Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 125 398
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 270
Мими, аз също се заливам през деня с Алегория на Герлен, Евата само вечер.

Mardji, хубава почивка!

Днес от сутринта ми е жега и съм се докарала малко като от Таборът(отива към небето) 😃

потъмних си косата, отрязах я, харесвам се 😎
И снимка в цял ръст, чудно ефирна е роклята, реално зеленото е фантастично красиво 🌺🫐
.....

Елирост, ще споделя определено.
На мен не ми стоят оувърсайз, трябва ми подчертана талия поне или да сложа колан на сакото.
Този тютюнев цвят ми харесва много

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:00 от Al Georgieva

# 271
  • София
И аз отрязах доста от моята коса, не мога да търпя дълга коса в тая горещина, че и гъста и плътна на всичкото отгоре. Иначе за парфюм - Ombra Di Tiglio на L'erbolario, свежа цитрусова липа, вместо обичайната медена и лепкава. Миналата година го бяха преиздали и аз взех огромна опаковка.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 11:55 от Lizzy_Crow

# 272
  • София
Канена съм уикенда на рожден ден там, но пъл в сряда имаме резервация за Гърция и ще пропусна партито Sad
Добре, че няма водорасли, видяхте ли какво става на Сл.Бряг?
https://namoreto.bg/zelena-supa-tonove-vodorasli-pokriha-plazhov … noto-chernomorie/

Марсжи, пoчивай на макс!😘
Не, че нещо, ама ако се вгледате повече в снимката, а не в зелената супа, ще видите, че няма как в Слънчака да има такава зелена гора в бекграунда.  Satisfied Къде са тия дървета в Слънчев бряг, бе хора?!!! Къде са тия коли, свободно паркирали на улицата? Забравихте ли, как изглежда Слънчев бряг?! Smile

И аз я видях тази снимка. Синът ми я  показа вчера. В неделя ви показах как беше водата. Сега пак се е обърнала, че и моите момчета се оплакаха вчера, но те ходят вечер след работа на нашият си плаж пред Риото, супер си е водата там. Аз -тука дължини на басейна правя вечер, до плажа не стигам. На обяд -ходя на фитнес. Че с толкова ядене тука, съм вече 59 кв. Дойдох преди 10 дни -57,3. Само да кажа.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 11:53 от kopche

# 273
Не коментирах вчера снимката с водораслите, че ми се видя като от някъде другаде спасителната кула.

Копче, ставаш сутрин рано и здраво кардио - тичане по плажа действа гарантирано срещу килограми (е, и бедра прави, а ние с теб си имаме....)

Ombra Di Tiglio има ли го в момента на Витоша?
Че аз за месец и няколко дни съм изпръскала над 100 мл свежести

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 16:58 от Al Georgieva

# 274
  • София
Не коментирах вчера снимката с водораслите, че ми се видя като от някъде другаде спасителната кула.

Копче, ставаш сутрин рано и здраво кардио - тичане по плажа действа гарантирано срещу килограми (е, и бедра прави, а ние с теб си имаме....)
Ал, тия килограми са на фона на фитнеса, колелото всеки ден и ходене по 14000 крачки. Яденето ми е много! Някой да ми го спре!

До Елените с колелата бяхме в неделя с момчетата. Прекрасна беше водата там!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:23 от kopche

# 275
Лепенка на устата?
Шегувам се Hug
Изглеждаш супер по бански, но колко седмици каза ще сте летен офис там?? Wink

# 276
Ал, снимки бол на тази част на морето, има клипове, истински са, за съжаление.Комшиите отидоха вчера там и потвърдиха също.Като блато е, досега не съм виждала чак толкова много.

# 277
Поздрав и от мен, момичета!

Нямам много време да пиша, но от време на време открадвам по някоя минутка да ви прочета!
Ал, супер си със зелената рокля!
Копче, приятно и на теб!

# 278
Голямо вдъхновение сте, момичета. Да кажа още веднъж, че въпреки че не пиша всеки ден (в полутечно състояние съм в тези жеги), и нямам кой знае с какво да допринеса като мнение и информация, ви чета по няколко пъти на ден!
Споделям снимка от м. март и една от днес. Две поредни лета имах тежест в краката, боляха ме, мазах с какво ли не, консултация със съдов хирург и пр. С днешна дата, със свалените кила - няма и помен от тези оплаквания!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 08:10 от Mometo*

# 279
Ооооо Моме, страхотна разлика!
Копче, в супер форма си!
Ал, Ал в тази рокля ми останаха очите...
И аз си купих в събота нова, но чак днес я премерих, че нещо съм с летен вирус май, но на оправяне. Десена е много хубав, снимката ми ужасна!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 09:55 от mimi.7299

# 280
Браво, Моме!💪🏼

# 281
  • София
Мацки, много ме палите с тези подкъсени коси! Ще скокна да видя дали моята фризьорка е на смяна...

# 282
Мацки, много ме палите с тези подкъсени коси! Ще скокна да видя дали моята фризьорка е на смяна...
Рокси, видях те някъде по софийските улици Wink Не я скъсявай много, добре си ти е така... А и да скъсяваш, запази дължина за връзване. Най-мразя лятото да ми залепне за врата и да не мога да я вдигна, все някак.
И аз съм със скъсена, но по-скоро по-силно етажирана и олекотена коса.

Мими, искам ти роклята Simple Smile

# 283
Поздравления за Момето !
Аз само бретон подкъсих тия дни...топло, не топло трудно сменям дължина/прическа...В тези ужасни жеги обикновно я вдигам на кок да ми е по-прохладно...
Мими,много хубава е роклята...оправяй се...и през нашто семейство мина един такъв вирус...само един порази и то за бързо...
 И  аз с  шарено вчера...тази пола се оказа много подходяща за температурите вчера...

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 11:53 от kativita

# 284
Кати, Кати, пола ли да гледам , крачета ли!

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 16:59 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт