Медицински университет - Тема 4

• 61 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Пише, че е излязло класирането в МУ София, но няма файлове на сайта.

ПП. Вече има.

# 196
  • Сандански
Официално сме приети медицина в МУ София.
Браво на всички и успех!

# 197
  • БУРГАС
И ние! Успех на всички!

# 198
  • до морето
Честито на всички приети! Моят син също е приет и имам два въпроса, ако някой може да съдейства.
Първият ми въпрос е за записването, може ли да се случи онлайн или друг човек да подаде документите? От Бургас сме и отново трябва да се пътува.
И вторият ми въпрос е: след като се запише и платиме, ако после реши да се запише в Бургас какво се случва и как се процедира, връщат ли таксата? В Бургас изпитите са този уикенд, а срока за записване в МУ София е до сряда.

# 199
Честито на всички приети, колко си мислехме  че ще са мин. Балове момичета?

# 200
Честито на приетите, браво на децата ви!

Каран, 39.39 е минималният бал за Медицина момичета, 38.28 е за дентална медицина момичета.
При момчетата е 34,59 за медицина и 29,40 за дентална.

Next, не може да се запишете онлайн в МУ София, а и детето трябва задължително да присъства. Генерално би трябвало чрез пълномощно да може друг да го запише, но като цяло в МУ май не са щастливи от този вариант и с дъщеря ми предпочетохме да не рискуваме да пробваме по този начин, та се връща скоропостижно от почивката си, за да свърши тази работа.

Ако се запише, и след това реши да се откаже, му се връща по-голямата част от таксата, мисля, че беше 80%.

# 201
И ние сме вътре!
Благодаря на пишещите за съветите и мненията.

# 202
Дъщеря ми е приета в СУ, в МУ е на 0,04 от минималния бал. Може би има шанс за второ класиране, но не знам дали ще се възползваме. Сега е време да отпразнуваме успеха и - приета е в четири университета. Поздравления за всички деца!

# 203
Честито на всички приети, колко си мислехме  че ще са мин. Балове момичета?

Мисля, че предположенията бяха за 39,8 и нагоре..
Минималния е същия като миналата година, ако не се лъжа

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 16:18 от GSam

# 204
  • София
Миналата година беше 39,03 за момичета. Сега е 39,39.

# 205
Някой знае ли колко е мин. бал при момичета за фармацията в СУ?

# 206
  • София
Да, 36.27 е мин бал за фармацията в СУ - момичета.
Ние ще освободим едно място за второ класиране, защото моята предпочита МУ София.

# 207
Някой знае ли колко е мин. бал при момичета за фармацията в СУ?

Минимален бал момичета фармация в СУ е 36.27

# 208
Честито на приетите, браво на децата ви!

Каран, 39.39 е минималният бал за Медицина момичета, 38.28 е за дентална медицина момичета.
При момчетата е 34,59 за медицина и 29,40 за дентална.
Това е за тази година на първо класиране, нали ?

# 209
Дъщеря ми е приета в СУ, в МУ е на 0,04 от минималния бал. Може би има шанс за второ класиране, но не знам дали ще се възползваме. Сега е време да отпразнуваме успеха и - приета е в четири университета. Поздравления за всички деца!

Поздравления! Ние сме на 0.100 под минималния бал и не сме класирани в МУ. Според Вас имаме ли шанс за класиране на второ класиране - момиче е?

Общи условия

Активация на акаунт