Медицински университет - Тема 4

• 58 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Мислех, че е избираем модул, а не задължителен.

# 61
Можете ли да ми препоръчате на лично добри (доказани) преподаватели от София, които готвят кандидат студенти за МУ София и СУ.

# 62
  • София
трябваше да опитате да вдигнете повече шум в медиите за анулираната задача... с индивидуални писма до ръководството нищо не става.

# 63
  • БУРГАС
Всичко замря с тази задача, мрънкащите спечелиха, като другите мълчим.

# 64
Някой запознат ли е дали оценките от редовните изпити в МУ София излизат с класирането или ги обявяват няколко дни преди това?

# 65
Някой запознат ли е дали оценките от редовните изпити в МУ София излизат с класирането или ги обявяват няколко дни преди това?
Оценките излизат ден преди класирането. Ако се спазва обявената дата за класиране 10.07. оценките трябва да излязат на 09.07. Класирането излиза след като мине идентифицирането на работите, което е до 13:00 ч. След този час се обявява класирането. Със старата система първо се обявяваше тук: https://etr0.mu-sofia.bg/, след това като новина в сайта и накрая се отбелязваше в системата.
Тази година понеже е нова системата, може да е различно!

Обръщам внимание, че миналата година оценките и класирането излязоха ден-два по-рано. Тогава се спазва същото, че оценките излизат предния ден, а класирането на следващия след 13:00 ч.

# 66
  • БУРГАС
Звъннах ми от Бтв за репортаж, но аз не съм от София. Ако някой желае да разкаже тел е 0886 336886. Как и отговор има изкаран, как техните химици се изказаха, че задача е двукомпонентна и всичко и е Ок. Иска да застане някой. Репортерка та иска още днес да го включат.

# 67
Звъннах ми от Бтв за репортаж, но аз не съм от София. Ако някой желае да разкаже тел е 0886 336886. Как и отговор има изкаран, как техните химици се изказаха, че задача е двукомпонентна и всичко и е Ок. Иска да застане някой. Репортерка та иска още днес да го включат.

УАУ! Дано някой се престраши.

# 68
Престрашавайте се. БТВ е голяма трибуна, силна медия.
Реално няма нищо страшно.
Най-добре е да има кандидат-студент и родител.
Стискам палци

# 69
  • БУРГАС
Няма решителни Simple Smile, момичето чака, но дано се реши сама да задейства.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 16:16 от anita_anita

# 70
# 71
  • София
Няма решителни Simple Smile, момичето чака, но дано се реши сама да задейства.

без интервю няма да се задейства!

имайте предвид, че може да ви снимат в гръб, да ви преправят гласа, изобщо не е нужно да се идентифицирате.

# 72
Вероятно много хора ще ми се обидят, но трябва да намерите сили да защити децата си. Преодолейте страха си и застанете пред камерата.
Изпитът минава и заминава. По-важното е децата Ви да знаят, че бихте направили всичко, за да ги защите. Всичко означава дори да преодолеете собствените си страхове и фобии (от камери).

Не говоря наизуст. Преди много години точно от тема от форума, отидох на дебат в сутрешен блок и то директно предаване. Дори не беше за детето ми, а за мамите. Беше ме страх, защото беше първото живо предаване, камери, водещи. Но намерих сила да защитя кауза. Не е толкова страшно. Просто говориш. Имайте смелост.

# 73
Има ли някой кандидат-студент, приет в МУ – София или СУ, специалност „Медицина“ или „Дентална медицина“, който се е подготвял в школа за кандидатстудентска подготовка? Интересува ме каква подготовка предлагат подобни школи, например „Родина“. Ясно ми е, че успехът зависи основно от самия кандидат, но също така знам, че е важно да си добре подготвен за конкретния формат на изпита в съответния университет.

# 74
Единствената читава школа,която знам за София, е Образователни технологии. Но пък с двойно повече часове постига резултатите на частните учители. Пропуските при отсъствия  трудно се наваксват за разлика от частния учител,който е гъвкав . Парите са сравними. По-добре частни учители,поне по химия .По био даже може и без учител,ако има кой да изпитва дума по дума обаче.

Общи условия

Активация на акаунт