Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 413
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте следобедно!

Днес в почивния ден  Туба е била на СПА.Пуснала ни е снимка от мястото!
Туба добави към историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
Почивен ден
@alieeistanbul
СПА

зад кадър на ДА/МД

# 91
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

Времето е безплатно, но безценно. Не можеш да го притежаваш, но можеш да го използваш. Не можеш да го пазиш, но можеш да му се отдадеш. И когато отмине, не можеш никога повече да го върнеш.

Приятен следобед,дами

# 92
Здравейте!
Вичи, това го взех от твоя профил, много ми хареса.
Чувствителността е форма на интелигентност.
Няма смисъл да се опитваме да го обясним на тези, на които им липсва.

Ще си го оставя тук. Не се отнася до никой от пишещите, но  ми допадна и нека го има.

И още нещо не по темата
Скрит текст:
Фаина Раневская. Абсолютно скандална, безцеремонна и нехаеща за мнението на околните: "Говорете и мислете за мен каквото си искате. Къде сте виждали котка, която се интересува какво говорят за нея мишките?” Британската енциклопедия „Кой кой е“ я посочва сред десетте най-велики жрици на Мелпомена през изминалото столетие.
"Фанечка ни е грозничка, пък и заеква. Горкото момиче." – така говори баща ѝ за нея. Когато научава, че тя иска да стане актриса, е бесен: "Такива с твоята външност не стават актриси!" Но тя става и е душата на всяка компания. Харизматична, изключителна.  Личност, която не си поплюва пред никого. Остър език, духовитост, изключително чувство за хумор. Зад външния цинизъм обаче се крие ужасно самотна и уязвима душа „Самота е, когато имаш телефон, а ти звъни будилникът.“ – казва тя.
За нея разказват безброй истории, цитират безброй нейни афоризми.
Веднъж, Раневска стояла чисто гола в своята гримьорна и пушела. Без да чука, влязъл директорът на театъра Валентин Школников и застинал втрещен. Фаина Георгиевна спокойно попитала: „Да не сте шокиран, че пуша?“
Обяснявайки на някого, защо презервативът е с бял цвят, Раневска казала: „Защото белият цвят те прави по-пълен.“
Попитали Раневска: „Кои според Вас са по-склонни към вярност – брюнетките или блондинките?“. Без колебание тя отговорила: „Побелелите.“
Веднъж в театъра млада капризна актриса заявила: „Перлите, които нося в първо действие, трябва да бъдат истински!“ „Всичко ще бъде истинско.“ – успокоявала я Раневска, – „Всичко: и перлите в първо действие, и отровата – в последното.“
След като се възстановила от инфаркт, Раневска произнася сакраментална в същността си фраза: „Ако болният иска да живее, лекарите са безсилни.“
* Всичко хубаво на този свят или е вредно, или неморално, или води до надебеляване.
*Животът е прекалено кратък, за да го разваляме с диети, алчни мъже и лошо настроение!"
*Разбира се, че жените са по-умни. Вие някога чували ли сте някоя жена да си е загубила главата, само защото мъжът има хубави крака?
*Истински мъж е този, който помни рождения ден на жената, но никога не знае на колко години е. Мъжът, който никога не помни датата, но знае точно на колко години е жената – това е нейният мъж.
*По-добре да бъдеш добър човек, псуващ на майка, отколкото тиха, възпитана гад.
*Здравето – това е всеки ден да те боли на различно място.
*С какво се занимавам? Симулирам здраве.
*Мнозина критикуват своята външност и никой своя мозък.
*Има такива хора, към които ти се иска да се приближиш и да ги попиташ сложно ли се живее без мозък.
*В моето пищно тяло живее едно много стройно момиче, което не може да се измъкне навън. Отчитайки моя добър апетит, така ще бъде до живот.
*Ако жената върви с наведена глава, тя има любовник. Ако жената върви с гордо изправена глава, тя има любовник. Ако жената има глава, тя има любовник.
*Ще се ожениш, Альоша, тогава ще разбереш какво е щастие. Но ще бъде късно.
Тя е родена на 19 юли и е погребана на Новодонском гробище в Москва.
В родния Таганрог на нейно име има кръстена улица, пред родната ѝ къща е издигнат паметник.

Да се върнем на Туба и нашия сериал.

Снинова, може и да си права, бялата коса да е причината, но зъбите на хищник, като че повече ме дразнят... Anguished
Цитат
Тази сн е от сезон2. И тази, също

А и това.

Както и това

А това е ново

Приятна вечер!

# 93
Здравейте, момичета и от мен след полунощ!    

Днес при нас беше голяма жега В обедните часове имах чувството, че въздуха е нажежен до степен да пламне   В Гърция в часовете през ранния следобед не се работи - учреждения, магазини и т.н. Мисля, че и тук може да се вкара подобно раб.време Hands V
Благодаря ви за  новата снимка на Туба от днес , както и за снимките и клипчета от сета на сезон 2 на ДА Линка Hug мерси за доуточчнението

Тези дни не видях клипчето от Ръза с Туба, Седа и някой друг от сериала сложено тук

Лека,  спокойна и по-хладна нощ!

# 94
Добро утро!

Благодаря за всичко споделено!
Днес ще очакваме снимки от поредния ден на сета! Nature Dizzy

Хубав и спокоен ден!

# 95
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Онова, което виждаш, е доказателство за това, в което вярваш.
                     Повярвай в нещо и ще го видиш.
                     Уейн Дайър

Лека вечер,дами

# 96
Здравейте!
Днес имаме новина от снощи.
https://www.instagram.com/p/DMYKtxusH3-/

Проекти, които ще бъдат включени в Програмата за развитие на филмите m2 👇
Скрит текст:
📌 Bêkes

Сценарист/режисьор: Махсум Таскин (@mahsum_taskin)

📌 Не знам

Сценарист/режисьор: Бъркай До буран (@burkaydogan_)
Сценарист: Özge Öztürk Yıldırım (@ozgoztrk__ )

📌 Смъртта на Баща И Син

Сценарист/режисьор: Зекерия Айдо Сенан (@zekeriaydogan)
Създаден от Lise Goll (@lisegoll)

📌 Апартамент Серенити

Сценарист/режисьор: Erin ç Durlanık (@erincdurlanik)

📌 Приказката на кака

Сценарист/режисьор: Назлъ Еда Ноян (@girlsawthesea)
Продуцент: Daghan Celayir (@daghancelayir)
📌 Най-красивото момиче на Мардин

Сценарист/режисьор: Али Кемал Гювен (@alikemalguven)
Продуцент: Seda Özkaraca (@sedaozkaraca)
Скрит текст:
📌 Орхидея Богомолка

Сценарист/режисьор: Кансу Байдар (@cansubaydar)
Продуцент: Ирем Акбал (@akbalirem)

📌 Дума по-светла от ярка

Сценарист/режисьор: Belkıs Bayrak (@belkisbayrak)
Продуцент: Murat Yağar Flag, Maybe Flag (@sonyolgezer)

📌 Само да предположим

Сценарист/режисьор: Тарик Итген
Продуцент: Ipek Erden (@ipekerden), Tarik Ötgen
Споделено от режика и СЦ на НКММ Али Кемал Гювен

Нещата се раздвижиха, но така е с проектите, които чакат финансиране, бавно стават.
От сета на ДА 3. От Бончук

И от Ш. (Шюкрю), налага се да го запомня.

И нова сн

Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 01:50 от Lina_4

# 97
Здравейте момичета,
известно време не разчитайте на мен.
Скрит текст:
Съпругът ми е с тежък здравословен проблем.
Хубав ден!

# 98
Добро утро!

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers HibiscusTwo Hearts
Снинова HugHug
Скрит текст:
Дано проблема със съпруга ти да се оправи! Hands Pray Hands Pray

Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
23.18 #zeytinagaci

Шюкрю е пуснал снимка с надпис:Sıcak-Горещо!Явно и при тях е жега!

Желая ви спокоен ден и се пазете от жегите!

# 99
Здравейте

СниноваБързо възстановяване  на
                 съпругът ти:praying_hands:Hands Pray  Вярвайте и не губете надежда.

Изберете надеждата, тогава всичко е възможно

Лека вечер,дами

# 100
Здравейте!
Снинова, много ни липсваш вече, но най-важното е семейството. Грижи се за съпруга си и се надявам скоро да се върнеш с добри новини. Стискаме палци! Hands Pray
Днес излязоха сн. от ден 13.

А иначе от Туба нямаме нищо след размазаната сн от нощния сет. Нормално, днес някой си почива. Но не и Шюкрю бей. Той май снима... или стреля...

https://www.instagram.com/stories/sukruozyildiz/3683134142419582495/
Няма да му търся сн, ако сами не ме намерят. В„Х“ го обвиняват, че много неща показва с цел реклама и за това не ми харесва. Казват, че добре ще осребри присъствието си в този проект, но кои сме ние да го съдим. Нали и другите играят за пари, а не от алтруизъм. Макар, че аз смятам, че Туба ще участва в НКММ без хонорар, като гледам колко трудно го финансират.

Мисля за тази сн, че д-р Ада е в пълно бойно снаряжение, там са и близките на Севги - майка ѝ, съпруга ѝ, Лейля... Може нещо Севги отново да я оперират или кой знае какво става...
И къде ли са Мая и Топрак - ни вест, ни кост от тях. Дори Онур си мълчи

Това беше всичко от мен. Лека нощ!

# 101
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за всичко ново, което сте открили и споделили през деня - нови снимки и колаж от сета ден 13, снимки на Туба с фенове и колеги! Kissing Heart
За съжаление аз не открих нищо ново от и за Туба, с което да ви зарадвам, въпреки, че търсих в ТТ/Х доста време Sad

Снинова съжалявам, че трябва да преминаваш през такъв труден етап от животата си. Надявам се скоро нещата да се разрешат по най-добрия начин за съпруга ти!  

Предлагам ви техника, благодарение на която можете да подобрите здравето си - физическото и емоционалното Hands V
Скрит текст:
𓈒𓏸 РЕЛАКСАЦИЯ 𓂃𓈒𓏸
Когато човек е в началото на живота си, той е жизнерадостен, весел и със здраве, което сякаш нищо не може да разклати. Но с времето и с изграждането на навик за постоянно напрежение и мобилизация започва да се натрупва стрес. Ако това продължи дълго, настъпва разстройство – психическо, емоционално, а често и физическо. На съвременен език това наричаме стрес, психическа преумора, изтощение, „прегаряне“.
Съществува техника, която постепенно може да ни върне към първичното ни, естествено състояние. Това е релаксацията. Ще срещнете много нейни разновидности – с музика, мантри, автогенен тренинг, варианти на сънна йога и други, заимствани от Изтока. Но тази, която ще ви опиша сега, е изпитана и безотказна. Лично я прилагам – върху себе си и върху мои пациенти – и тя винаги работи.
Ако я усвоите, ще се убедите в нейната ефективност. Няма да ви трябват лекарства – нито седативи, нито транквиланти, нито каквито и да било медикаменти.
Ще ви опиша съвсем накратко класическия ѝ вариант. Можете да я прилагате в ежедневието си, без да спазвате стриктно всеки детайл. С времето ще се научите да се отпускате лесно – дори в движение или докато седите. Това е въпрос на практика и навик.
Когато сме здрави, обикновено се мотивираме, амбицираме, пренавиваме, за да постигнем някаква цел. В началото ни е трудно да се мобилизираме – впрягаме волята си и всички сили, за да действаме и да продължим. И така, с годините, ни става все по-лесно да се стегнем и все по-трудно – да се отпуснем. Оттам идват много от проблемите: ставаме нервни, уморени, раздразнителни, уязвими. Повишава се кръвното (говоря за функционалните, не за органичните разстройства). Увреждат се ендокринната и имунната ни система. Целият организъм изпада в дисхармония.
Затова ви давам тази техника – тя поправя грешките, които нервната система допуска, и укрепва едновременно психически и физически.
КЛАСИЧЕСКА ТЕХНИКА ЗА РЕЛАКСАЦИЯ
1. Подготовка:
• Подгответе затоплено помещение – не прекалено.
• Може да имате леко одеяло, за да съхраните топлината при отпускане.
• Легнете по гръб, без възглавница или с много ниска.
• Краката – леко разтворени, ръцете – до тялото с длани нагоре.
• Вдишайте и издишайте няколко пъти дълбоко.
2. Обход с ума и осъзнаване на напрежението:
• „Обхождате“ с ума си цялото тяло и внимателно усещате кои части са по-напрегнати.
• След това се насочвате да се отпуснете последователно – от краката към главата.
3. Отпускане на левия крак:
• Голям пръст: „Отпускам големия пръст на левия си крак, отпускам го, отпускам го напълно.“
Като произнасяте това на ум, се стремите и да го правите – да го отпускате чрез с мисълта си.
• Втори пръст: „Отпускам втория пръст на крака, отпускам го напълно, разхлабвам го, отпускам го докрай.“
• Продължавате с останалите пръсти и стави, като повтаряте: „Отпускам се…“ и мислено отпускате съответната част.
Продължавате нагоре по левия крак:
• Свод на ходилото
• Пета
• Ахилесово сухожилие: „Отпускам ахилесовото си сухожилие, отпускам го – то е отпуснато, разхлабено, меко и спокойно.“
• Прасеца
• Коляното: „Коляното ми е отпуснато, разхлабено, меко и спокойно. Нямам напрежение, коляното ми е отпуснато и спокойно.“
• Бедрото – външна и вътрешна част
• Таз и кръст
4. Отпускане на десния крак:
• Повтаряте същото като при левия крак.
5. Отпускане на корема и таза:
• „Отпускам корема си, коремът ми е отпуснат, спокоен, мек и затоплен. Отпускам всяко напрежение около кръста си. Отпускам всяко напрежение, което е около корема ми, отпускам се.“
6. Отпускане на горната част на тялото – гръдния кош:
• Слънчев сплит и диафрагма: „Слънчевият ми сплит е отпуснат, спокоен и мек, затоплен като Слънцето, което грее и разтопява всеки блокаж и всяко схващане. Отпускам мускулите около слънчевия сплит.“
• Гръдната кост: „Гръдната ми кост е отпусната и затоплена, спокойна и невъзмутима.“
7. Отпускане на гръбначния стълб:
• „Гръбначният ми стълб е отпуснат, отпуснат и свободен от напрежение и схващания. Спокоен и затоплен.“
• Минавате бавно от опашната кост до черепа, изпълвайки ума си с тези утвърждения.
8. Отпускане на шията и тила:
• „Шията ми е мека, спокойна и отпусната, затоплена и свободна от напрежение.“
• Отпускате мускулите на тила, прешлените и основата на черепа: „Основата на черепа ми е отпусната, мека и затоплена. Отпускам я и освобождавам напрежението, така тя става мека, затоплена и разхлабена!“
9. Отпускане на лявата ръка:
• От пръстите нагоре: предмишница, мишница, рамо.
10. Отпускане на дясната ръка:
• По същия начин.
11. Отпускане на главата и лицето:
• Долна челюст: „Долната ми челюст е отпусната, спокойна, разхлабена и естествена. Отпускам напрежението.“
• Лице: „Мускулите на лицето ми са отпуснати и спокойни. Освобождавам напрежението от челото, темето, слепоочията и тила. Главата ми е отпусната и спокойна, свободна от мисли, чувства и емоции.“
Някои препоръки
• Първоначално може да е трудно да се отпуснете напълно и тялото да не се подчинява веднага.
• Бъдете постоянни и упорити – резултатите са сигурни.
• Отпускането ще ви помогне да се сбогувате с мигрена, болки в гърба, стягания в гърдите, крампи и излишното напрежение.
• Насочвайте се повече към участъците, които усещате по-напрегнати – най-често това са главата, шията, врата, гърба, гърдите, слънчевият сплит и коремът.
Финално разтваряне в Себе си
След като сте се отпуснали добре, си кажете:
„Сега се насочвам навътре в Себе си и се разтварям докрай в моята Изначална Същност. Всички клетки на тялото ми се разтварят в Мен – в моята Истинска, Вечна Същност. Изгубвам тялото си, разтварям се, сливам се напълно и докрай.“
Повтаряйте и осмисляйте това, докато усещате как се разтваряте и потапяте изцяло във вашата Вътрешна Същност – все по-дълбоко и все по-пълно.
ПОЛЗИ:
• Със сигурност ще се изцелите от много болести, но и ще се профилактирате за в бъдеще.
• Щом сте се напрегнали през деня, няма нужда да прибягвате веднага към лекарства – имате си лекарство – ефективно и напълно безвредно!
• Целта на релаксацията е да се отпуснете, а не да заспите! Но и да заспите – няма лошо. Като се събудите, можете да продължите с отпускането.
• Максималната ефективност на техниката е, когато сте будни и се отпускате!
• Вероятно няма да се отпуснете веднага и от първия път, защото години наред сте създавали и поддържали напрежение, нервност и стрес.
• Сега ще се научите да се отпускате – упорито и без да се отказвате!
Ако научите и практикувате тази техника, аз ви гарантирам, че ще се сбогувате с високото си кръвно налягане, с аритмиите, с ускорения и нисък пулс, с много от болестите на ендокринната система, депресиите и всевъзможни други дисфункции, свързани с напрежението – стреса, хроничната преумора, конфликтите в ума и психическото пренатягане.
Ако я правите, тялото ви ще възвърне състоянието, което му е присъщо – ще станете това, което всъщност Сте – здрави, издръжливи и способни да понасяте стрес, напрежение, несгоди и т.н.
НЕД ДИМОВ | neddimov.com

Лека, спокойна и дано да е малко  по-прохладна нощта!  

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 02:09 от kanti

# 102
Добро утроо!

Благодаря ви за всичко споделено! Two Hearts За сега не открих ново за да го пусна.
Голяма жега е още от сутрнта.На плажа няма място от рано!

Приятен ден,макар отново да е горещ!

# 103
Здравейте

"-Успял човек е този, който в промеждутъка от ставането сутринта,
                                      до лягането вечерта прави само това, което иска."
                                      Боб Дилън

Приятен следобед,дами

# 104
Здравейте!
Туба ни е засипала със снимки и е написала това
И първите 3 седмици в Истанбул по време на снимките на #zeytinağacı са зад гърба ни. Започнахме, но вече сме на половината път... Когато не бях на снимачната площадка, @alieeistanbul беше дом за мен. Харесва ми хубаво местенце Simple Smile хубави мебели, топлина, гостоприемство, накратко, домашно усещане.. Как един хотел се превръща в гнездо.. 🤍 изглежда така..
Е, пътят към Ayvalık вече ни е видим...

Наистина е прекрасна! Heart

Оставям и за вас.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт