Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 16 471
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!

Добре дошла Абиде!

И публикации в ИГ

И „Г-н Дрейд | Трейлър | Prime Video Türkiye“ (според надписа в тюбето)

И новина за Канти и мен( и всички, които харесват „В твоите ръце“)
Скрит текст:
Според Бирсен
#İbrahimÇelikkol и #AlinaBoz в сериала #Doktor, за който се водят преговори с режисьора Ketche... 
🔶В проекта, адаптиран от италианския сериал на Rai1 *Doc- Nelle Tue Mani*, Ибрахим Челиккол ще изиграе „Проф. д-р Инан Курал“, а Алина Боз – „Специалист д-р Мевсим“.

Там пък какво ще променят?😣

Хубав ден!

# 391
Здравейте
            МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Приятен следобед,дами

# 392
Зравейте следобедно!

Пуснато във ВК...

#Преса #TubaBüyüküstün #BarışArduç #DehşetBey
Филмът „Dehşet Bey“ е наличен изключително в Prime Video от 21 октомври!
Prime Video пусна първия трейлър и премиерната дата за новия си турски оригинален филм „Dehşet Bey“. „Dehşet Bey“, филм, който съчетава екшън и романтика, ще бъде пуснат на Prime Video на 21 октомври.

Филмът е режисиран от Мехмет Ада Йозтекин. Филмът разполага със забележителен актьорски състав: Ардуч и Бююкюстюн се присъединяват към актьорите Йълдърай Шахинлер, Муса Узунлар, Сайгън Сойсал, Онур Йозайдън и Долунай Сойсерт. Сценарият за "Dehşet Bey" е написан от Мурат Ментеш, автор на едноименния комикс, илюстриран от М.К. Пъркър.

Филмът „Дехшет Бей“ разказва историята на трансформацията в живота на безмилостен убиец след първата му среща с любовта. Дехшет (Баръш Ардуч), член на банда (Федайлер Оджагъ), където чувства като любовта и брака са табу, внезапно се появява в живота му и може да преобърне всичко с главата надолу. Ще успее ли Дехшет, който среща д-р Абиде (Туба Бююкюстюн), да изпълни последната си мисия или ще обърне гръб на света, на който е служил вярно, и ще последва сърцето си?

„Дехшет Бей“ ще бъде достъпен ексклузивно в Prime Video, а абонатите на Prime Video могат да се насладят на този завладяващ екшън филм от уюта на домовете си.

# 393
Здравейте дами и благодаря за споделеното.

Срещнах поне няколко коментара, че краят на Абиде няма да е добър. Разбрахме, че ДБ е сирак и след като се влюбва нещата се преобръщат. Започва да си отмъщава. За какво или за кого? Евентуално за родителите си, или за Абиде? Или за нещо съвсем друго?
В тийзъра се вижда, че стои на гроб. Реален или в сънищата му?

Има, няма двайсетина дни и ще разберем.
Хубава вечер!

# 394

Снинова, браво!
Страхотно инфо! Благодаря!
Не, че съм си мечтала за щастлив финал,  то какво да очакваш от връзка с убиец?
Още се чудя, защо Туба се съгласи на мъжки филм. Или вече иска да снима повече кино от сериали, или я е привлякло краткото присъствие на снимки. Да се надяваме, че и сюжета ѝ е допаднал.
Иначе историята е традиционна в турското дизи - имаше подобно в КРА, а също и „Черно и бяло“ дето не го играха с Къванч. Не, че има нещо ново след гръцката митология, където са разиграни всички сюжети, но все пак „Маслиновото дърво“ е новост като сюжет и за това го обичам.

Лека нощ!

# 395
Лина Heart
Гледах няколко пъти тийзъра и не можах да разбера, кой потъва във водата. Ту решавам, че е Абиде , вижда ми се с дълга коса, ту се съмнявам 😂
А и на тази снимка Абиде ми е някак, като въображаема.

Имаме и нова снимка

# 396
Привет момичета в новия месец и от мен!    

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили!

И на мен ми е странно това решение на Туба да участва в такъв жанр филм. Линка Hands V Но може би има нещо, което е провокирало артистичната й природа, за да се реши на това. Още малко и ще разберем.    
Чудя се щом ГУ ще го излъчват по Prime Video дали после ще можем да го гледаме? Злати Hug ще дадеш знак като разбереш. Да се надяваме на превод от руските дружки, за да можем да го разберем филма Hands Pray
Снинова Hug донесла си ни новата снимка на Туба.
Тя я е споделила в ИГ сторито си, което е репост от ИГ на Руслан Багински Hands V

Руските дружки от ВК - ТуКи Flowers Hibiscus са открили информация за снимката, че е от откриването на шоу-рума на Руслан Багински
Вичи Hug

Линка наистина ми стана чудно
Скрит текст:
какво толкова ще адаптират комшийте към сериала "В твоите ръце"?!

Нещо като за поука Hands Thumbsup
1948г. Един самун хляб, една глава лук и една чиния маслини за 6 усти. И въпреки това тези усти са казвали „Слава на Бога!".
Днес имаме всичко, но казваме „нямаме". Все нещо ни липсва, все някой ни е виновен и забравяме да кажем едно „благодаря" за храната, която имаме на масата, за покрива над главите ни, за топлинката през зимата, за дрехите, които имаме да облечем... И после се чудим защо депресията е бич на века.
Каквото и да притежаваме, ако не се научим да сме благодарни, а се фокусираме върху това, което нямаме, винаги ще бъдем нещастни...

Лека, спокойна и топла нощ ви пожелавам!
Че при нас изведнъж доста захладня Sad

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 01:21 от kanti

# 397
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за новите снимки,инфо и коментари! Flowers Bouquet
Туба знае как да избира проектите си и ще разберем.Остават по-малко от 20 дни.
В Т-я правят доста адаптации по корейски сериали,защо не и на италиански сериал.Преди 5 години гледах ''Доктор Чудо'' с Онур Туна,Танер Йолмез и Хазал Тюресан(знаете е от КРА).Имаше много висок рейтинг.До сега не беше стиган,но сега ''Далечен град'' го направи,който също е по ливански драм. сериал Ал Хайба.

Да допълня.....

@ruslanbaginskiy_hats💙
Шоурумът на RB е отворен! Невероятно се радваме да ви видим Heart до 8 октомври в Париж.

от миналата година,когато Туба беше на опера с Хазел Левент...

А при нас от снощи вали непрекъснато силен дъжд.В моментта започна да спира.
Скрит текст:
На юг има затворени пътища.При дъщерята в гр.Царево е както преди 2 год.!Децата не са на у-ще.Има евакуирани семейства от града и с.Кости(минава р.Велека).Селото на ММ,където аз бях учителка се намира на високо и не се наводнява от реката.А в с.Изгрев са измерени 400 л. на кв.м.Селото се намира на пътя от Царево за Малко Търново.Който е пътувал преди много години за Т-я международния път минаваше оттам,а не както сега.

Желая ви спокоен ден!

# 398
Здравейте!
Не, че има новини.
Просто ми попадна статия за актрисите, участващи в „ Султана“

https://www.yenikiroba.com/direk-dansi-goruntuleri-olay-olmustu- … oyunculari-kimler
Туба е доайен, всичките са по-млади, има само една Итър Есен, тя е 1956 г. надали ще танцува на пилон... но кой знае...
И малко колажи за ГУ. От толкова малко материал, все пак създадоха нещо...

Желая ви хубав, макар и дъждовен, ден!

# 399
Здравейте
                         МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Злати Как е при вас?Тук вали много и има много силен вятър.

Хубав следобед,дамиДано времето се поуспокои.Да няма жертви.

# 400

Срещнах този колаж, но снимката на  Туба не съм виждала. И тя ли е създадена от ИИ?

И друго ми се върти в главата.
Нали историята за ДБ/ГУ се предполага да е от няколко филма, както историите за Индиана Джонс. Та бея ще има нова любима във всеки епизод  ли, ако убият Абиде? Или ще я убият в последния филм? Изобщо... ще видим! 😀
Лека нощ!

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:51 от Lina_4

# 401
Здравейте и благодаря за споделеното.
Лина да това е обработено с ИИ. За Туба следим нещата и почти знаем всичко, но за всичко, което не следим постоянно как ще отсеем кое е истинско и кое не? Все по-трудно ще е.
Само допълвам, че това е  Itir Essen, която ще участва в Султана.  Снимката и е от днес . Имаше я и в общите снимки.
Млада е . Туба е най-голяма от всички. Сигурно ще го играе доайен в клуба.

Знаете ли ДБ само за Турция ли ще се излъчва или за цял свят? Май ще е само за Турция първоначално.

Лека!

# 402

Снинова, така пише в списанието.
https://www.yenikiroba.com/direk-dansi-goruntuleri-olay-olmustu- … oyunculari-kimler
Итър Есен (Селин),
родена на 17 декември 1956 г., е участвала в продукции като "Aşk-ı Memnu" (Забранена любов) , "Червената стая" (Червената стая) и " Kördüğüm " ( Невидимата страна). Опитната актриса ще играе ролята на Селин във филма.

Но...
Като потърсих в мрежата, открих това

Явно става дума за племеницата, която вече не е само модел, а и актриса.
Те са сгрешили, но ние ги поправихме!
Много сме добри! 🤣

И пак лека нощ!

# 403
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено.И на мен ми направи впечатление статията,която Линка беше пуснала.Явно и при тях някои журналисти не проверяват какво точно пишат.Още повече,че вече беше излязло инфото преди няколко седмици и има колажи със снимки на 7-те танцьорки,на които всички са млади.
Започнаха да излизат много колажи с актьори обработени с ИИ.
Вичи, при нас е бедствено положението.Дадоха всичко по новините.

Итир Есен я гледах миналата година в сериала ''Гадар/Безпощаден'' с Чаатай Улусой.Родена е през 1999 г.
Филмографията Itır Esen (Yeğen)/ Итир Есен (племенница)в IMDb
https://www.imdb.com/name/nm10450974/

Ето един от колажите.Итир е последна на втория ред до актьора.

Желая ви спокойна събота!

# 404
Здравейте съботно,
Туба преди малко сподели трейлър на ДБ. Само че, освен ДБ никой друг не ни показват.
Дали искат да ни държат в напрежение или  за да не разкрият нещо с други кадри, не знам.
В трейлъра всичко е както подобава за такъв филм. Убийства. Прикриване на следи, пожар, сами си шием раните. С две думи екшън. И мистика - дяволи по стените. И музиката е супер.

Някой, моля да сложи видеото.
Относно Султана, режисьорът е споделил снимка от новия албум на Тейлър Суифт, който излезе тези дни.
Явно провокиран от снимката и написаното:
Тази вечер всички тези животи се събират тук - мозайките от смях и коктейлите от сълзи.

Нашите момичета също се готвят да осветят нощта.
Хайде чакаме ги нашите момичета да се развихрят Heart Eyes
Хубав ден, макар и студен.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 16:31 от sninova

Общи условия

Активация на акаунт