Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
И от мен част от новите снимки пуснати от Туба! Heart
Линка вече си е харесала една за нов аватар!

и от хотела

Спокойна вечер!

# 106
Среднощен привет, момиичета!

Не мога да не повторя тази сладурска снимка на Туба, с която Линка Hug се е обновила
Прекрасна изненада от Туба, където ни е зарадвала с толкова много снимки днес    

Наминах насам преди да се отправя към леглото и бях приятно изненадана от изобилието на снимки от Туба. Е, някои сме ги виждали вече, напр. слънчогледа. Затова ще сложа още някоя и аз, за да може [ b]Злати[/b]  Hug сутринта да напише поста си спокойно    
Вичи Hug не е успяла да ги отрази, понеже Туба ги е качила привечер

Мисля, че тази е от удобното "гнездо"- хотела Yum

Тази монета на хотела ли е?  

Лека, спокойна и не много задушна нощ ви пожелавам!  

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 09:10 от kanti

# 107
Добро утро,момичета!

Канти Hug,благодаря! Heart
Туба изглежда страхотно на новите снимки. Hands Plus1
Всяка  има собствено излъчване и красота! Nature Sparkles

Шюкрю с фризьора...
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2410976
#DZMnews
❥ Шюкрю  Йозйълдъз зад кадър на новия сезон на сериала на Netflix #OliveTree / #MyOtherMe от OGM Picture!

Ето и порасналия бебок на Джансел.

Скрит текст:
#DZMnews
❥ Джансел Елчин и Зейнеп Тууче Баят са на почивка в Бодрум с шестмесечния си син Атлас.

Желая ви приятен ден!

# 108
                    Здравейте
                    Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

Цитат
Преведено от Grok
Снимки, които Туба носи със себе си, когато се отдалечава, за да снима,. Нейните момичета  Винаги са с нея, дори когато се разделят за няколко седмици заради работа. Туба, Мая и Топрак ❤️❤️❤️
#TubaBüyüküstün Тя може да нарече дом само мястото, където са нейните момичета. 
Тубиш споделя връзка с близнаците си, за която мнозина могат само да мечтаят. Както тя казва: „Три сърца, които бият заедно.“ 
Където и да отиде Анне, те я следват.🐣👣 Защото домът не е място… това е ритъмът на нейната любов.💗 
#TubaBüyüküstün #TMT

Приятен  следобед,дами

# 109
Здравейте, момичета!

Благодаря ви Злати Hug, Вичи Hug за споделеното през деня! Flowers Hibiscus

Преди 4 часа Туба е сложила снимка с Нуран в ИГ си  

Надписала я е :
"Ден 16
В очакване на снимките"

Изглежда вече екипа е в Айвалък    

Сега ще сме в очакване на снимачния процес там Hands V

Много сладки Джансел и бебо, Злати Спмням си как се радвахме на всяка папарашка снимка на Туба с бебките  

Лека вечер ви пожелавам. Ама  дали ще е по-хладна се съмнявам Rolling Eyes  Сега при нас е 30 оС

# 110
Здравейте!

Толкова хубави сн, не мога да пропусна да не ги припомням.

Цитат
Цитат
Преведено от Grok
Снимки, които Туба носи със себе си, когато се отдалечава, за да снима,. Нейните момичета  Винаги са с нея, дори когато се разделят за няколко седмици заради работа. Туба, Мая и Топрак ❤️❤️❤️
#TubaBüyüküstün Тя може да нарече дом само мястото, където са нейните момичета.
Тубиш споделя връзка с близнаците си, за която мнозина могат само да мечтаят. Както тя казва: „Три сърца, които бият заедно.“
Където и да отиде Анне, те я следват.🐣👣 Защото домът не е място… това е ритъмът на нейната любов.💗
#TubaBüyüküstün #TMT

Вичи, аз мисля, че дамата греши. Ако това са сн. на Туба, тя не би ги снимала. Тези сн. са популярни в соц.мрежи, а не са лични сн. на Туба. По-скоро хотелът ги е сложил да направят прекарването ѝ по-приятно. Тя си има любимите сн. в тел., надали ги носи в рамки. Вече никой не го прави.
Канти, много хубав колаж, ще го повторя.

Няколко сн от сета на днешния и вчерашния ден.

В „Х“ си говореха за книгата, която Туба чете.

Аз не знам, не разбирам езика, а и не съм чела книгата, да се ориентирам по имената.
Според знаещи - Парфюмът Jitterbughttps://en.wikipedia.org/wiki/Jitterbug_Perfume

Скрит текст:
„Парфюмът Jitterbug“ е четвъртият роман на американския писател Том Робинс и е включен в списъка с бестселъри на New York Times през 1985 г. [ 1 ] Книгата проследява две преплитащи се сюжетни линии, едната в Древна Евразия , а другата в наши дни. Историята свързва дуелиращи се парфюмеристи в Сиатъл , Париж и Ню Орлиънс с бутилка несравним парфюм , създадена от двама неочаквани, но непокорни любовници от миналото, които търсят безсмъртие . Оркестрирано от мистериозен ирландски философ, миналото и настоящето се сблъскват, когато героите се събират и откриват неочаквания път към вечния живот. Книгата е публикувана за първи път през 1984 г. от Bantam Books , а по-късно е препечатана от Random House .
Могъщ и изваян крал от 8-ми век на име Алобар едва се измъква от цареубийство от ръцете на собствените си поданици, съгласно обичая да се убива водачът при първите признаци на стареене. След като бяга, вече не крал, а само човек, той пътува през Евразия , в новооткрито търсене на тайната на дълголетието. В крайна сметка той се натъква на обитаемите места на острия бог-коза Пан , който бавно губи божествените си сили, докато светът се обръща към християнството . Пан насърчава Алобар да продължи на изток в търсене на господарите на безсмъртието.

Междувременно, в наши дни, Присила, сервитьорка на непълен работен ден и любител парфюмерист , е зациклила в пресъздаването на аромата от последните останали капки от тристагодишна бутилка парфюм, която притежава. Тя отхвърля сексуалните предложения на колежката си Рики. Започва афера с ексцентричния ирландски философ Уигс Данибой, който ръководи клиника за изследване на безсмъртието, наречена „Фондация „Последен смях“. Тя се опитва да игнорира мистериозните доставки на цвекло, които непрекъснато получава в апартамента си.

В Ню Орлиънс , мащехата на Присила, мадам Девалие, някога успешен парфюмерист, също работи по пресъздаването на същия аромат като на Присила. Протежето на мадам Д, В'лу, я подтиква да се опита да формулира аромат, който да се конкурира с историческото им съревнование в Париж. Двете се докосват до първокласен ямайски жасмин, доставен от мистериозен мъж с шлема от роящи се пчели, Бинго Пиджама, символична фигура в историята.

В Париж , Клод и Марсел Льофевер от парфюмерийната компания „Льофевер“ не се интересуват от малката парфюмерийна къща в Ню Орлиънс, а по-скоро от новия си аромат и неговата синтетична основа. Клод е натоварен със задачата да следи стабилността на Марсел. Въпреки че е „креативният нюх“ на компанията, последните му идеи за еволюцията на ново съзнание доста обезпокояват чичо му, собственика Люк Льофевер. Разкрива се, че Люк е назначил любовника на Марсел, В'лу, за таен агент, който да им изпраща информация за парфюмерийната компания „Девалие“.

В Древна Индия, една отвратителна вдовица извършва сути , ритуал на самозапалване. Алобар утешава младо момиче, Кудра, което е ужасено от гледката на жената, опитваща се да избяга от пламъците на погребалната клада. Години по-късно момичето, вече млада жена, пристига в манастир, където Алобар е живяла две десетилетия. Двамата се влюбват и както при повечето двойки на Робинс, взаимното им либидо е огромно, а любовта им е като от комедийна приказка. Кудра разкрива, че наскоро самата тя е избягала от сути, и двете намират обща връзка в своето неподчинение на смъртта.

Алобар разказва на Кудра за срещата си с мистериозна група, известна като „Докторите Бандалуп“, които са майстори на безсмъртието. Двамата се отправят към пещерите на Бандалуп, за да научат практики на безсмъртието. Чрез останалите вибрации на вече празните пещери, влюбените започват ежедневна практика на контролирано дишане, редовно гладуване, чест секс и къпане в изключително гореща вода. Алобар и Кудра, успешни в практиките си и никога не остаряват, откриват, че са постоянно в бягство, движейки се из Европа, за да избегнат заплахата от насилие срещу тях заради езическите им практики. След няколкостотин години те се установяват и отварят магазин за парфюми в Париж през 17-ти век. Когато група монаси заплашват живота им, те се опитват да създадат парфюм, за да отнесат „вонящия Пан“ със себе си в Новия свят. Когато времето изтича, те се опитват да извършат един вид нова трансцендентална медитация и се разделят в различни астрални равнини . Алобар завършва формулата на парфюма с Пан, използвайки остър прашец от захарно цвекло като основа, и те пътуват до Новия свят. В крайна сметка Алобар губи не само любовта на живота си, но и ценното шишенце със сладко ухаещ парфюм.

В настоящето, древната бутилка парфюм е открадната от В'лу, докато Присила е на вечеря с Уигс Данибой във фондация „Последен смях“. Присила отива в Ню Орлиънс, за да я вземе, но пропуска Мадам Девалие и В'лу. Двамата се крият, след като стават свидетели на убийството на Бинго Пижама.

По-късно връзката на Присила с Уигс Данибой е прекъсната поради трагедия във фондация „Последен смях“. Но Данибой предава добрата новина, че Марсел Льофевер и неговият добър приятел, хилядолетният Алобар, ще дойдат в Ню Орлиънс за Марди Гра и че той ще пристигне скоро след това.

Алобар, Марсел и Присила се събират за Марди Гра, където срещат Пан за последен път. Присила си връща бутилката, когато В'лу и мадам Девалие се завръщат. Заедно те научават тайната на мистериозното цвекло, парфюма и историята на Алобар и Кудра. В Париж историята прави последна спирка в друго измерение, водена от Кудра, откриваща пътя към безсмъртието.

Основното послание е обобщено в думите, изречени на бохемския диалект на Алобар от 8-ми век, Ерлейхда, свободно преведено като „освети се“.

Като сюжет ми звучи познато. Аз със сигурност не съм го чела. Може би Туба и друг път го е споменавала и сме говорили за него. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ!

# 111
Добро утро!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Flowers HibiscusИзлезе инфо,че общо 34 епизода ще бъдат пуснати в новия сезон, 20 от които са нови.От партньорите на Туба за сега знам,че Енгин ще играе с партньорка Гюлсим Али (родена в гр. Русе) в сериала ''Плодородни земи'' и ще се снима в Адана.Вчера излезе инфо,че Мурат е подписал договор с NGM за нов сериал.Ще играе ролята на ''Серхат''.Знае се коя е сценаристката и режисьора и ще се излъчва по к.Д!За сега заглавието още не е уточнено и партньорката не се знае.

Имайте приятна събота!

# 112
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Много хубави снимки сте донесли. Туба е прекрасна, но тази ми е фаворит.

Може и да съм пропуснала нещо, но разбира.м че снимат вече в Айвалък. Никой не видях да се е отбелязал от там.
Има снимка на Шюкрю от днес с надпис " Сутрин ли е вече?" От снимките ли е  или е нещо друго?

Седа е била на концерт на Дженифър Лопез в Анталия и се е снимала с нея, явно и тя още не е в Айвалък.

Фърат Танъш дали ще участва изобщо, публикува си разни други неща?
Една снимка на Тепигьоза от преди няколко дни

Днес трябва да е ден 17 на снимките. Към момента няма нищо.
Това е от предишен ден на снимките, някакво стълбище

Злати мерси за информацията за новия сезон, от всички 34 сериала, още на втория, третия месец половината, че и повече ще са приключили. Единствено бих гледала сериала на Енгин , но този за Нетфликс,
Лина , Онур се е появил с една публикация от много време насам. Някакъв скакалец

Хубав ден!

# 113
Здравейте!

Снинова, радвам се, че си сред нас.
И аз се чудя, ще се съберат ли в Айвълък обичайните заподозрени? Чакаме...
За сега последните известия са от ден 16...

Иначе операциите са били в Истанбул, и д-р Ада си ги следи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много се чудих какво е това

И реших, че е жетон на хотела за нещо - за СПА или друго, не знам какво. Вие какво мислите?
Но това не го разбрах.

Хубава вечер!

# 114
Добро утро,момичета!

Прегърнете щастливите мигове, насладете им се, усетете ги!
Красотата на света се крие в една мечта, в една любов,
в една искрена усмивка в една нежна дума, в
една мила изненада. Всеки ден е неповторим .

Благодаря ви за всичко споделено и коментарите! Two Hearts
Снинова,радвам се,че си наминала! HeartДано всичко е наред при вас! Hands Pray
Нищо не намерих във ВК,очаквам от вас да пуснете каквото има в Х или ИГ по-късно!

#TubaBüyüküstün
Най-важното е да вярваш в себе си.
Мненията на другите се променят ежедневно.

За момента като няма нищо за Туба,да ви пусна снимки и за друг партньор.
#DZMnews
❥ Щастливи: Гюпсе Озай и Баръш Ардуч по време на почивката им в Чешме.

Скрит текст:

#DZMnews
💥 Арабите твърдят, че на Джемре Байсел е било предложено да стане партньорка на Мурат Йълдъръм в нов сериал по Канал D!

Според мен е твърде млада за Мурат.Имат голяма разлика - 20 г.!То и с Ебру Шахин в предния сериал имаха разлика 15 г.,но им се получи тандема.Въпреки това го спряха.Да видим коя ще е този път? До някъде зависи и от канала,където ще се излъчва!

Желая ви прохладен ден!

# 115
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Не знам къде снимат, но е имало нощни снимки. Споделено от инстаграма на сериала и от Тепигьоза.

Междувременно Нуран е споделила кадър от Gocek. Което е на около 500 км пo  на юг от Айвалък.
Ще трябва да изчакаме и ще разберем.

Злати, явно това с разликата във възрастта е някаква нова мода в дизитата. Масово е напоследък.
И не мога да си представя, че  при 85 милиона население и достатъчно актьори и актриси, че не могат да изберат подходящ партньор по възраст, освен ако историята не го изисква, разбира се. Може би са решили, че така рейтинга ще е по-висок. Явно има дефицит при сценаристите за нещо различно като съдържание, а пък и турците се впечатляват явно от такава любов, насилие и интриги.
Линка и аз си помислих , че това е някакъв жетон, с който явно ползваш някакви услуги, но пък лесно се губи.
А Туба винаги ни е споделяла такива различни неща, които я впечатляват. Вижда и търси изкуство във всичко.
Относно другата снимка, големи спекулации от отвратителни хора, които се подвизават по соц. мрежите. На тази снимка изсветлена се вижда, че има нечии крак на другия диван и какво от това.  И видно е, че някой трети е направил снимката. Спирам до тук.

Хубава неделя!

# 116
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Пазете душите и сърцата си от нечистотиите,
                     които понякога могат да се изпречат на пътя Ви.
                          Прекрасен ден!

Приятен следобед,дами

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 16:36 от Вичона

# 117
Здравейте!
Не че има новини.
Още няколко фотки от изминалия 17 снимачен ден.

На мен ми прилича на окоп от война, сигурно ще има спомени от миналото.
Тези бели кърпи на екипа показват, че и на сета е ужасно горещо. Добре, че морето е близо... ако са на Джуда, разбира се.
В „Х“ са се заели да определят партньорки на Енгин (макар, че вече има), Кенан (май и той има вече) и Мурат( на когото търсят в момента).

Не ги искам.
С Енгин вече имахме два проекта.
С Мурат - Аси напълно ми стига и не искам повече.
Кенан - Туба имаше няколко пъти възможност да играе с него още преди години. Тя не поиска нито един от предложените проекти, така че не мисля, че и сега ще стане.

Цитат
Относно другата снимка, големи спекулации от отвратителни хора, които се подвизават по соц. мрежите. На тази снимка изсветлена се вижда, че има нечии крак на другия диван и какво от това.  И видно е, че някой трети е направил снимката.

Имах предвид, че на едно място прочетох, че това е Мая - не ми се вярва децата да са били при Туба.
По-скоро е снимка направена от хотела, да покаже сепарета, кътчета за почивка и т.н., защото се виждат чадърите отвън, вероятно басейн.
Интересно къде са Мая и Топрак - Онур пуска щурци и скакалци, да вземе да ни покаже децата, или са при баба и дядо?
Е, нямаме друга работа, да посплетничим...
Цитат
Красив Атлас, като майка си и баща си!
Сладкото бебче на Джансел ми припомни ПС, харесвам си сериала.
И прекрасната Хасрет

Хубав ден!
ПП Нещо от руския форум, за новия филм НКММ
Цитат
Самая красивая девушка Мардина
Был выбран ведущим программы M2FILMS для развития его навыков написания сценариев и режиссуры для фильма под руководством Али Кемаля Гювена.
ЭМРАЛ, известная с детства как «самая красивая девушка в Мардине из-за своего обаяния», оказывается в сложной ситуации. Несмотря на подачу 15 жалоб на Альпера, за которого она вышла замуж, она не смогла освободиться от него.

Подавая свою шестнадцатую жалобу, она осознает, что находится в изоляции в стране, где закон часто игнорирует женщин, пока ей самую настойчивую поддержку не оказывает Марьям, сирийская женщина, которая ее защищает. Столкнувшись с угрозами со стороны Альпера, который представляет опасность для дочери Эмрал, две женщины разрабатывают план, который приведут в действие - покончить с жизнью Альпера с помощью пожара.
Интересно коя роля ще играе Туба. Предполага се Емрал. Но не сме сигурни. Grinning

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 17:11 от Lina_4

# 118
Добро утро,момичета! 

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Днес обикновено почиват
на сета на ДА/3.Да видим ще излязат ли някакви снимки от вчера.

Пуснали са сюжета на НКММ!

#TubaBüyüküstün #AkınAkınözü #MardininEnGüzelKızı
Най-красивото момиче в Мардин!

Той е избран за водещ на програмата M2FILMS, за да развие уменията си за сценарий и режисура за филм, режисиран от Али Кемал Гювен.

ЕМРАЛ, известна от детството си като „най-красивото момиче в Мардин заради чара си“, се оказва в трудна ситуация. Въпреки че е подала 15 жалби срещу Алпер, за когото се е омъжила, тя не е успяла да се освободи от него.

Докато подава 16-тата си жалба, тя осъзнава, че е изолирана в страна, където законът често игнорира жените, докато не получава най-настоятелната подкрепа от Мариам, сирийка, която я защитава. Изправени пред заплахи от Алпер, която представлява опасност за дъщерята на Емрал, двете жени измислят план, който ще приложат на практика - да сложат край на живота на Алпер с пожар.

Желая ви прохладен ден и лека нова седмица!

----------------------------------------------------===============================================------------------------------------------

Имаме ново и  допълвам.....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456248042%2Fd2414120 … pl_wall_-63875573
Туба добави към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Ние тръгнахме на път,АЙВАЛЪК #zeytinağacı

И там има много пожари...

Туба добави #TubaBüyüküstün към историята си в Instagram
Това не е нормално.
#ТоваНеЕНормално #ТазиДържаваНеЗаслужаваТова

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 17:13 от Zlatina3

# 119
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Явно последните дни са правили снимки за миналото на героите, а главните са си починали няколко дни.
От вчерашния ден. Явно и затова последните дни Туба не публикува нищо.

Днес ни е известила, че пътува за Айвалък. Явно от утре продължават.

Много е хубава тук

Преди малко е сложила още нещо

От инстаграма на сериала

Хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт