ми харесва гащеризона.

Не обичам да чета на плаж, въобще ако легна под чадър, гледам си морето и се опитвам да не мисля за нищо.

# 110
  • В заешката дупка
Копче, хареса ли ти Скиатос? Имаше ли много хора и как е в жегите? Красиви места, плажове? Къде повече ти харесва Крит или Скиатос? Ние мислихме сега лятото да ходим там и бях организирала почти всичко преди месеци, но после приятели се обадиха с предложение за Халкидики, но пък то пък взе че се разпадна, и за първа път нямаме рано планирана лятна почивка, което хич не обичам. Сега не мога да намеря подходящо място и едва ли ще стигнем до там, но догодина може би.

# 111
Скрит текст:
sasi6, свърши шапката, след като я споменах и може би затова не се отваря. Аз все още я виждам.
Ето я, беше намалена на 15 лв.
Скрит текст:
Налична си е шапката още
Скрит текст:
Вчера не беше. Като са забелязали интерес, са изровили още няколко.
Ето още размисли за шапки от стила на най-обсъжданата жена тези дни.

# 112
  • В морето
Ай ай, все едно друга личност спрямо онази прелест на първата снимка в балната зала, но шапката и очилата бих взела!

# 113
Отвратителна застаряваща тип "плеймейтка". Каквото и да навлече върху себе си, да те е гнус да я гледаш, камо ли да я пипнеш.

# 114
Е няма как да се сдържа след последният коментар - заклевам се !!!!!!
Дайте да видим вие как изглеждате .....
Божеее....
Вторият по богатство в света решил да се ожени за жена '"гнусна за гледане и пипане" ......

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 12:25 от macadamia

# 115
  • Берлин
Аз съм зациклила с племенника и огън ме гори с подреждане на желанията, че влиза навсякъде от 1во класиране,а не е сигурен къде иска и сме ...наникъде. имаме много специална връзка двамата и не искам да го подведа, когато разчита на мен.
Добре е,че ви чета,за да не изперкам.
Ето ги моите любимки

Не личи от снимките, но са чадърни размери

# 116
Папурче, и другата тема щях да ти пиша, но ще ме награкат там...
Скрит текст:
Човек учещ в МГ да каже, че няма какво да прави там и ще скучае, за мен е мега странно. Не е видял и стотна от математиката и смята, че ще му е скучно, значи не е за там. Ако държиш да се занимава с математика, дай му наредбата за профилираната подготовка, няколко пъти пусках линкове там Наредба 11, да си знае как нищо не знае.
Англисйката гимназия (според мен) е най добрия вариант за неориентирани пикльовци (сори, за ман е такъв... моите имаха мнение по въпроса и знаеха, че не знаят и ще им в трудно, а не че ще скучаят). Не са учили в МГ до 7ми клас, само най-малката учи в ПМГ, двамата големи в ЕГ + физика+математика...

Професионална гимназия за неориентирани - НЕ. Там трябва да се ходи, ако знаеш, че професията ти е призвание.
Безовица в две думи: имАли много пари, дали!

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 13:58 от peneva_a

# 117
Petya D, не си сама 😀 през 99% от свободното ми време през лятото се обличам така. Понякога заменям тениските с топ от фина материя, дантела или кроп, ако панталонките са с висока талия.
Вчера като никога бях с дънкова пола над коляното, чехли Ugg и тясна блуза без ръкави.

# 118
Роклите ѝ са много красиви на Лорън, просто жената има много неестествен вид в лицето, това сякаш настройва хората негативно по някакъв начин.
Аа..и чат-пат модните ѝ провокации.
Иначе може би не е лош човек 😅, че чак толкова хейт да изяде.

# 119
  • Пловдив
Според мен всичко идва от провокативния напън да е секси, а леко е прескочила тази възраст. Сега трябва да се държи по- улегнало, чисто стилистично, но нейна си работа. Щом Безчо си я харесва..., иначе някои от роклите са наистина много красиви.

Папурче, да дам и аз моите пет стотинки по темата с племеника- за МГ съм. Пристрастна съм, признавам - "с МГ-то в сърцето", но за мен дава един шанс повече, ако после реши да следва инженерна специалност.

Общи условия

Активация на акаунт