Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет, момичета и от мен

Туба днес ни е зарадвала освен със снимки от сета и клипче как отива за там в ранна доба пресичайки Босфора, но и с две клипчета още от хотела в ранните часове на деня!    
Благодаря ви, че и днес сте били с ръка на пулса на снимките на ДА3    

И на мен като на Снинова ми стана интересно за хотела, където е отседнала Туба. Освен, че е на топ място за Истанбул - на Златния рог, се оказва че има френска връзка Wink Aliée Istanbul - A Paris Society Collection Hotel. Разгледах снимките на хотела и на една видях надпис Cartier. Дали там не беше събитието миналия месец?  

Ето линк, ако искате да го разгледате Hands V
https://all.accor.com/hotel/C4K9/index.en.shtml

Иначе Туба се забавлява на сета. Освен, че снима историята, която Нуран ни е подготвила, снима и допълнителни неща, които й правят впечатление. Днес ни е запознала с гъсеничка Stuck Out Tongue

Иначе вече няколко дни ни показва как пресичат Босфора на път за снимачната площадка   Поне в този час на деня още няма задръствания      

За събуждане утре сутрин - едно кафенце с Туба! Coffee

Лека и спокойна нощ!    

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 06:24 от kanti

# 76
Добро утро,момичета!

Събудете се с усмивка и не позволявайте на малките несгоди да я помрачат!

Ще повторя някои от новите снимки от вчера.От 11 ден ще се появят по-късно.

Желая ви прекрасна събота,където и да сте!

# 77
Момичета Добро късно утро и благодаря за споделеното.
Вчера ни разглезиха с много неща, днес към момента няма още нищо, но сме в очакване.
Вчера е излязла статистиката на Нетфликс за първото полугодие. Слагам справката за ДА и двата сезона.

Нуран е сложила снимки в IG си, повечето сме ги слагали, но е благодарила на всички за пет годишното си пътешествие с ДА и пътешествието и приключва с този сезон.

Сложила е една клапа. Мисля, че са снимали сцени от трети епизод, преди това мисля, че беше от пети епизод.

От Нуран

Angeles Wolder e репостнала едната снимка и е благодарила от името на института и.

От сета

Ей до къде ни докара Туба, смях се сама като го видях. Някои даже са се опитали да разгадаят гъсеницата на коя пеперуда е?
Ако излезе нещо слагайте
Хубав ден !

# 78
Здравейте!
Имаме нови сн

Кого ли крият с това кълбо?
Много исках да видя един до друг Ада и Озгюр.
Е, видях ги... Дано в движение да ми харесат повече.
Потърсих малко повече сн на Ш. и попаднах на публикация за него в esquire
https://www.instagram.com/reel/DIwMMX9ISgl/?hl=bg
Не са  кой знае колко хубави сн.
Но видяхте ли кой е главния редактор?
Genel Yayın Yönetmeni: Umut Evirgen
Кво стана с режисурата, филмите и т.н. Сега е гл.редактор на клюкарско списание.
Кариера.

Продължават да излизат снимки.
Другите са за вас.
Хубав ден!

# 79
ЗдравейтеБлагодаря ви за всичко споделено.

Животът е ехо. Това, което даваш – това получаваш.
                          Това, което Животът посееш – това ще пожънеш.
                          Това, което виждаш в другите – това съществува в теб.

Приятен следобед,дами
ЛинкаЗаедно сме писали,няма да ги трия.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 17:53 от Вичона

# 80
Линка, мерси Heart
11 ден на снимките, ще е някакво тържество, облечени са елегантно.
Ми на първо четене антропологът и Ада изглеждат добре.
Феновете веднага разчистиха снимките. И ги комбинираха както си поискат, което на мен не ми е ок.
 Слагам оригинала на едната. С кълбото махнаха Седа Joy
Тази снимка и още една тя ги публикува

Фюсюнсложи тази снимка .

Не знам защо Бончук не е на снимките, макар че Туба я е отбелязала на нейната публикация.
Но Фюсюн е написала, че ще се видят в Айвалък.
Фико, изглежда ми много слаб и малко плашещ.

Днес Туба беше сложила и клип на път за снимките, явно

До кога ли ще снимат в Истанбул?
Лина има много хора с една и съща професия, но не всички са добри. Явно Умут не се е развил кой знае колко.

# 81
Добро утро!

Днес е Илинден!Честит празник!
Нека Св. Илия благослови всеки дом и донесе радост, здраве и късмет!
Честито на всички именици! Да са здрави и щастливи!
Скрит текст:
За мен е свързан със спомени,тъй като баща ми се казваше Илия.

Благодаря за новите снимки.Вчера проверявах следобяд за нещо ново и точно когато бях заета те се появиха.
Днес се навършват 12 год.от както пиша във форума! Grinning
Скрит текст:

Повтарям снимките,но в този вид ги няма във вашите постове. Sunglasses

Желая ви прекрасна неделя!

# 82
Здравейте,
Зарадваха ни вчера с обща снимка от сета.
Липсваха Нуран и Бончук. Бончук впоследствие добави и техни снимки върху общата и препубликува.

Любопитно ми е какво са снимали без Нуран и без Бончук. Ръза пусна  клип на който пожелават нещо и има нарисувани младоженци (явно някой от персонала)

Angelas Wolder май си тръгна и е благодарила за професионализма на екипа и е сложила няколко снимки

И

Феновете няма да простят на Седа и са я заличили от снимките по най-различни начини, плюс това от вчера с кълбото.

На сета се подмотват и патици

Хубав ден!

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 14:50 от sninova

# 83
Здравейте!

Да, Снинова, феновете възневидяха Седа и успешно я елеминират от снимките.

Имаме и нова снимка

От ИГС на Седа, но бързо и успешно я отстраниха

Коя беше Селен? Споделила е сн, сигурно е на нея

ГУ още го озвучават. Използват музика на Neşet Ertaş
Скрит текст:
Преведено от английски-Нешет Ерташ е турски фолклорен певец, текстописец, модерен ашик и виртуоз на традиционния турски инструмент баглама. Професията му на турски език е известна като halk ozanı, което буквално означава "фолк бард". Яшар Кемал дава на Ерташ прякора си "Bozkırın Tezenesi", записвайки го в книга, която му подарява.

Може да чуете музиката тук https://x.com/maviyesil8587/status/1946634264105119862
Испанките са направили клип с новите сериали и заглавнато сн е тази

Всички се хилят, а Туба(Ада) е сериозна... Не ми хареса.
Всички харесват Ш.
Само аз ли не го почуствах като партньор. Дано ме опровергае.

И още от ден 11.

Нуран с приятеля на Туба, стилиста Бурак Санук(сигурно е стилист на дизито)

И накрая повтарям новата сн от по-близо.
Хубава вечер!

# 84
Лина мерси, това за музиката на ДБ и аз го чоплих до сега, да разбера какъв инструмент е това.
Ти си го открила. Много интересно. Ще има голям съспенс. Озвучаването което прави певицата е супер.

Другата музика на този народен инструмент някак ми се стори позната.

Колко прекрасно, че можем да си говорим за два проекта едновременно.

Нуран е публикувала някакъв замък от Нидерландия. Дали се е върнала там и за какво ни го показва?

Забравих нещо
Уличен художник 🎨 от Париж
https://x.com/Xochitl71467638/status/1946706315197157722/video/1 на улицата...
Тези деца спряха, пленени от моите рисунки.
Те гледаха, коментираха, чувстваха.
Виждайки моето изкуство, създавайки връзки, емоции, красива награда.“
И аз нарисувах #TubaBüyüküstün

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 20:43 от sninova

# 85
Ти да видиш кой оцени Туба! Joy
ИИ на „Х“!

Тук ми харесват, защо на снимката не го харесах, нямам обяснение...

Пак хубава вечер!

# 86
На клипчето никъде не е с толкова прошарена, повече към бяла коса, отколкото на снимката вчера.

И ИИ е влюбен в нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Среднощен привет, момичета!

Туба и колегите й от екипа на ДА3 и днес ни направили съпричастни към снимачния процес на сериала Kissing Heart
Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили днес и вчера

Много хубава снимка на Туба с Нуран. Леко я обърнах   Тази третата Andrea Walas ли е?  

Изглежда, че работата по приключване на ГУ върви с пълна пара. Много интересна е музиката с която озвучават филма, която Линка е открила. И мен ме впечатли певицата на единия клип Снинова Hands V

Не се изненадвам на реакциите на феновете към Седа Линка. Не се забравя лесно от тях това, което каза за Туба. Сигурна съм, че съжалява за постъпката си, но няма как да върне назад казаното Hands V

Тази вечер /преди 2 часа/момичето ни е сложило клип от нощен Истанбул, когато се прибира от снимки. Утре дали нямат почивен ден или ще започнат малко по-късно снимачния процес? Rolling Eyes

Злати Flowers Hibiscus честита ти 12 годишнина от списването ти във форума . Пожелавам ти още дълги години да ни зареждаш сутрин рано с кафенце, оптимизъм и новини! Hands Pray
Аз изобщо не помня кога прописах за сефте Flushed

„…Ако искате да изградите онази страна, в която нейните синове и дъщери ще се завръщат, ако искате да изградите страна, от която ще се заминава само по време на отпуски, ако искате да изградите страна, която няма да изпитва страх от бъдещето, направете само две неща:
1) Приравнете корупцията с държавна измяна, а корумпираните – с предатели до седмо коляно…
2) Направете три професии най-високо платени и най-уважавани. Това са – военните, учителите и лекарите…
И най-важното – работете, работете и пак работете, защото никой освен вас няма да ви защити, никой няма да ви нахрани освен самите вас, и вашата страна е нужна само на вас и на никой друг. Когато това престане да бъде просто думи и лозунг, а се превърне в начин на живот – тогава ще сте постигнали целта си…“
Голда Меир

Hands Thumbsup

Лека и спокойна нощ и спорна нова седмица!

# 88
Добро утро!

Плановете започват след кафето...

Благодаря на всички за споделеното от вчера със снимки,инфо и коментари!
Канти Hug,благодаря за пожеланието! Heart След като прочетох поста  ти проверих в профила.Започнала си да пишеш преди мен на 21.03.2012 г.! Grinning ...Днес почиват на сета на ДА/3!

Много хубаво клипче от участието на Туба на събитието на Гартиер.
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247935%2F1e03b68c … pl_wall_-63875573

Относно този колаж от снимки...
Цитат
На него са актьори от два сериала,които ще започнат на есен....Докато Туба е  поставена със снимка като Ада!

Единият с тримата, които си правят селфи при събирането да четат сценария на сериала ''Halef/Наследник".
Това са Илхан Шен,който е роден в Шумен и после семейстовот му се преселва в Т-я,Айбюке Пусат и Биран Дамла Йълмаз.

Скрит текст:

Др.двойка са Йозге Яъз и  Халит Йозгюр Саръ с табелката на сериала ''Очите на Черно море''.

За озвучаването на ДБ/ГУ... на багламата се казва още и саз.Него може и да сте го чували.Някои актьори са свирили на него в сериали.

Приятен ден и успешна седмица,която ще е доста гореща!

# 89
Здравейте,
предстои ни много гореща седмица, но ще разхлаждаме със снимки и новини около ДА 3. Дано са в изобилие. Благодаря за споделените неща.
Канти, мисля, че понеделник им е почивния ден. Поне миналия почиваха. И да тази е Angelas Wolder.
Лина питаше коя е Селен. Това в горния десен ъгъл родителите на Лейля ли баха? Леле ще трябва да преговарям. Трябва да е тази.
Selen Uçer

Сутринта и Ръза е сложил снимка

И орязана

Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт