Днес ще благодаря и ще хваля себе си и съфорумките. Благодаря на Клеми за идеята за предизвикателството - 30 дена да не повторим дреха, благодаря на Пепси, че е вдъхновяващ пример за съчетаване на цветове и използване на възможностите на гардеробите ми. Благодаря на ani_d, че се включи с мен и във второто предизвикателство, да не купим нито една дреха за 30 дни.
ani_d
заедно успяхме и много се гордея, беше ми голяма подкрепа и дружка в "мъката" и овладяването на шопинг страстите и то в разгара на всички намаления. ani_d, УСПЯХМЕ!
Благодаря и на всички други момичета, които ежедневно ни подкрепяха и помогнаха да минем към малка промяна в навиците си. Беше ми много полезно.
та днес ми е много ведър ден и започна прекрасно, млада жена ми направи комплимент в метрото за чантата и ме попита откъде е. HAPPY съм.Зари, страхотен пост! Толкова хубаво ме зареди!
Отдавна не съм се включвала, затова ще кажа само БРАВО на малкото Копче и на mtz- грее на снимката, а масата е приказна- с хубави чинии, вкусна храна (прияде ми се пъпеш като я видях), в същото време толкова небрежно- непретенциозно стилно, че... ах, ах, ах!

В една друга тема точно днес обяснявах за минималистичните си забежки през последните месеци. Успявам, ей! Не вярвах, но е факт. Обгръщам с две ръце идеите на Ани и на Клеми, ще се пробвам да изкарам по един месец (може би още от утре) с поне едно от предизвикателствата.
Ще се повторя за еНти път, но...- ВДЪХНОВЕНИЕ СТЕ!
.