Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 16 644
  • 447
  •   3
Отговори
# 435
Здравейте, момичета  след полунощ!  

Благодаря ви за споделеното през днешния ден! Heart Eyes

Днес Туба отново ни е зарадвала с публикация в ИГ си  
Освен снимките, които Злати е сложила от шоуто на @georgeshobeika, е сложила и 2 клипчета.
В началото на поста сложих едното гифче. Това е линка за него в ТуКи Heart Eyes
https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456248172%2Fbd9e8b … _-63875573_248498
Ето го и второто
https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456248171%2F842e21 … _-63875573_248498

Още няколко снимки е споделила

Още едно клипче с Туба от шоуто на Валентино се появи в ТТ/Х Hands V

Феновете творят ли творят. Интересни рисунки-комикси са сътворили Снинова. От клипчето видях , че тоалета е от две части

Линка два различни превода на един и същи текст. Но в основата имат малко нещо общо . Разбрах, че репетират интензивно. И освен танци ще има и песни. Чудя се Туба дали вече си е научила всичко? Или може би като доайен на танцьорките ще има по-малко участие на пилона?   

Вичи отново хубава мисъл с дълбоко звучене

Лека, топла и спокойна нощ!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 01:07 от kanti

# 436
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всички нови неща,които сте донесли! HugHugFlowers BouquetFlowers Bouquet

Преди 1 год. Туба за Marie Claire Arabia

Може ви срещнахте новината вчера....

Сутринта в Истанбул бяха арестувани доста актьори по обвинение в „притежание и насърчаване на употребата на наркотици“.След като бяха разпитани и им взеха кръв за изследване бяха освободени.С повечето от тях съм гледала сериали.Четох,че било анонимен донос с изредените имена.Зачудиха се тъй като сред тя е Демет Евгар,снима се с Туба,има малко дете, също за Мерич Арал,която има бебе на 1 мес. и го кърмела.Там е и Бирдже Акалай,игра малка роля в ''Аси'',в началото като актриса. Може да има сред тези свързани с наркотици.Преди години пак имаше такава акция
Скрит текст:

#DZMnews
Фърат Челик се присъедини към актьорския състав на сериала на TRT1 „Мехмед Султан Завоевателят“!

Желая ви спокоен есенен ден без дъжд!

# 437
Здравейте момичета с днешна дата.
Имаме снимки от Прайм видео Турция за ДБ:
Човек, който живее по свои собствени правила. Опасен свят, забранена любов. Нека се срещнем на 21 октомври, за да се запознаем с Terror и Abide.

Чакам с нетърпение.
И нова снимка от Париж

Злати и аз прочетох това за наркотиците. Не знам така ли е или не, но определено не е добре, нито за артистите, нито за сектора.
Хубав ден!

# 438
Здравейте следобедно!

Към снимките пуснати от Снинова Туба е пуснала третият тийзър за филма "Бехшет Бей".
Някои граници не са предназначени да бъдат преминавани, някои правила не са предназначени да бъдат нарушавани. Но той е на път да пренапише всичко това.
Проверих,но за сега не е качен в Ю Туб....
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456248175%2F1d77f7b9 … pl_wall_-63875573

# 439
Злати Heart Exl
Ще го сложа така, друго си е като го правиш от PC, a не от таблет.

Heart Exl

# 440
Здравейте!
Благодаря за споделеното!
Хубав трейлър.
Но защо са ни лишили от субтитри?
Чаках някъде да излезе с руски субове, но засега няма нищо.
Плакатът много ми хареса,тематично е, ще го повторя.

Ако срещнете някъде със субове, дайте знак.

Хубава вечер!

# 441
Добро утро,момичета!

Да ни е сладко първото кафенце и да се насладим на сутрешения аромат.
Успешен старт на новия ден! Много усмивки и хубави моменти!

Благодаря ви за всичко споделено! Hug

Взето от ТуКи,пренесено от руската група Звезди и филми | Новини | Трейлъри | Клюки
•Съдбата в мерника: Нови роли за Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн•

🎬 Prime Video представи официалния плакат и кадри зад кулисите на филма „Ужасният джентълмен“ с участието на Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн. Редакторите на cheek-look.ru внимателно са проучили детайлите на проекта, който обещава да бъде едно от най-обсъжданите есенни издания.

Създатели и продукция
🤔 Ще успее ли този творчески екип да повтори успеха на предишните си филми? Филмът се продуцира от Royal Pictures, режисьор е Мехмет Ада Йозтекин, а сценарият е написан от Мурат Ментеше. Снимките започнаха преди няколко седмици и зрителите вече могат да видят първите визуални ефекти.

Обрати в сюжета
💘 Сюжетът се върти около безмилостния наемник Дехшет (Баръш Ардуч), чийто живот се променя драстично след първата му среща с любовта. Той е член на тайната организация „Федайлер Очаги“, където чувствата и бракът са строго забранени. Ще надделее ли дългът или внезапно пробудените му емоции?

Емоционален конфликт
😲 Внезапна среща с д-р Абиде (Туба Бююкюстюн) преобръща всичко с главата надолу! Ще успее ли Дехшет да изпълни последната си мисия? Или ще предаде организацията, на която е служил години наред? Всички правила се рушат, когато истинските чувства са заложени на карта.

Премиерата на филма е на 21 октомври, ексклузивно по Prime Video!

Снощи беше премиерата на сериала ''Стари пари'' по Netflix.Днес трябва да го пуснат.Ще следя за руски превод.
Пускам снимки на партньори на Туба,които играят в него...
Енгин Акюрек

и Серкан Алтунорак с колежки от сериала Аслъ Енвер,Седеф Авджъ,третата не ми е позната.

Скрит текст:
всички актьори

Желая ви приятен петък!

__________________________________________________________________________________________________

========================================================================================

ПП За желаещите да гледат излязоха всичките 8 епизода на сериала с руски субт. на Netflix.
Под епизодите са дадени имената на актьорите и описание....
Ето колекцията:
Восхитительный вечер турецкий сериал
https://turkrutv.net/voshititelnyy-vecher/

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:14 от Zlatina3

# 442
Здравейте!
birsenaltuntas
#BarışArduç и #TubaBüyüküstün се срещат в #DehşetBey, чийто предварителен преглед гледахме. Изглежда страхотно. Особено #DolunaySoysert  (Злати, коя е тази?!) е написала „епопея“.

На прима виста им се получава, ще видим как е във филма.

Гледах 15 мин от „Старите пари“, (Злати, благодаря за линка!), и много говорят, а няма действие, скучно е. Енгин още не се е появил, затова пък Серкан е там! И за първи път ми хареса. Играе (за сега) приятел, не любовник, и повече му отива, защото има класическо гейско излъчване (както аз го разбирам) Не знам дали ще продължа да гледам, омръзна ми, все пак съм овен и скучните неща не са наши, а я няма и Туба да ме „държи“...
Ще опитам и друг път, по-сериозно.

Хубав ден!

# 443
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за новините,за мненията,за всичко.

Приятен следобед,дами

# 444
Здравейте!

Цитат
birsenaltuntas
#BarışArduç и #TubaBüyüküstün се срещат в #DehşetBey, чийто предварителен преглед гледахме. Изглежда страхотно. Особено #DolunaySoysert  (Злати, коя е тази?!) е написала „епопея“.

Линка,
Това е актрисата Долунай Сойсерт.Тя е бивша съпруга на Синан Тузджу(Игра ролята Йомер,брата на Филиз в ''Под липите'')

Скрит текст:

тук я има във видеото от Бирсен в ИГ
https://www.instagram.com/reel/DGtgKngIdbT/

Тя играе и в новия сериала с Енгин ...

Хубав следобед.

# 445
Здравейте и мерси за споделеното.
Тийзъра и аз не го намерих с английски или руски превод, но пък Туба днес го е сложила с италиански субтитри Stuck Out Tongue Winking Eye От разни постове разбрах, че ДБ трябва да убие баща и.
Тази актриса Долунай, нали участва и в този сериал, ако има гала ще трябва да я видим и там.
За първи път ми харесва външен вид на турска актриса, различна от Туба .
Аслъ Енвер

Туба е сложила стори от лятото. Спомням си, че бяха публикували едни шишенца със синя течност по време на снимките на ДА, но чак догодина ще разберем каква е идеята. Комбинирала го е с музика на Пинк Флойд

Хубава вечер!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:11 от sninova

# 446

Какво значи това?

Мислех, че Нетфликс и Прайм са конкуренти. Май греша...

# 447
Лина и аз така знам, че са различни платформи.
Tavsiye в преводача видях, че значи препоръчано. Явно някой се е объркал нещо, знам ли ?
Туба от преди малко:
Репост от списание L'Officiel Hommes Türkiye в Instagram: #TubaBüyüküstün
Неконтролируем контрол; любов, свобода и принадлежност... Пътешествие в света на Дехшет и Абиде разказва история за тревожността от загубата на контрол, за вселена, която намига на Йешълчам, история, украсена с локални препратки, но едновременно с това задаваща универсални въпроси...
В есенния си брой L'Officiel Hommes представя Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн, или Дехшет и Абиде, които споделят главните роли във филмовата адаптация на комикса #DehşetBey, чиято премиера е по Prime Video. Сценарий: Мурат Ментеш, илюстрации: М.К. Перкер.
Главен редактор и творчески директор: @deryagursel_
Снимка: @eyluezik
Моден редактор: @tugce.kilincli
Главен редактор: @larakyl
Арт директор: @larapatpat
Дигитален директор: @ataberkkacar
Tuba Büyüküstün - Коса: @ismailinan1
Tuba Büyüküstün - Грим: @hakankulturofficial
Много странно, направо като за Хелоуин

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:04 от sninova

Общи условия

Активация на акаунт