12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 233
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Вчера мънкаше нещо министъра по повд таксите, но нищо конкретно не каза отново

# 346
  • София
Ще мънка, но нищо няма да се промени.

Има тенденция за връщане на много млади хора, завършили в чужбина.
Днес в една социална медия имаше въпрос от майка, която споделяше, че е инвестирала в образованието на дъщеря си 650 000 и сега дали си струва да започне работа като брокер на недвижими имоти в БГ.
В Лондон и предлагали 1200 на седмица, което нямало и за храна да и стигне, след като си плати квартирата и режийните.

# 347
  • София
Всички платили онлайн вчера с по-малка от очакваната сума  в ТУ - да си носят на записването банкова карта (която не е револют), за доплащане на разликата на каса. И принтиран документ за вече платената сума.

# 348
т.е ТУ София са вдигнали таксите и след класирането ли.. Верно живеем в някакъв абсурд

# 349
Всички платили онлайн вчера с по-малка от очакваната сума  в ТУ - да си носят на записването банкова карта (която не е револют), за доплащане на разликата на каса. И принтиран документ за вече платената сума.

Супер. В мейла специално подчертаха, че има опашки, хората са платили онлайн, за да не чакат на тях и сега, пак ще трябва да чакат, за да доплащат. Нещо се осметоха от ТУ в опит да излезе класирането по-рано. На мен ми пратиха коригиращ мейл за текста на предишния.

# 350
  • Пловдив
Някой е натиснал копчето по-рано Wink

# 351
  • у дома...
т.е ТУ София са вдигнали таксите и след класирането ли.. Верно живеем в някакъв абсурд
Не, просто за плащане онлайн през линка в мейла е генерирана по-малка сума от обявената предварително. Грешка на университета.

# 352
Направо не вярвам, какво чета 😱
Да идва някакъв там генерал-губернатор и да закриваме държавата.

# 353
  • София
Не, получихме линк за плащане на по-малка от обявената вече сума. Тъкмо се зарадвахме, но беше кратко.

# 354
Не, просто за плащане онлайн през линка в мейла е генерирана по-малка сума от обявената предварително. Грешка на университета.
Ами да си покрие разликата сега университета. Просто е. Служителите, които не са си свършили работата да си извадят парите от джоба.
Некадърник до некадърника в тая държава. Иначе се борим децата ни да учат в най-добрите училища, да получат най-доброто образование, всичко да им е най-доброто и за какво като никой не работи съвестно никъде, независимо от придобитото от него образование и квалификация.

# 355
  • Пловдив
Аз видях такси от 600лв. Само за КСТ е 750. Това в сайта на ТУ Пловдив.

Някой чака ли второ класиране в УХТ Пловдив? Обявено е за 9ти, ама дали има шанс за по-рано, че приятелка чака и тя Simple Smile

# 356
  • София
Аз видях такси от 600лв. Само за КСТ е 750.
КСТ получихме за 600, други е трябвало да платят 600, а са имали линк за 550. Всички са объркани.

# 357
  • Стара Загора
Нацяло осраха кампанията, без извинение!

# 358
  • София
Според мен сега трябва да пуснат нов линк да се доплати необходимото. Едва ли е толкова трудно.

# 359
Аз пак не разбрах, защо СУ само си позволява трикратно увеличение? Ако те са най- субсидирани....не им личи по нищо.

Общи условия

Активация на акаунт