12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех! - 2

• 45 205
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Разбира се,че имате право.Или ще мине на първото желание,или ще си остане на това,което сега е приета.Успех!

# 451
  • у дома...
Към тези , които са следили минималните балове за право в УНСС - има ли повишение тази година ?
Има, с около 0.40-1.00. В някои специалности може и повече от 1 точка да е.

# 452
Като гледам с какъв фалстарт започна и класирането на УНСС, се радвам, че приключихме със записване в УАСГ, и се плаша за бъдещата ми студентка / дай боже / след няколко години.

# 453
Почти 2/3 от бройката студенти в УАСГ е била на второ класиране. Явно е имало доста отказали се след първо, не ми се струва реалистично това да са само прекласирания в по-горно желание

# 454
Това са децата, кандидатстващи архитектура. Те са доста. Лесно се вижда, че има много 24+  балове, класирани в инженерните специалности (другите са с шантаво балообразуване). Та тези много балове са прекласирани, защото е ясно че са били приети и на първо.

# 455
В СУ не работят почивните, но в УНСС работят ли? До 12 е на място, до 13- ни и онлайн

# 456
Честито и на всички деца, приети в УНСС! Да се чувстват добре в университета и после да се реализират по избраните специалности.
Аз вече съм бая изнервена. Отидох непланирано на море, за да минава по-приятно времето, но това не ми пречи да мисля и класирането в СУ, и реденето на паралелки и училища за малкия.
А те са си малко шапка на тояга. Големият чака да почва шофьорски курсове, малкият само му реди програмата - ходят за риба, на планина, стрелят с лъкове. Най-смешното, че завършилият училище се води по акъла на малкия...

# 457
Честито на приетите до момента! На продължаващите за второ и чакащите първо класиране  - успех!
Абе добре са си децата. Ние се притесняваме повече от тях. Предпочитам така да е, отколкото да утешавам и потушавам драми. Така или иначе, където там. Който не му хареса, догодина пак. Важното е да си намерят правилната за тях посока.

# 458
  • у дома...
В СУ не работят почивните, но в УНСС работят ли? До 12 е на място, до 13- ни и онлайн
На 12 юли ще работят от 8 до 16:30 ч.

# 459
Отново има промяна в бройките по специалности в СУ, този път нагоре. Ще ни държат в напрежение до последно.

# 460
Отново има промяна в бройките по специалности в СУ, този път нагоре. Ще ни държат в напрежение до последно.

За икономическите специалности за момчетата са намалени с по 1 бройка, а за Бизнес администрацията - с 2.

# 461
За специалността, която избра сина е с 3 нагоре. Квантова и …… физика.

# 462
  • Стара Загора
За Право няма промяна в бройките.

# 463

За икономическите специалности за момчетата са намалени с по 1 бройка, а за Бизнес администрацията - с 2.

И при момичетата са намалени с толкова. Бяха "Икономика и Финанси" и "Бизнес Администрация" - съответно 6 и 13, сега са 5 и 11.

# 464
Не знам какво става с този СУ - студенти ли не им трябват, какво ли? При тези огромни такси за платено, намаляват бройките на ДП. От МОН ли идват тези неща, сами ли си ги решават - нямам идея. Но не намирам логика в това, което правят.

Общи условия

Активация на акаунт