Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 979
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 290
Ставаше въпрос да не се зариваме с вещи, само защото са на супер цена, с идеята, че “все някога ще го нося с нещо..”.И предизвикателството беше с цел, да види всеки колко много дрехи има.

Откакто спазвам безусловно правилото да не купувам нищо само защото е на изгодна цена съм много добре. Ако нещо харесам безусловно го купувам, ако ще да е на пълна цена, защото ако седна да го чакам да го намалят може и да свърши /както ми се е случвало преди в безброй пъти/. По добре няколко по-скъпи неща, отколкото сто на изгодна цена.

# 1 291
  • Бургас/Пз
Не съм се включвала от доста време, но съм в отпуска, дъщеря ми си беше тук с германеца и беше доста натоварено ежедневие.
Зари, много хубаво си написала всичко от до и заставам след всяка твоя дума и аз. Друго е човек като споделя с някой, някак си по-лесно се случват нещата. За първи път предизвиквам по този начин себе си и съм много доволна, че устоях.
Мисля, сама да се предизвикам и да си обещая , че следващите 3 месеца няма да купя нито един парфюм. Иска ми се и за козметиката да е така, но там все още не смея да се предизвиквам Simple Smile

# 1 292
Не се чувствам гузна дори заради няколкото еднакви блузи и двата чифта еспадрили в различни цветове - всичко нося активно, защото въпреки всички неприятности имам желание да се "глася".
Тук се разпознах.

и съм едно към едно с Мими
Откакто спазвам безусловно правилото да не купувам нищо само защото е на изгодна цена съм много добре. Ако нещо харесам безусловно го купувам, ако ще да е на пълна цена, защото ако седна да го чакам да го намалят може и да свърши /както ми се е случвало преди в безброй пъти/. По добре няколко по-скъпи неща, отколкото сто на изгодна цена.

Лейди, края на септември може да е за сандали, а може да е и за палто.

# 1 293
Имам за цел да разчистя летния гардероб, а там да се наместят повече
рокли. Чувствам се прекрасно с тях, прохладно, удобно и не се чудя как да съчетавам дрехи.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 07:03 от ДХ3

# 1 294
Роклята си е класика.

За розовата нямам търпение да ти видя, тази ми идва натрапчиво графична, а може и от екрана на компа да е.

Днес съм с широки дънки и тениска, друга класика.

Льоня, линк към тия дънки? Стоят много добре.

Мтз, разкошни вечерни снимки.

# 1 295
  • София
Льоня, линк към тия дънки? Стоят много добре.
Довечера ще видя дали ще се ориентирам по някой от вътрешните етикети. Бершка са, бяха намалени на 20 лв.Smiley, размерът е 40 или 42.

# 1 296
Много обичам рокли...всесезонно....това някъде откъм десетина години...преди май не толкова...
И аз тази година се стремя към по-малко покупки на дрехи...Май от тази тема си го преписах като мото за 2025- " Със старите дрехи на нови места".....И въпреки стремежа за намаляване  до тук се отчитам с 5 нови рокли от началото на годината ....

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 22:12 от kativita

# 1 297
Адмирации за начинанието по отношение на разумното купуване.
ДХЗ, много си хубава!
mtz, грееш, страхотна си!
Аз след раждането се промених, разширих и колкото и да изглеждам слаба в очите на околните, дрехите ми са на друго мнение. Дори днес бях с едни дънки на МД (36), които на подутия ми корем много стискаха.., затова и започнах да нося повече поли и рокли. Не стискат така, по-лесни са за съчетаване и са много по-женствени.
Преди раждането носех повече дрехи по тялото, сега не мога да ги търпя. Харесвам много втален силует и към това се стремя, но да не ми е впито.

# 1 298
Браво, аз съм толкова..хм..претенциозна, че съм си купила само една рокля, от началото на годината до сега!
На принципа съм много ми харесва, но...не ми трябва нищо, ето и нея съм облякла един път.
За сметка на това, всичките пари ги хвърлям по пътешествия.
Снимка от днес.

Скрит текст:

# 1 299
  • тук-там
Момичета, тези предизвикателства са много полезни! Защо не съм разбрала за тях, се чудя. Казвайте с какво ще се предизвикваме през август? Ще се включа с голям кеф!
Клеми, чудесен колаж! Льона, дънките ти стоят разкошно! ДХЗ, само рокли да носиш! Това е твоята дреха! Кативита, благодаря, че ми напомни за този пейзаж. Живяла съм година и половина близо до Пилзен и имам страхотни спомени от там и наоколо! Ти си прекрасна с тази рокля!

# 1 300
Предизвикателството дойде на някоя от сбирките, Клеми го измисли, изхождайки от разговора как все някоя нещо няма, а накрая е с един куп дрехи с гардероба, някои и с етикети,други купени емоционално и несъчетаеми, трети забравени.
Идеята бе да си покажем на себе си, че и с разполагаемото можем един месец да сме в различни тоалети или съчетания, без да се повтарят и да не се купува нищо ново през този месец.
Аз не се включих, защото бях по морета.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:09 от ДХ3

# 1 301
Аз предлагам да се предизвикаме с поне 10 тренировки за месеца - кой каквото го влече...
Кати изглежда страхотно, както обикновено.
ДХЗ, много органично ти стои тази рокля, отиват ти подобни едри мотиви, не се губиш в тях, а напротив - подчертават екзотичността ти!
и mtz много харесах снощи - една волност струи от снимките, масата, терасата бяха разкошни.
Темата за гардероба е тегава - пълен до степен да забравям какво има в него, в същото време не мога да изхвърля здрава/демодирана дреха, единствено подарявам, ако нещо твърдо реша, че не ми стои добре и няма да го нося. Старая се да се уча да купувам единствено, ако се влюбя от раз в дрехата, което прави спонтанното онлайн пазаруване много рядко.

# 1 302
  • София
Поздравления момичета за предизвикателството. На мен ми е ужасно трудно, да кажа направо невъзможно да се удържам по време на намаления. Купищата дрехи и обувки се увеличават и да, за някои откровенно забравям. Коства усилия да намериш нещото. И съм гузна по тази причина. Ще се уча от вас Smiley Казах Smiley

Приканването на МТЗ за вечеря вчера ме вдъхнови днес да сме на лаврак с винце Smiley

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:03 от asa

# 1 303
  • Бургас
Аз съм се предизвикала да не купувам докато е ретрогараден Меркурий.Засега успявам.Изобщо не гледам никакви намаления.Много неща разчистих тази година, искам обновяване.
Много харесвам черно-бели десени и двете рокли на Све и ДХ3 бих ги носила.

# 1 304
  • София
Защо, какво прави Меркурий?

Общи условия

Активация на акаунт