Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 978
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 260
Ех Capasca, голяма любов ми е тази марка.
Имам още техни неща, нося ги с удволствие, но повечето вече са в гардероба на госпожицата - на мен ми идват по-къси и фриволни. Тя много носи един черен костюм на бели точици, еми прекрасна дреха, прекрасна, че и в пералня го пере и е като нов

Копче, супер сте.

Etomira, с роклята Heart Eyes
Много хубаво ти стои.
Брех колко добре ти стоят обувките

# 1 261
  • София
Копче, поздравления за празника и за успеха на дъщеря ти!
Hug Благодаря!
Благодаря на всички за вниманието! Hug
в Прага и наоколо...там беше идеално 25-28 градуса...Валя много  малко и за кратко...Много ми хареса страната (била съм преди 30г по време на соца) , както и храната и сега съм с рекорд по наддаване след ваканция...почти 2 кг .... но всичко тук е много, много вкусно...и няма как да се пропусне ...Чески Крумлов  най-много ми допадна и наистина рабирам защо е толкова популярен в последните години...В личната ми класация за истинска Европа я слагам до Швейцария, с тази разлика че тук храна, забавления, музеи,транспорт са доста  по-достъпни...А за бирата ...ако пиша ще е дълго...Grinning
Оооо, Прага е страхотна! Миналата година бяхме там и до Чески Крумлов също! Ужасно вкусна и калорична храна и...да въздишам още по оня траделник в стария град на Прага....! Heart Eyes
Ама, после и аз бях поне 2 кила отгоре след Прага. Laughing

Забравих да пиша, че роклята от Стилна жена беше баш на витрината на магазинчето в Несебър! Хубава е! Бяха и сложили колан през кръста и така повече ми харесва.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:21 от kopche

# 1 262
  • Русе
DX3, имам същата рокля, но в бяло и още не съм я обличала. Цяла седмица на морето не стигнах до нея, а все и се каня...от два месеца...то лятото ще свърши. Розовата ще ти стои страхотно, мисля. С бялата рокля купих и червен ленен костюм, пола с риза, които също не съм слагала, само съм изпрала веднъж. На ризата имам подобно раздърпано и аз.
Пак видях страхотни дами и рокли.
Днес съм с една нова рокля от памучно трико, излезе доста комфортна.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 12:36 от *sve*

# 1 263
Като прочетох памучно трико на Све и се сетих, че имам купено преди 2-3 години памучно трико. Щях пак да ремонтирам една рокля, но друго измислихме с шивачката и то остана.
Сега какво да го правя, не знам.
Много е плътно, черно на цвят.

# 1 264
Ей Копчее, страхотно семейство сте, а роклятат ти е трепач, много ти отива!
Много щастие и успехи на малкото Копче! Flowers Four Leaf Clover

# 1 265
  • тук-там
ДХЗ, много романтична рокля! (И аз съм цар ма омазване и окапване Wink)
Све, страхотна си с тази рокля! Класа! (Струваш ми се влязла във форма!)
Копче, страхотни! А ти си с много подходяща за теб рокля!
Еромита, хубава е роклята ти! Но не бих я носила с тези чепици.

# 1 266
А, чак сега ми излезе на Све роклята! Страхотно ти стои! 😍

# 1 267
  • София
И аз харесах много роклята на Све, още повече памучно трико от години не съм носила, но е много комфортно, по спомен! А това, че и джобове има, е само в бонус! Hug

# 1 268
  • София
Честито на порасналото Копченце Flowers Hibiscus
Много хубаво семейство сте Копче Two Hearts Много радости ви желая!

Видях красивите рокли на ДХЗ, Све, Етомира и Копче. Прекрасни сте.

Роклята на Стилна жена ми харесва. Пробвай я Тафта Smiley

# 1 269
  • София
Разкошен цвят 😍
...и обувките

Аууу, чепиците са страхотни! Усещам как съвсем скоро ще изтрещя и ще се сдобия с подобни.
За обувките не знам, но с чанта вече съм готова. Есента може да идва!

# 1 270
Аз си дремя на терасата и ако имаше как, тази нощ щях да спя тук.

# 1 271
  • тук-там
И една луна от мен:

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:25 от mtz

# 1 272
Супер, МТЗ, и масата с красиви чинии.Наздраве!

# 1 273
Ооооох, МТЗ мечтая си за това кътче! Грееш направо! Heart Eyes

# 1 274
mtz, все така да те виждаме!

Днес ще благодаря и ще хваля себе си и съфорумките. Благодаря на Клеми за идеята за предизвикателството - 30 дена да не повторим дреха, благодаря на Пепси, че е вдъхновяващ пример за съчетаване на цветове и използване на възможностите на гардеробите ми. Благодаря на ani_d, че се включи с мен и във второто предизвикателство, да не купим нито една дреха за 30 дни.
ani_d Heart заедно успяхме и много се гордея, беше ми голяма подкрепа и дружка в "мъката" и овладяването  на шопинг страстите и то в разгара на всички намаления.
ani_d, УСПЯХМЕ!
Благодаря и на всички други момичета, които ежедневно ни подкрепяха и помогнаха да минем към малка промяна в навиците си. Беше ми много полезно.

Stuck Out Tongue Winking Eye та днес ми е много ведър ден и започна прекрасно, млада жена ми направи комплимент в метрото за чантата и ме попита откъде е. HAPPY съм.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 15:18 от zari65

Общи условия

Активация на акаунт