Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юли '25

• 124 987
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 305
mtz, все така да те виждаме!

Днес ще благодаря и ще хваля себе си и съфорумките. Благодаря на Клеми за идеята за предизвикателството - 30 дена да не повторим дреха, благодаря на Пепси, че е вдъхновяващ пример за съчетаване на цветове и използване на възможностите на гардеробите ми. Благодаря на ani_d, че се включи с мен и във второто предизвикателство, да не купим нито една дреха за 30 дни.
ani_d Heart заедно успяхме и много се гордея, беше ми голяма подкрепа и дружка в "мъката" и овладяването  на шопинг страстите и то в разгара на всички намаления.
ani_d, УСПЯХМЕ!
Благодаря и на всички други момичета, които ежедневно ни подкрепяха и помогнаха да минем към малка промяна в навиците си. Беше ми много полезно.

Stuck Out Tongue Winking Eye та днес ми е много ведър ден и започна прекрасно, млада жена ми направи комплимент в метрото за чантата и ме попита откъде е. HAPPY съм.

Зари, страхотен пост! Толкова хубаво ме зареди!
Отдавна не съм се включвала, затова ще кажа само БРАВО на малкото Копче и на mtz- грее на снимката, а масата е приказна- с хубави чинии, вкусна храна (прияде ми се пъпеш като я видях), в същото време толкова небрежно- непретенциозно стилно, че... ах, ах, ах! Heart

В една друга тема точно днес обяснявах за минималистичните си забежки през последните месеци. Успявам, ей! Не вярвах, но е факт. Обгръщам с две ръце идеите на Ани и на Клеми, ще се пробвам да изкарам по един месец (може би още от утре) с поне едно от предизвикателствата.

Ще се повторя за еНти път, но...- ВДЪХНОВЕНИЕ СТЕ! Heart Eyes

# 1 306
Цитат
Аз предлагам да се предизвикаме с поне 10 тренировки за месеца - кой каквото го влече...
Много добра идея Mometo* !
Аз си го преизпълнявам това предизвикателство от поне 15 г.  Simple Smile .
С две г. прекъсване, когато бях доста зле физически и освен плуване, само ЛФК ми беше позволено...

# 1 307
Може би е добра идея да има по едно месечно предизвикателство в темата?
Да се гърчим в еднакви мъки. Grinning

# 1 308
Момето, включвам се!
Гледам да имам поне 3 на седмица.

# 1 309
  • Бургас
По принцип отговаря за търговията и когато е ретрограден не се препоръчва купуване на скъпи вещи, предимно техника, но аз се въздържам и с дрехи. Стават грешки, несъответствия, в последствие може да не го носиш, да излезе скрит дефект. Например сега този път получих на кучето храна  тъкмо тръгна наобратно- объркала съм се и съм поръчала друг модел храна, 7 кг чувал.Да го върна- ще платя висока доставка, защото е тежък и реално ще ми излезе доста по-скъп, отколкото го купувам, а беше на промоция. Умувах, умувах и го оставих, но дали взех правилното решение, защото ако не и понесе какво ще го правя отворен чувал.Ей такива обърквации може да станат.Нищо фатално, но неприятно.

Но пък розовата рокля на ДХ3 е пример за позитивната страна на ретро Меркурий, нещо изчерпано, отдавна гледано се е появило и си го е взела.

Защо, какво прави Меркурий?

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:20 от Галчудо

# 1 310
  • Ямбол
Честито да е малкото/голямо вече Копче 🌸🔆🥳💕

Днес съм в тон с музиката в слушалките 😅

Връщам се да ви дочета =))

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:30 от Майола Бени

# 1 311
  • тук-там
Аз тренирам всеки ден по нещо. Няма да е предизвикателство за мен. Виж - нещо покрай шопинг маниите няма да откажа. Дори и с вещи за къщата преигравам.
Ще има ли следваща форумна среща? Аз към средата на август планирам да съм в Бг. Крайно време е да се включа. Че като все не успявам, изпускам много!
Забравих чантата на Зари - супер попадение! Майолка - чудна! Добре, че се постна тук, за да си припомня един мой гащеризон:

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:42 от mtz

# 1 312
Галчудо, уточни до кога е този Меркурий!
Приемам предизвикателства всякакви.

# 1 313
Форумна среща има, когато има желаещи.Аз съм в Сф. до 17.8. със сигурност, така че колко му е да се организираме.

# 1 314
  • В полите на Пирин планина
Аз приемам предизвикателството за тренировките и за некупуването на дрехи. Simple Smile
Сега си броих летните рокли - ами... петнайсетина са, но аз лятото 90% от времето ходя с рокли, така че са си ми ОК.
Отивам да опъвам ластиците...

# 1 315
Меркурий значи 🙃
а аз си мислех, че дефектните рокли са знак, защото наруших правилото си.
Живи и здрави, за под елхата мисля да са ми следващите покупки.

Mometo*, много ми харесва идеята ти.
Движението е живот.

Утре почва Джаз Феста в Банско

# 1 316
Аз приемам предизвикателството за тренировките и за некупуването на дрехи. Simple Smile

Аз също.
Спортувам уж по принцип, но се предизвиквам да е по- сериозно и осъзнато. Некупуване на дрехи ще е напълно новото нещо в ежедневието ми следващия месец, като стига да успея, ми се иска да повторя и през септември.

# 1 317
  • София
Al, ето това се оказа моделът
https://www.bershka.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D1%81 … .html?colorId=400
Язък,  минала съм се със седем лева! Money

# 1 318
Аз без да знам вашата уговорка си бях решила дрехи повече летни не! Юли удържах на думата си!

# 1 319
  • В полите на Пирин планина
И аз искам да не купивам дрехи и затова го писах тук - да го помня.
(Както казах - само едни официални обувки ще си купя, но те също ще са разумен избор - около 6 см. дебел ток, за да не натоварвам кръста и за да ги ползвам и след това).

Общи условия

Активация на акаунт