12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 27 226
  • 600
  •   4
Отговори
# 45
Днес трябва да излезе първото класиране при нас. Първата ми работа като станах /дори преди да си направя кафе/ беше да проверя за новини, но явно е прекалено рано. Отивам за кафето...

# 46
За кой университет е днес?

# 47
За кой университет е днес?
Ние чакаме УХТ-Пловдив.

# 48
Ако някой се интересува от резултати за Лесотехническия, излезли са! Моят набор там си  хареса "Технология на дървесината и мебелите" още само като я прочете и каза че това най-му допада. Приет е

# 49
Нищо не виждам аз от таксите, кой файл от всичките е? Ненавиждам сайта им.....толкова непрегледно сякаш нарочно е направено

# 50
Нищо не виждам аз от таксите, кой файл от всичките е? Ненавиждам сайта им.....толкова непрегледно сякаш нарочно е направено
Наистина не разбирам какво ви затруднява. Има точно две приложения качени и си пише за кого са предназначени. Първото е за студенти, докторанти и ..., а второто е за магистри след бакалавър. Повече от ясно е, че в първото приложение са таксите, които ни интересуват.
Не са качили таксите за платено бак, а само за дп.

# 51
Някой да сподели бал за прието момиче Ветеринарна медицина в ЛТУ?

# 52
Аз да помоля някой, който е участвал в подаването на документи за кандидатстване онлайн в Лесотехническия, дали си спомня как бяха описани самите специалности и дали беше обозначено коя е ДП и коя Платено обучение?
Аз си спомням че имаше такова обозначение, но в резултатите които са обявени (както и в заявлението за запсване) няма никаква индикация. Почвам да се чудя и съмнявам ние какво сме подали

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 09:22 от divet

# 53
Успех на всички чакащи класирания днес. Чакаме да се похвалите всички до един с приети деца Simple Smile

# 54
  • София
Аз се похвалвам с приета по първо желание девойка във Висше училище по телекомуникации и пощи, специалност "Киберсигурност в бизнеса".

Честно да си призная, не го бях чувала това заведение, но тя си го е проучила и настояваше И там да кандидатства.

Чакаме УНСС и СУ. Три университета, три коренно различни специалности на първите желания. Още не знае какво наистина иска. Каквото и да е, ще сме зад нея. Днес я чакам да си дойде след първи самостоятелен Джулай. Вчера много се зарадва като ѝ казах, че е приета, но каза: Ако ме приемат и на другите места, как ще избера? 😂

# 55
Отворила съм в страни където е дадено по години, от телефона понеже...., и там се почват едни заповеди и отваряш като луд....
По- любопитно ми е платеното, държавната е очакваната, слава Богу де....

# 56
  • София
Аз се похвалвам с приета по първо желание девойка във Висше училище по телекомуникации и пощи, специалност "Киберсигурност в бизнеса".

Честно да си призная, не го бях чувала това заведение, но тя си го е проучила и настояваше И там да кандидатства.

Чакаме УНСС и СУ. Три университета, три коренно различни специалности на първите желания. Още не знае какво наистина иска. Каквото и да е, ще сме зад нея. Днес я чакам да си дойде след първи самостоятелен Джулай. Вчера много се зарадва като ѝ казах, че е приета, но каза: Ако ме приемат и на другите места, как ще избера? 😂
И ние чакаме УНСС и СУ.
Като предпочитанията ни са към икономика.

Честито за първото желание!

# 57
  • София
Azzy, в УНСС на първо желание ѝ е специалността с недвижимите имоти, като нямам пръст в този избор, сама прегледа всички специалности, даже учебните планове гледахме заедно, и сложи това на първо място. Баща ѝ е щастлив, щял да помага. И аз ще помагам, вече няма да я гласим за "богата наследница", а за бизнес дама в строително-инвестиционния бизнес. 😂
Ще видим дали ще я приемат точно това или някъде надолу по желанията.

Стискам палци и на твоята девойка, да ѝ се подредят нещата, както си е пожелала!

И после да полеем резултатите на живо. 😘

# 58
Отворила съм в страни където е дадено по години, от телефона понеже...., и там се почват едни заповеди и отваряш като луд....
По- любопитно ми е платеното, държавната е очакваната, слава Богу де....
Платеното за тази година не са го публикували все още.

# 59
Излезе класирането на УХТ-Пловдив! Не мога да разбера дали сме приети - срещу името му е първото желание, но на "участващ в класиране" пише "не"...

Общи условия

Активация на акаунт