Медицински университет - Тема 4

• 59 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
marinadp, да, точно това имах предвид. Кога им дават служебните e-mail-и? С тях става регистрацията и инсталацията на пакета.

epicagotenmoten, това е от 5 г поне, досега имаха като ученици, сега като студенти. Политика на майкрософт.

# 631
Да не се бъркате с МОН-ските акаунти до 12 клас @edu.mon.bg? Пробвам да вляза със студентския ми имейл към МУ-София, няма такова нещо. Ползват на Google продуктите.
Скрит текст:

# 632
epicagotenmoten, и за студентите трябва да има. Може би е различно в различните уни. Сега намирам че в СУ дават безплатно пълния пакет на офис 365. В крайна сметка от сайта на майкрософт този студентски мейл поне може да важи за 50% отстъпка при закупуване на пакета, което също е важно. https://www.microsoft.com/bg-bg/microsoft-365/college-student-pricing
Кога получихте тези мейли?

# 633
epicagotenmoten, и за студентите трябва да има. Може би е различно в различните уни. Сега намирам че в СУ дават безплатно пълния пакет на офис 365. В крайна сметка от сайта на майкрософт този студентски мейл поне може да важи за 50% отстъпка при закупуване на пакета, което също е важно. https://www.microsoft.com/bg-bg/microsoft-365/college-student-pricing
Кога получихте тези мейли?
Не  няма никаква отстъпка цената е същата, която си плащам и през личния имейл. Служебния си имейл аз го получих края на август началото на септември, когато бях първи курс. На личните ни имейли, които оставихме при записването ни дадоха потребителското име и паролата, която трябваше веднага да сменим при първото влизане.

# 634
Здавейте. Има ли къде да се види класирането в МУ Плевен? И също някой има ли наблюдения за онлайн уроци по химия при Даниела Бончева?

# 635
Здавейте. Има ли къде да се види класирането в МУ Плевен? И също някой има ли наблюдения за онлайн уроци по химия при Даниела Бончева?
МУ-Плевен си трият класиранията, затова събирам минималните балове на всички университети тук - https://medpriem.sabev03.eu/

# 636
МУ-Плевен си трият класиранията, затова събирам минималните балове на всички университети тук - https://medpriem.sabev03.eu/
Благодаря!

# 637
Обявили са второ класиране за платено в МУ-София. Записването е от 20 до 22.

# 638
Някой знае ли, дали има госпожа по Химия от София, която да даде няколко консултации онлайн за самия формат на изпита в МУ София? Детето си ходи на уроци, но се оказа, че май много подробно учи темите и няма да стигне времето.

# 639
Полезни ли са интензивните онлайн курсовете към МУ Варна? По химия се готви с учител, а по биология самостоятелно.

# 640
В СУ са обявили допълнителен прием за незаети бройки
Фармация - 51 места и Медицина - 15 места

# 641
  • Варненска клюкарка
Полезни ли са интензивните онлайн курсовете към МУ Варна? По химия се готви с учител, а по биология самостоятелно.
Понеже никой не отговаря с актуална информация ще кажа каквото знам. Преди 5 години когато синът ми започваше подготовка ми каза, че мненията на които попада за курсове към МУ Варна и от познати и в мрежата масово не са положителни. Кандидатите масово се подготвят с частни учители.  Дали нещо се е помръднало в посока по-добре не знам. И в нашия случай по биология беше самоподготовка, двама учители намерих, но беше по времето на най дивия Ковид и по стеченшие на обстоятелствата по различни причини повече от 3-4 урока не е изкарал с учител по биология, така реши да се готви сам. По биология имаше олчнна подготовка заради профила в училище, който беше много полезен, за разлика от този по химия. Всъщност много деца по биология се подговят сами.

# 642
Здравейте, дали има информация някой колко от общите места за медицина в СУ за мъже, миналата година, са били заети и колко са останали свободни? И как става, например, от един МУ да се преместиш в СУ?

# 643
# 644
Здравейте! От друга страна има ли начин от СУ да се премести човек в някой МУ (напр. Варна) и ако да, каква е процедурата?

Здравейте, дали има информация някой колко от общите места за медицина в СУ за мъже, миналата година, са били заети и колко са останали свободни? И как става, например, от един МУ да се преместиш в СУ?

Общи условия

Активация на акаунт