Великденски яйца борци за ЯНУАРСКИ сладки палавници !!!

• 11 541
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Ох направихме една двучасова разходка и съм доволна. Иначе това време ми скъса нервите - 5 минути слънце, 5 минути вятър Crossing Arms
Виск, добре дошла, ама само как ти завиждам за почивката ти в Смолян, а и за ските. Ще навасквам догодина...
Иначе и аз като Ним действам, говоря на свекърва ми и от името на детето Joy Joy Никога няма да и кажа майко, само една майка си имам и точка.

# 136
  • София
      Не мога да хвана(да заснема) крачетата на моя сладур!Постоянно са му в движение  261uu,снощи едвам се справих да му отрежа ноктите.

Викни Стиляна, тя ще ги ОТРЕЖЕ...  Joy Joy Joy newsm43

Ние пък - уж за малко излязохме, а откарахме 4 часа......

# 137
Ей, да не се надявам,  че някой ден и мен да ми кажат "мамо" Laughing
Аз на моите им викам по име. Честно казано много лигаво ми се струва да им кажа мамо и тате. Аз и към моите родители се обръщам по име Grinning

# 138
      Не мога да хвана(да заснема) крачетата на моя сладур!Постоянно са му в движение  261uu,снощи едвам се справих да му отрежа ноктите.

smile3553 Даааа, аз на Шош така му резнах пръстенцата отсега, да знае каква тъща съм  newsm48
И твоя син ша го опра'а  smile3508

# 139
Иначе и аз като Ним действам, говоря на свекърва ми и от името на детето Joy Joy Никога няма да и кажа майко, само една майка си имам и точка.

И аз така, а по принцип по име. Тя свеки в това отношение е разбрана и дори тя самата ми е казала, че си имам 1 майка.
Ох, в тази връзка тя след малко тръгва за София travel, много се радвам че идва, защото искам да се наспя smile3524, а и с тати да излезем някъде, че вече откачам.
Днес се чух с Мая (мама на близнаци, мамите от курса я знаят), та мисля да спра да се оплаквам, като слушам на тях какво им е - всичко * 2 и 1 човек не може сам да се оправи.

# 140

smile3553 Даааа, аз на Шош така му резнах пръстенцата отсега, да знае каква тъща съм  newsm48
И твоя син ша го опра'а  smile3508
newsm09

# 141
Ами то и при нас не е кръстен на никой, и друг не предявява претенции. Още като се роди дъщеря ми имаше малко сръдня -  що не била Гергана, ма сега почти две седмици не се беше обаждал на мъжо, а иначе ние сме като просто познати. Той и мен не ме харесва, щото съм командвала сина му  Twisted Evil и никак не съм се обръщала към него Rolling Eyes. Ма кво да правя 10 години минаха сега не мога да си изкълча езика   Sick да му кажа татко.
същия случай в къща ама аз съм по зла Simple Smile Кръстих детето на моя баща поне да има за какво да се сърди свекър ми, а на това че не се обръщам никак към него му казах че аз си имам баща и втори не ми тряба и освен всичко влагам чувства в думата татко, а тия чувства не ги изпитвам към него. От тогава не съм чука никакво възражение. Даже е доволен когато въобще се обърна към него

# 142
А пък на свеки и викам майко Mr. Green
На моята майка винаги съм викала само и единствено мамо и това ми е думата за нея. Думата "майко" ми е както всяко друго нарицателно.
И Любо го кръстих на мама Grinning
Но свекърва ми не се е разсърдила. Радва се и дава всичко и за двете си внучета. Златно свеки Grinning

# 143
  • София
Аз им казвам майко и татко, но те заслужават: свестни са и веднага ме оцениха!!!!  Mr. Green

Ние утре ще мъкнем Шош на Велинград.  bye Ще бъдем голяма тайфа приятели (+моите мама и татко за отмяна) и се надявам да си изкараме приятно и безаварийно.
Ако има съфорумки с подобни планове - да спретнем една среща Велинград...

# 144
  • София
Ние днес изкарахме цял ден навън, но се прибирахме за яденето и смяната на пампите в къщи. Голяма съм хаймана, само дето едвам гледам, сега пих една (само 1 наистина) бира и съм на косъм да се струполя и да спя до вдругиден.

# 145
  • София
... Ние утре ще мъкнем Шош на Велинград.  bye Ще бъдем голяма тайфа приятели (+моите мама и татко за отмяна)...

Завиждам!  tantrum Banghead Признавам си най-неблагородно, но чистосърдечно, че завиждам за отмяната! Срам ме е, ама поне съм честна и си признаам без бой.  Embarassed

newsm43

Искам да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

# 146
На моята майка винаги съм викала само и единствено мамо и това ми е думата за нея. Думата "майко" ми е както всяко друго нарицателно.

Всъщност,и при мен е така.Майко и Мамо.....
    Свекървата ми много ме подкрепяше по време на бременността ми,след раждането,когато изпитвах ужасно чувство за вина заради родовата травма на бебето.Тя единствената намери подходящи думи,за да ме изкара от започваща се депресия.
     А това,да очакваш бебето да е кръстено на теб,какъвто роднина и да си......
     Жената носи бебето 9 месеца в утробата си,ражда го и никой на бива да й противоречи,  да кръщава детето ,както тя го измисли.

# 147
     Жената носи бебето 9 месеца в утробата си,ражда го и никой на бива да й противоречи,  да кръщава детето ,както тя го измисли.

подкрепям Simple Smile.
аз казах на майка ми, аз съм си го носила 9 месеца и аз го родих, ще си го кръстя, както аз искам.
който не е съгласен да си роди и да си го кръщава по негов вкус.

# 148

newsm10 И аз така

Пък ние днес пак ходихме при нашта докторка да слуша гърдичките на малката и утре спираме антибиотика. Пак говорихме за Вигантола и според нея Вики има (цитирам) "доста хубав" рахит. В понеделник ще ходим при друг педиатър за допълнителна консултация. Знаете ли какво ме попита тя (втората лекарка) като й се обадих: "Дали малката си върти главичката, поти ли се и стряска ли се много?"
Явно това са някои от признаците на рахита. А аз сега търся в мрежата какъв е ефекта от предозирането на Вит. Д. Засега намерих само инфо, че мах. допустимата доза е 8 капки (а според други източници - 10 капки). Ама също така намерих и инфо, че за действително установяване на рахит е необходимо да се вземе венозна кръв на детето за установяване стойностите на калция и фосфора в кръвта, да се направи алкална фосфатаза (каквото и да значи това) и да се снима дясната китка на детето за установяване на костни изменения.
 newsm78

# 149
Мимоза2, ти досега по колко капки си давала? И какво значи да си върти главичката, та това не е ли естествено newsm78

Общи условия

Активация на акаунт