12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 27 256
  • 600
  •   10
Отговори
# 30
  • Пловдив
Мерси за темата!

В предходната изразих лично мнение...разбира се, че не е миродавно Simple Smile

# 31
Благодаря за темата! Нека всички да се класират в най-добрата за тях специалност и учебно заведение!

Току що излязоха датите на СУ за идентифициране на работите от втора изпитна сесия. 14 и 15 юли. Малко странно е това, при положение че първо класиране е на 10 юли, а все пак се допуска корекция при сменена работа и грешка при нанасяне. Много интересно така ли е било преди?

За столовете нямам спомен, можеше ли да се храниш в стол на друго учебно заведение, с купони ли е, как стоят сега нещата? Гледам програмите - ами цял ден са заети, а няма как само на дюнери и пици да е. Не че не може ама ...

П.П. Няма да се плашите от УАСГ и ССС, завършва се, всичко е логично и ясно, особено ако се учи редовно. Малко повече са проектите, но ... правят се. Ето, нищо ми няма Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 16:44 от Cygnus

# 32
Това със студентските столова е относително. Синът ми не учи в София,  но не му е удобно да се храни на стол. Корпусът за лекции е отдалечен и да се храни на стол трябва да пресече половината град. Не разполага с такова време.  Столът, разположен до корпуса е бил закрит, защото на практика е бил на централна градска улица и се е ползвал и от гражданите.  Цените за тях били по-високи,  но и те като отидат на обяд,  студените не са успявали да хапнат и да се върнат за упражнения.  Икономически не било изгодно за университета.  Уж, щяха да търсят вариант в самия корпус да разкрият стол, но годината приключи.
Докато синът ми работеше и получаваше ваучери за храна си купуваше сготвена храна от топлата витрина на някой супермаркет.  И след това де.. Често се събираха в квартирата му и си готвеха по нещо.  Най-често спагети и леща. Споделя,  че в общежитието имало кухни по етажите за общо ползване, но  момичета от компанията не били очаровани от поддръжката. Има и позната, която си прибира ерфраера в шкаф и си го ползва. Като цяло казва, че поръчка на храна от китайски ресторант излиза най- бюджетно или обяд от някой ресторант с обедно меню.

# 33
  • София
Благодаря за новата темичка,Бети!
И аз съм като вас с вълненията.На обратно броене сме....Дано стане най-доброто за всеки.Дъщеря ми отказа да подаде в СУ каквото и да е.Залогът е една специалност в един университет.Аз гледам да оцелея докато излезе класирането.Добре че употребявам алкохол🤪 Спасих се към морето тия дни Ще оцелея...

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 17:48 от sssani

# 34
Лошото е, че аз съм на морето, и пак не знам как ще оцелея. Седмокласни неволи....

# 35
  • София
Все трябва да си намериш отдушник.Кураж.Не остана

# 36
  • у дома...
Сани, на 30.06. в 23:30 ч., половин час преди да изтече крайният срок, се пробвах за последен път да приканя поне за още една специалност - право, МО. Завъртя очи и ми обърна гръб.

# 37
  • София
Виж как ме разбираш.Същата работа беше и при нас Каза ми с насмешка че се чудила дали да не пише право да се позабавлявали хората за резервите й. Предложих да пише и счетоводство за да умрат от смях.Така и не разбрах финално дали написа нещо весело накрая Simple Smile

# 38
  • у дома...
Това като нашите желания след седми клас - последно желание писахме СМГ с нейния потресаващ резултат по математика.

# 39
Сани, на 30.06. в 23:30 ч., половин час преди да изтече крайният срок, се пробвах за последен път да приканя поне за още една специалност - право, МО. Завъртя очи и ми обърна гръб.
Ами право е детето! И аз да бях, и аз щях да ти завъртя очи... право....МаБожеееее, право... Ти все едно не си познаваш собственото дете. Все едно аз на моето да му предложа икономика да запише. Joy

# 40
  • у дома...

Ами право е детето! И аз да бях, и аз щях да ти завъртя очи... право....МаБожеееее, право... Ти все едно не си познаваш собственото дете. Все едно аз на моето да му предложа икономика да запише. Joy
Ма да има и още нещо. Че то иначе скучно.

# 41
# 42

Аз виждам само таксите за магистри и докторанти.

# 43
  • Благоевград
Някое от вашите деца тук да е избрало спец. "Компютърно инженерство"?За бакалавър са в приложение 1 студенти, докторанти и.

# 44
  • Бургас
Аз виждам само държавна поръчка,  а платено?

Общи условия

Активация на акаунт