12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Приети сме на 1 желание в УНСС -Бизнес информатика и комуникации.Също и във ВУТП -Компютърни технологии.И сега започва умуването накъде.Някой има ли мнение за това второто.

# 406
  • В средата на времето
Моят син е приет по второ желание в УНСС и иска да участва на второ класиране с надеждата да му стигне бала за първо желание. Запазва ли си мястото, на което е приет сега или не? Не ми е ясно...🙄

# 407
  • София
На моята дъщеря не са й стигнали 0,20 т. за държавна поръчка финанси..... Sad

# 408
Значи ще й стигне на второ. Успех!

# 409
Баловете,спрямо миналата година по-високи ли са?На колежката ми дъщерята кандидатства,но е на работа и не може да говори по телефона.Колежката ми ще е в неведение още два-три часа. 😃

# 410
Значи ще й стигне на второ. Успех!

И аз мисля така. Миналата година баловете за Финанси са паднали с около 3,5 точки на второ класиране.

Баловете,спрямо миналата година по-високи ли са?На колежката ми дъщерята кандидатства,но е на работа и не може да говори по телефона.Колежката ми ще е в неведение още два-три часа. 😃

Да, по-високи са - поне за специалностите, които следя

# 411
  • София
ПО-високи са определено.
Скрит текст:
И аз си имам студентка. Приета по първо и реално единствено желание
Сега за какво ще се притесняваме.... Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 18:01 от sssani

# 412
  • у дома...
Доста по-високи са. С около 1 точка.
И аз си имам студентка - писа само една специалност, държавна поръчка в един единствен университет.

# 413
  • Русе
Честито на всички приети. И аз имам студент в УНСС, но не е по първо желание.

Нали важи още правилото, че мястото му от днешното класиране се пази, ако се яви на второ класиране?

# 414
Пише, че е приет по първо желание - Счетоводство и финанси на английски.
Отсреща обаче стои смешният бал с ДЗИ БЕЛ, който е под минималния за специалността. Въобще голяма каша. Иначе с ДЗИ математика х 4 балът му е доста висок и не съм се притеснявала, че няма да му стигне.
Все пак предпочитам да си оправят кашите и всичко да излиза коректно.
Чакаме и СУ. Аз лично предпочитам СФ, той също.

# 415
Ние утре чакаме класирането в ПУ"  Паисий Хилендарски " . И да решава къде ще се записва . Приета е в Бургас Предучилищна педагогика с Анг. език . Някой има ли впечатления от специалността лингвистика в ПУ?

И ние чакаме ПУ утре, но в друга сфера. Какъв и е балът за лингвистика?

# 416
  • у дома...
Отсреща обаче стои смешният бал с ДЗИ БЕЛ, който е под минималния за специалността. Въобще голяма каша. Иначе с ДЗИ математика х 4 балът му е доста висок и не съм се притеснявала, че няма да му стигне.
Щом пише, че е приет, всичко е наред. Честито и успех за СУ.

# 417
Аз не виждам балообразуване с коефициент 4  в този линк.
https://www.mon.bg/obshto-obrazovanie/darzhavni-zrelostni-izpiti … andidat-studenti/
Има изпит или някое от ДЗИ -тата по коефициент 3 плюс общия успех от дипломата.

# 418
  • Ловеч
Честито на всички приети деца в УНСС. 
Моята дъщеря също е приета, но платено.  Въпроса ми е  дали те могат да участват за общежития?

# 419
  • София
В сайта на УНСС допълниха опциите за балообразуване с ДЗИ математика Там гледайте

Общи условия

Активация на акаунт