12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 224
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • у дома...
Да омажат и там още повече нещата.

# 376
Всички платили онлайн вчера с по-малка от очакваната сума  в ТУ - да си носят на записването банкова карта (която не е револют), за доплащане на разликата на каса. И принтиран документ за вече платената сума.
Klemy, сигурно ли е, че трябва ли да принтираме документ за сумата след като сме платили онлайн? Пишеше, че ще извършват проверка по ЕГН....

# 377
  • София
Всички платили онлайн вчера с по-малка от очакваната сума  в ТУ - да си носят на записването банкова карта (която не е револют), за доплащане на разликата на каса. И принтиран документ за вече платената сума.
Klemy, сигурно ли е, че трябва ли да принтираме документ за сумата след като сме платили онлайн? Пишеше, че ще извършват проверка по ЕГН....
Така ми казаха по телефона, така че това предавам. Всеки може да звънне на учебен отдел и да чуе какво ще му кажат.

# 378
Така ми казаха по телефона, така че това предавам. Всеки може да звънне на учебен отдел и да чуе какво ще му кажат.
Обадих се в учебен отдел. И на мен първо ми казаха да принтирам документ, но им обясних, че на електронното банкиране само се вижда сумата в дебит и няма какво да разпечатам от там като документ. В същото време сумата е "дръпната" от картата. Евентуално разпечатка от линка от ТУ, където се вижда "Плащането е успешно". Дори и снимка с телефон ще свърши работа или поне така ми казаха.

# 379
И на мен ми казаха да си носи разпечатка на платената сума.

# 380
Положението е "майка плаче, грамофон свири". Дано и другите университети да не решат да се изявят...

# 381
В СУ заредиха индивидуалния бал.
И в УНСС са нанесли баловете.
Чакаме класиранията;)

# 382
  • София
Здравейте, и моят син е приет Аерокосмическо инженерство на английски език. Колко е таксата, ние още не сме се записали.

600лв е семестриалната такса.

# 383
Леко се отчайвам от случващото се. Един вдига такси по проектозакон, друг праща мейли през час с грешкИ и с нелепи предложения как съвестни хора да им оправят грешките, а в същото време куп функционално неграмотни деца не могат да прочетат една таблица с разбиране и да си сметнат правилно бала и заливат фб страницата на су със сигнали за "грешки в бала" и с въпроси от типа: "това моя бал ли е или бала за прием", "момиче съм, с бал 19,22 ще ме приемат ли право", "кога излиза класирането", "къде виждате таксите"...
Не искам да повярвам, че има толкова много хора (кандидатстуденти и административни служители), които са толкова неоправни. Направо е плашещо Sad.

# 384
  • София
"неоправни"е много мека дума...То е плашещо и тъжно нивото
И аз проверих баловете в УНСС.Сега да се надяваме ли на подранило класиране денс Simple Smile

# 385
Аз недоумявам каква боза сътвори ТУ-София. Просто седя и не вярвам.... Не е възможно до такава степен да си заспал дълбок сън и само леко да се разбуждаш като ти подадат фиша в края на месеца.

# 386
Просто вече започваме да берем плодовете на някои неща, които преди време с мълчаливото си съгласие допуснахме да се случат.
И това, че тези хора не могат да си сметнат бала или пък не разбират коя страница на дипломата е първа и коя - последна, е най-малкият проблем. Но утре тези деца ще лекуват хора, ще строят сгради и мостове. Бедна ни е фантазията още какви попари ще трябва да изсърбаме...

# 387
Maria 007 аз тази година вече видят в сайта на университет въпроси:
Събират ли телефони на държавния изпит?
Кои теми се падат най-често и гаранция ли ще е за взет изпит само тях да науча?
Как може да ме скъсат като изписах всички листи?
Момичетата карат ли ги да бъдат с вързани коси на изпита?
Заглушители включват ли в залата?

И това са хора, които утре ще реват, че не ги вземат на работа или , че много изискват от тях.
Успех на децата ви!

# 388
  • у дома...
Просто вече започваме да берем плодовете на някои неща, които преди време с мълчаливото си съгласие допуснахме да се случат.
И това, че тези хора не могат да си сметнат бала или пък не разбират коя страница на дипломата е първа и коя - последна, е най-малкият проблем. Но утре тези деца ще лекуват хора, ще строят сгради и мостове. Бедна ни е фантазията още какви попари ще трябва да изсърбаме...
Ето това е най-точното мнение. Дори срещнах случай на майка, кандидатстваща от името на синът си щото той бил "малко мързеливичък и не иска да учи". С въпрос много лис е учи в избраната дисциплина...

# 389
  • София
"неоправни"е много мека дума...То е плашещо и тъжно нивото
И аз проверих баловете в УНСС.Сега да се надяваме ли на подранило класиране денс Simple Smile
Здравейте,
а къде видяхте баловете за тази година? В профила на дъщеря ми няма посочени...
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт