Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!

Написах хубав пост, но мамата не ми го прие добре и заби.
Опитах се, но не можах да го възстановя.
Туба е сложила в ИГС

Това е ненормално!
Пожарите и в Турция са ужасни, като при нас. Там имат и много жертви. Наистина е страшно!
Малко от ден 17

И от „Х“

От Instagram Madame Tussauds Budapest #TubaBüyüküstün
💝🤝 Младите посланици на УНИЦЕФ в Унгария посетиха своята колежка, посланик на добра воля на УНИЦЕФ в Турция, Туба Бююкюстюн!
Туба е не само една от най-популярните и титулувани турски актриси, но и активно участва в работата на организацията и се застъпва за правата на децата по целия свят.
💌🌍

Може да съм изпуснала нещо, но както и да е, вие ще допълните!
Хубава вечер!

# 121
Добро утро!

Приятен ден!

# 122
Здравейте, днес ще намина по-рано, че после незнам дали ще мога.
Благодаря за споделените неща. Надявам се днес да има някакви снимки от сета.

Част от техническия екип също вчера е заминал за Айвалък

Седа с домочадието и явно два броя баби пътува днес към Айвалък.

Шюкрю обаче май снима някаква реклама и май още си е в Истанбул

Нуран ни е споделила само вода:joy:

Линка, никой не ни е подсказал къде са близначките, сигурно са при баба си и дядо си, при баща им надали са били повече от две седмици, ако са били изобщо.
Но има снимки на брат им с Демет Оздемир, която е от агенцията на жената на Онур.
Защо тя ги споделя, а не родителите му, друг въпрос. Със скакалеца може би Онур се отбеляза, че все пак мърда:joy:
Но както се казва в Хамлет "Има нещо гнило в Дания"

Хубав ден и стискайте палци!

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 10:16 от sninova

# 123
Здравейте

Мили дамиБлагодаря ви за всичко споделено.

«Всичко в живота - и добро, и лошо,
                           започва с това, че някой, някога на някого е повярвал!»

Приятен следобед,дами

# 124
Здравейте!
Днес имаме няколко фотки от екипа на ДА3
https://x.com/Y_Eliza13/status/1950254324317122721

Цитат
Ти да видиш, колко струва тази сн. на Седа!?

Струва ли си цената!?
Какво ѝ носи? Според мен - нищо!
А за Онур...
Какво да кажа. Не съм учудена. Той, въпреки че изглежда много модерен, съвременен турчин, който уважава различните и се бори за демократични промени, винаги съм усещала традиционния турски мъж, който ЗНАЕ, че мъжът не е моногамен и по исконна турска традиция, трябва да има много жени. Освен това е бохем и гурман, т.е. по живота е, не се стреми да прави плочки като всички останали турски актьори. Ако и Гьозде е нетолерантна към това, като Туба, ще има разрив. Но аз смятам, че Гьозде добре го познава и приема такъв, какъвто е, (не е като Туба безкомпромисна в отношенията си и малка грешка значи край и няма връщане назад), дори да има раздяла е временна, и отново ще се съберат.
Мое мнение.

Според вас това на снимката сладолед ли е? Или някакъв турски сладкиш, който аз не знам?

Лека нощ!

# 125
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за споделеното през изминалите дни Kissing Heart
Екипа на ДА3 се премести в Айвалък и започнаха работа. А така и ние получаваме някаква информация за снимачния процес. Hands Thumbsup Интересно сега Седа като се присъедини към екипа дали ще публикува снимки и видеа, както го правеше миналата година?  Мисля, че ако го прави ще е доста оскъдно.
Освен снимките от снимачния процес от екипа са споделили кратко клипче от птичи поглед (предполагам с дрон заснето) на крайбрежните сгради и морето Hands Pray

И аз се чудя къде са Мая и Топрак? Предполагам, че са някъде на хубаво място за ваканцията. Може Туба да ги е изпратила на летен лагер с връстници? Rolling Eyes
Колкото до Онур - Линка е права. Има вид на човек, който обича хубавата храна. Да не забравяме, че е зодия Телец Smile   А Гьозде добре го познава. Освен, че му е съпруга му е и мениджър много от преди това. И ако имат проблеми ще успеят да ги разрешат.
Линка не го знам този десерт, но ми се струва, че са боровинки с крем или сладолед

Слагам в скрити един интересен материал, който показва силата на човешкия дух. Hands V
Скрит текст:
24 декември 1971 година. Навръх Бъдни вечер
🌿 Сред джунглата, животът прошепна: “Още не си свършила.”
Джулиан Кьопке - момиче на 17 години се качва на самолет заедно с майка си – полет 508 на LANSA, Перу.
Небето изглежда спокойно. Но след минути… всичко се променя.
Самолетът навлиза в гръмотевична буря. Светкавици раздират облаците. Една от тях удря машината. Разцепва я. Части от самолета политат към земята – заедно с 92-мата пътници. Сред тях е и Джулиан Кьопке.
Но тя не умира.
Тялото и се носи надолу, все още закопчано за седалката, през облаци и дъжд, към сърцето на амазонската джунгла.
Джулиан пада от над 3 000 метра заедно със седалката на която стои… и оцелява.
🦋 Но това не е краят на чудото. Това е началото.
Джулиан се събужда сама, на земята, с раздробена ключица, порезни рани и слабо зрение - едното и око е почти затворено от удара. Около нея – ад. Гъста, влажна зеленина. Змии, насекоми, тишина, която крещи.
Но тя има нещо, което никой буреносен облак не може да отнеме - знанието на баща и, биолог, който и е показал как се оцелява в джунглата. Къде и как се намира вода. Как да следва течението на реката. Как да четете природата. А природата - тя самата е книга.
10 дни Джулиан върви. Боси крака, без храна, с инфекция, с ларви под кожата, но с вяра. Един ден намира лодка закотвена близо до заслон, на която в резервоара все още имало бензин. Момичето промило с бензина раните си като така успява да премахне червеите, завъдили се в наранените и ръка и тяло... “Болката беше силна, тъй като червеите се опитваха да навлязат по-навътре в раната. Извадих около 30 червея и бях много горда от себе си”, казва тя.
И продължава с вяра, че някъде - някой - ще я чуе. Ще я намери. Ще я прегърне.
И така се случва. Един ден, отслабена до предела на сирите си, чува мъжки гласове. Така, благодарение на местни перуански рибари тя най-накрая е спасена.
Там, на ръба между живота и смъртта – тя се връща.

🌱 Джулиан Кьопке е единствената оцеляла от 92-та пътници след инцидента. Тя не просто оцелява. Тя става биолог, като баща си. Посвещава живота си на науката и разказва историята си, за да вдъхновява други. Защото понякога най-голямата мисия идва след най-голямата буря.
💚 Има хора, които Бог оставя на тази земя, за да напомнят, че чудеса има.
Джулиан Кьопке е едно от тях.
[https://www.facebook.com/photo?fbid=1149062860588131&set=a.544251471069276][/url]

Лека, спокойна и прохладна нощ!

# 126
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за снимките от сета и коментарите! HugFlowers Bouquet
За десерта и аз мисля,че е сладко от боровинки,а отгоре може да е вид йогурт.
За децата къде са може да разберем след време от някоя изтекла снимка.

Приятна сряда ви желая!

# 127
Здравейте с днешна дата и благодаря за споделените неща.
Екипът е отседнал на хубаво място в Айвалък.Това го е споделила Седа, но вече имаше споделяния и от други.

При нас температурите паднаха и сега е супер, но в Айвалък ще им е доста горещо цяла седмица, над 35 градуса.
Днес е 20 ден на снимките. Седа е сложила тази снимка преди малко. Сигурно е от закуската. Сладички неща, колкото искаш. Дамата вдясно дали не е актрисата. Която играе сестрата на Ада?

А колкото до снимката и с JLo, приказката беше всеки луд с номера си, а някои с цяла програма. Е Седа май е от тези с програмите . И като гледам не е единствена. За мен светът е сбъркан. Не е нормално спортисти, певци и артисти да взимат огромни суми пари  за труда си, а хора, които наистина допринасят за благото на човечеството да са къде, къде по-надолу в доходите си. Май се отплеснах.
Красиви снимки от дрона от вчера

От Нуран

Хубав ден!

# 128
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:12 от Вичона

# 129
Добро утро,момичета!

Довиждане,Юли!!! Nature SunnyNature Sweat DropsBoat

Благодаря на Снинова и Вичи,за новите снимки от вчера! Two Hearts
До Ада и аз мисля,че е сестра й Дениз.

Желая ви приятен ден!

# 130
Здравейте!

Малко фотки от сета.

Юли месец свършва. Той беше добър, общо взето, като изключим жегите, имахме много снимки.
Желая ви много здраве и късмет през месец август!

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 13:15 от Lina_4

# 131
Здравейте,
Първо ще допълня от вчера. Снимали са май в къщата на Ада. Линка е сложила снимката.
На снимката от сета се вижда пак слънчоглед.
И мнение на фен:
"И така, новото ни цвете ще бъде слънчогледът... 🌻🌻 Символ на светлина, растеж и устойчивост, винаги обърнат към светлината. Дали отразява трансформацията на Ада?

Днес и Бончук се е показала

И със Седа. Не може и без котка

Шюкрю тръгва на път. Държи ни в неведение за къде пътува

Нуран още споделя снимки от яхта, далеч от Айвалък.
.

Към момента от Туба няма нищо

Приятна вечер!

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:18 от sninova

# 132
Привет отново!
От продуцентите

И нова снимка

Това не знам от кога е. И то ли е ново?

Лека нощ!

# 133
Здравейте, момичета в последните минути на последния ден на м.юли!  

Благодаря ви за новите снимки на Туба от вчера, както и за всички останали снимки и новини за ДА3 и Туба Heart Eyes
Злати Hug, Снинова Hug, Линка Hug, Вичи Hug

Аз за съжаление нищо ново не успях да открия Disappointed
Само снимката, която Линка е сложила, но леко изрязана от Седа

Линка не е ново. Това са снимки от декември 2024 г, когато Туба беше поканена в ОАЕ на събитието на Cristian Dior в Риад Hands V

" Посвещавам това, което ми е останало от живота ми на себе си, без бързане и извинения. Не знам колко време ще бъде, но искам да го прекарам, оставайки вярна на себе си, не позволявайки нищо да разруши спокойствието ми. Позволявам си да отворя бутилка вино без причина, да си подаря цветя, без да чакам никого, да ходя без да гледам назад. Щастието дойде, когато спрях да го търся в другите и го намерих в себе си. Животът не се повтаря. И смятам да го изживея."
(Мерил Стрийп)

Лека и спокойна нощ! При нас температурите паднаха, така, че нощем можем да спим добре Hands V
В тази връзка ви слагам една смешка в скрити    
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 00:21 от kanti

# 134
Добро утро,момичета!

Честит ни нов месец!Нека ни е на късмет и с първата
 чашка кафе да си пожелаем здраве и щастливи дни!

Вчера сте донесли всичко ново пуснато в Х и ИГ!На сутринта
 нищо не открих и ще трябва стари да си припомняме!
Канти,при вас хем е по-горещо,хем и се разхлаждате!А при нас температурите
са си почти едни и същи,няма и капка дъжд за радост на почиващите. Grinning

Приятен ден и щастлив нов месец!

Общи условия

Активация на акаунт