Съвет за покупка на велосипед

• 219
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. Трябва да закупя велосипед, а нищо не разбирам. Четох и пак не разбирам. Спряла съм се на модел, който ме устройва ценово и относно височината на ползвателя. Останалите характеристики са ми все едно на китайски. Ако някой разбира и ме упъти, ще съм благодарна.
Велосипед Kross HEXAGON 6.0 29"

# 1
А ползвателят за какво ще го ползва този велосипед?

# 2
  • София
Така като гледам, вероятно майка купува за тийнейджър. Колелото става за из квартала.

# 3
Купи майката вече. Това се оказа малко. Взех друго. Нямах много време за размисъл.
Велосипед GIANT TALON 3 GE 29''

# 4
Нямах много време за размисъл.
За подобни покупки се прави проучване и пита по форуми малко предварително, не докато сте в магазина. Grinning
В случая сте хвърлили излишни пари за надписа (марката), но свършен факт - със здраве и желание да се ползва.

# 5
Да повдигна темата - в избор на велосипед сме, за момиче с ръст 140 да кажем - гледам 24-ки, обаче се чудя дали няма бързо да й стане малко. В момента е с велосипед 20 цола, новобранец в колоезденето.

# 6
  • София за сега
Да повдигна темата - в избор на велосипед сме, за момиче с ръст 140 да кажем - гледам 24-ки, обаче се чудя дали няма бързо да й стане малко. В момента е с велосипед 20 цола, новобранец в колоезденето.
Здравейте,  според мен отидете в магазин на място да пробва до къде и е, а пък и продавачите ще Ви консултират за големината на велосипеда.

Общи условия

Активация на акаунт