Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 29 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!

Новото от Based İstanbul,за което Канти е споменала снощи са 9 еднакви снимки с различен текст.

всички снимки с надписите на линка
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_245390
От Instagram на списание Based İstanbul #TubaBüyüküstün
Зад всеки емоционално недостъпен заподозрян стои виновна зодия. Пригответе се за най-мрачния проблем досега.
Талант @tubabustun.official
Фотограф: @keatonesquex #baseistanbul
Нащрек, докато всичко отново придобие смисъл.
Заета съм да си представя живот без досадни хора.
Истината е жестока, но не и за мен! Абсолютно черно-бяла, както трябва да бъде.
Опитвам се усилено да сдържа пасивната агресия вътре в себе си.
Нямам проблем с гнева, ти ме ядосваш, това е проблемът.
Понякога мълчанието е по-силно от бурите.
Ако устните ми не го кажат, лицето ми определено ще го направи.
Спокойствие, безусловно спокойствие.
Не правете грешката да показвате лошата ми страна!
Не съм груба, просто казвам истината.

Цитат
И Ръза се е появил, с юнаците от общата снимка и на Седа мъжът и. Той не беше ли също някакъв в екипа? Нещо ми се върти като  спомен.

Снинова,Али Ерен,съпругът на Седа се занимава с музика.Ако е свързан със сериала ще е по тази линия.
Най-крайния вдясно е др.актьор-Берк Атан.Гледала съм го в сериал.Дали и той е участва щом е на сета?

Желая ви приятен ден!

# 166
Здравейте,
Тази седмица ви досаждам повече, че съм си в къщи.Мерси за споделеното.
И Злати е разпознала още един актьор. Новите ни герои станаха май повече от старите Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи се пошегувах за гостите в ресторанта, но те пък наистина са снимали сцена в ресторант. Долу в ъгълчето има снимка на Заман. Явно ще се появи.

Още една снимка от Нуран

Този младеж отново и пак да хвърлям боб. Да не би да имаме скок във времето и да играе порасналия син на Лейла.

И споделено от мъжа на Нуран, който е на всяка манджа мерудия. Преди си мислех, че само я придружава, но вече си мисля, че и той  има някаква функция в сериала.

За сега толкова. Хубав ден!

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 11:24 от sninova

# 167
Среднощен привет, момичета

Злати Hug, Снинова Hug благодаря ви за споделеното  през деня Flowers Hibiscus

Днес голяма суша откъм снимки и новини Persevere
Но пък за вчерашното видео на танцуващите Туба и Нуран има много реакции.   
Ето какво е написала в ТТ/Х Cheryl Frank
cheryl frank 🇺🇸
@cherfrank
Къснонощна почивка по време на снимки…

Туба и Нуран в импровизиран танц не могат да устоят на версията с влияние на кумбия на „Nunca Es Suficiente“ от Los Ángeles Azules & Natalia Lafourcade.

Като музикален жанр, кумбията насърчава на две нива… да слушаш и да танцуваш. Песента се е превърнала в химн за всеки, който е бил зле третиран в една връзка, а посланието за освобождение е вълнуващо. Отпразнувано в танц…

Използвана преди в техните публикации в Instagram, тази конкретна песен сигурно носи някакво специално значение за двете приятелки.
#TubaBüyüküstün

Понеже вече е 8.08 се смята, че този ден е Портал на лъва. Ето какво пише за днешния ден Hands V
Лъвският портал е астрономическо явление, което се случва всяка година около 8-ми август, когато Слънцето в знака Лъв се подравнява със звездата Сириус. Това подравняване се смята за отваряне на портал, който носи високочестотна енергия и се свързва с нови възможности, повишена осъзнатост и еволюция на съзнанието, пише Banker Special. В този период се наблюдава и подравняване на двете небесни тела с колана на Орион.

А тук има повече детайлна информация, ако ви е интересно Yum
https://enjoybeyourself.com/2025/07/26/лъвският-портал-какво-е-това-и-как-да

Лека и по-прохладна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 03:07 от kanti

# 168
Добро утро!
Нещо тези дни не успявам да се включа навреме.
Но тази сутрин отворих „Х“ и веднага попаднах на новина!
Арабски източници твърдят
Официално: Звездата Туба Бююкюстюн получава предложение за главна роля във втория сезон на сериала "Ако кралят загуби".
Преговори с Туба Бююкюстюн за участие в главната роля на новия сезон на сериала „Ако кралят загуби“…

И първи коментар от нашего брата, фен на Туба, към който коментар се присъединявам.
Партньорството на Туба и Халит е над върха на съвършенството, те се допълват прекрасно във всяка сцена и са отлични партньори един за друг. Истинско удоволствие е да гледаш двама актьори като тях в един проект.
Но ,честно казано, бих искал да ги видя в нова история 🙌🏻,

Аз направо не искам Туба в този сериал. Anguished
Не съм гледала първи сезон и не ми се гледа!

Приятен ден, кафето от Злати!

РР Сега прочетох, че Бирсен първа го е написара.
Е, никой от феновете на Туба не е доволен!
Дано не стане...

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 07:03 от Lina_4

# 169
Добро утро,момичета!

"Понеже не знаеш какво те чака утре, бори се да си щастлив днес."

Благодаря ви за всичко споделено от вчера и днес! Hug 1-ви сезон на ''Ако кралят загуби'' не съм гледала.Имах започнати други и нямаше как.Но и сега  на лятото като няма сериали,не го изгледах.Имам два с нови сезони от миналата година и др.,които мисля да започна на есен.Мурат пак с млада партньорка ще играе с 20 г.по-млада-Джемре Байсел.Напоследък е така в повечето сериала-голяма разлика на партнорите.

Инфото от Бирсен от ВК

От Бирсен Алтунташ: #ТубаБююкюстюн
Офертата на Туба Бююкюстюн от "Ако кралят загуби".
Зад кулисите се носят слухове, че на Туба Бююкюстюн е предложена роля в сериал, който е адаптация на романа "Кралят губи", написан от Гюлсерен Будайджъоолу и базиран на реални събития. Подготовката за втория сезон на "Ако кралят загуби" е в разгара си. Сериалът ще бъде режисиран от Тайлан Бирадерлер и Джем Толуай, а сценарият ще бъде написан от Седа Алтайлъ Тургутлу. Носят се слухове, че Туба Бююкюстюн е получила предложение да участва в сериал, базиран на реални събития и романа на Гюлсерен Будайджъоолу. Друг актьор, на когото е предложено да участва в новия сезон, е Четин Текиндор. Туба Бююкюстюн и Халит Ергенч, който играе главната роля в „Ако кралят загуби“, са работили заедно във филма от 2005 г. „Баща ми и синът ми“, във филма от 2017 г. „Червеният Истанбул“ и миналогодишния минисериал на Gain TV „Сякаш няма утре“.

За Четин Текиндор четох,че влиза в др.сериал.

Да допълня...за огледалната дата - 08.08.

Скрит текст:
"На 8.8.2025 се отваря
Лъвския портал.
Това е денят, в който енергиите
се преплитат, променят, носят свобода и изцеление.
В нумерологията числото 8-8 има голямо духовно значение.
Осем представлява безкрайност, сила, мъдрост, високо ниво
на съзнание. А в комбинация
с друга осмица създава нумерологичен енергиен пречиствател, така че 8.8.
е денят, в който енергиите
се пречистват.

Лъвската порта се смята за връзка между духовния и материалния свят.
По това време на Земята от Вселената идват светлинни кодове, мощни криптирани потоци от вибрации на енергия и информация.Всичко, което идва при вас в този ден,го приемайте за даденост, като вид намек или урок от Вселената, който със сигурност трябва да възприемете и научите.

Апогеят на този енергоинформационен поток се пада на 8 август, 8 часа и 8 минути вечерта - в 20.08 местно време. Това е енергийно най-силният момент за деня.
Смята се, че на 8 август в 8 часа и 8 минути вечерта има силно освобождаване на положителна енергия, подобно на новогодишния преход.
Ето защо в този момент езотериците препоръчват да си пожелавате желания, да извършвате ритуали и да молите Вселената за помощ.

Магическото число на този ден
е 8. Това е числото на успеха, богатството и просперитета.

08.08 е огледална дата.
И както знаете, всички огледални дати са много силни енергийни дни.На огледални дати всичко, което изпратите в космоса, се отразява и се връща при вас три пъти.Затова в никакъв случай не пожелавайте зло на никого,
не наранявайте другите -
подобни действия също ще бъдат огледални в бъдеще.Опитайте се да направите много добро за другите, изпитайте максималните емоции на щастие, просперитет, хармония..."
Източник:Интернет

Желая ви приятен петък!

# 170
Здравейте момичета,
Благодаря за всички споделени неща.
Вчера наистина беше много постно от към снимки на сета. Отметнахме и 27-и снимачен ден.
Явно Туба вчера не е снимала. Само Тепигьоза и Седа са публикували снимка, явно са снимали в механата на Фико и Лейла. Макар че Седа е с домочадието.

Ръза е сложил снимка с оператора Ahmed Bayer, оказа се че са приятели още от училище и така вече 28 години.

Относно новината за предложението към Туба, сакън не го искам. Няма значение кой ще участва. Достатъчно негативизъм отнесе в ДП от хейтъри от всички страни. И нямаше кой и една дума да мъцне да я подкрепи.
Искам си неин проект. И искам да играе нещо в друго амплоа, което да не е свързано с любов. Знаем, че я играе перфектно.
Иска ми се да ни покаже нещо различно и неочаквано. И понеже завършва снимките на ДА3, може би приключва сътрудничеството си с OGM. И те са побързали да и предложат това.
Знам, че е много разумна и децата ще продължат обучението си във Франция и на този етап няма да се върне да снима за ТВ.
Преди малко е споделила нещо.слагам стоп кадри.

Хубав ден!

# 171
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

# 172
Здравейте!

Ще ми позволите да цитирам няколко интересни мнения.
От руския форум.
Първоначално на Туба ѝ беше предложена ролята на Фади или както там се казва, но тя отказа, защото беше нелепо да играе млада студентка през целия сезон. Все пак взеха по-възрастна актриса за тази роля, мислейки за втория сезон и че основната история ще се развие там.
Сега се чудя какво ѝ предлагат. Същата роля отново, изхвърляйки старата актриса от актьорския състав или нещо ново? Няма смисъл да се играе за неглавна роля във втория сезон, избутването на всички на заден план също някак си не е много добро.
Туба има подготвени оферти специално за нея, не би ли било по-добре да ги изчака. Като се има предвид, че винаги съм за взаимодействието ѝ с Халит, но не и в този случай, предполагам. Ще даде още един повод за ненужни приказки на всички тесногръди.
Сериалът всъщност не е лош и Халит е добър там. Но той е първата цигулка, останалите са на заден план. Ако Туба дойде, тогава трябва да ѝ се даде роля наравно с него. Ще бъде добро изпълнение, не се съмнявам, но е по-добре да ги съберем в някой нов филм, отколкото тук. И оставете тази история на Халита. Туба има по-добри варианти в резерв. Арабите просто настояват тук, искат някак си да завлекат Туба в телевизията, така че може би ще се съгласи, като се има предвид, че историята няма да се проточи. Ще видим накрая, така или иначе скоро ще го обявят.

И от арабите

И колажи от снимките на ДА3.
С тази новина ми развалиха удоволствието...

Приятна вечер!

# 173
Добро утро,момичета!

"Може всеки ден да не е добър, но във всеки ден има по нещо добро."

От вчера статия пусната във ВК...

Статия от списание HIA #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн въплъщава елегантност със специален чар и допълва визията си с изящни бижута от най-луксозните международни къщи. Икона на елегантността... Луксозните бижута на турската звезда Туба
са от най-престижните международни марки.

Обичаната турска звезда Туба Бююкюстюн започна снимките на третия сезон на сериала #OliveTree. Сериалът "OliveTree" е един от най-популярните сериали, който се радва на голяма популярност през последните два сезона в Netflix. Въпреки че Netflix все още не е разкрил всички подробности за сюжета, се очаква третият сезон да продължи пътуването на Ада и двете ѝ приятелки по пътя на алтернативната терапия и себепознанието, а нов герой, изигран от турската звезда Шюкрю Йозъйлдъз, се очаква да обърне хода на събитията.

Турската звезда Туба Бююкюстюн е известна с изтънчения си и елегантен вкус при избора на бижута, които да допълнят визията ѝ. Тя избира бижута, които съчетават простота и лукс, като предпочита парчета, отразяващи нейния естествен, модерен стил.

Каква роля играят най-луксозните бижута в света в образа на турската звезда Туба Бююкюстюн?
Туба Бююкюстюн с луксозни бижута на Cartier.
На събитието на бижутерската къща Cartier в Истанбул, елегантната турска звезда Туба Бююкюстюн блесна в нежна черна рокля от литовския моден дизайнер Юозас Статкевичус.
Туба Бююкюстюн с елегантно диамантено колие и висящи диамантени обеци.

В една магическа и специална вечер, турската актриса Туба Бююкюстюн се появи в принцесна рокля на церемонията по откриването на изложбата „Christian Dior: Дизайнер на мечти“ в Националния музей на Саудитска Арабия като част от сезона в Рияд. Туба Бююкюстюн избра впечатляваща визия с черна пелерина от Dior, като аксесоар беше елегантно диамантено колие и висящи диамантени обеци.

Туба Бююкюстюн с красиви и елегантни бижута Bulgari.
В кралски вид, Туба Бююкюстюн заслепи феновете си с елегантна рокля от турския дизайнер Йозгюр Масур, както и с красиви и елегантни бижута Bulgari.

Туба Бююкюстюн с две нежни гривни от жълто злато.
Турската звезда Туба Бююкюстюн блесна в женствен и елегантен тъмносин тоалет от две части, допълвайки визията си с нежни гривни от жълто злато и семпло тенис колие.

Турската звезда Туба Бююкюстюн с бижута Chopard.

Известната турска звезда Туба Бююкюстюн грабна светлината на прожекторите на церемонията по връчването на наградите Joy Awards 2025, проведена в Рияд през сезона. По време на церемонията по връчване на наградите Joy Awards 2025, Туба Бююкюстюн каза на арабски: „Каква красива нощ в сърцето на Рияд.“

Турската звезда Туба Бююкюстюн плени публиката с елегантността си, избирайки очарователен и женствен външен вид. Тя се появи в черна кадифена рокля в цвят слонова кост от модния дизайнер Жан Пол Готие. Допълни роклята с модни ръкавици, а бижутата за лавандуловата пътека бяха от Chopard. Турската звезда Туба Бююкюстюн завърши визията с ярки обеци и широка гривна, изработена от бяло злато, обсипана с диаманти.

Добър и усмихнат да е денят ви!

# 174
Здравейте момичета  и благодаря за споделените неща.
Трети ден бедстваме без снимка от Туба
Не само онзи ден нямаше почти нищо, но вчера пък съвсем. Дет се вика с трън да влачиш няма какво да закачиш.
Само Шюкрю е споделил едно куче, което си намери джапанка и я понесе нанякъде Joy

Днес май са официална почивка, та чакаме си следващ снимачен ден.
Вчера в профила на сериала са сложили снимки от втори сезон.

На Нуран мъжът и ни е известил,  че са пили бира.Joy

И с това репортажът ми приключва.
Хубав летен ден!

# 175
Здравейте

Момичета   Благодаря ви за всичко споделено.

Август е просто само един месец, който трябва да се живее като за три месеца!

Приятен следобед,дами

# 176
Здравейте!

Имаме нова сн. от Туба.
Препратката е към модна къща Lug Von Siga . https://www.instagram.com/lugvonsiga/
Иначе „Х“ е пълен със сн на Туба от разни времена и защо ли?
И една класация на сериалите на НФ Турция
ДА с 2 сезона има най.много гледания.

Не, че не го знаехме! Sunglasses
Нетърпеливите фенове очакват ГУ

Приятен горещ уикенд!

# 177
Малее зашеметяваща Туба

Дали да се надяваме на фотосесия или интервю?
Лина мерси, аз намерих роклята в онлайн магазина

# 178

Да завършим деня с малко колажи от сета.

Лека нощ!

# 179
Добро утро!

Невероятно красива! Nature Fire Misc Bomb Nature Boom Hands Plus1

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
@lugvonsiga
Настроение

От миналата година по това време....

Прекрасна неделя ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт