Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 16 312
  • 435
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Здравейте дами и благодаря за споделените неща.
Сложили сте още клипчета и снимки.
По мои спомени това е четвърто участие на Туба за Валентино. И след като предишните три пъти беше с официални рокли (розова, бежова и бяла) сега беше спортно елегантна. Със сако и пола панталон.

Със креативния директор на Валентино, Алесандро Микеле, който преди това е работил двайсетина години за Гучи.
Малко ми е странна птица, но човек на изкуството.

Канти доколкото знам , само с покани се ходи на тези дефилета.
Да видим тази седмица с какво ще ни зарадва Туба.

Хубава вечер!

# 422
Здравейте!
Ами много е красива...
И е много популярна.
Освен това умее да избира.

Като погледнеш - нищо изключително, обикновен кариран костюм - пола-панталон.
Но прекласно конструиран и ѝ стои превъзходно!
Едновременно класическо обикновен и много елегантен . А бе, умее да избира!
Мисля, че всички хора на дефилетата са с покани  (някой си ги купуват за много пари), обачи тези, от първия ред

си избират тоалет, бренда им го подарява, те го обличат и са ВИП -овете на дефилето.
Не, че съм била, ама някъде го четох, май... 😋
Малко красиви колажи

Пуснала си е дълъг маникюр - явно е нужен за новия филм

Ето турските актьори, присъствали на дефилетата в Париж

И портретни снимки

И две снимки, които, като че ли, не съм виждала в темата, а може и да не помня...

Хубава вечер!

# 423
Лина ,
много популярна, когато минава не викат двама , трима, а се чуват мнооого гласове. И не викат Туба , а викат Туби.

Туба сложи клип в IG съвместно с VOUGE ARABIA.
През живите улици на Париж, присъединете се  към турската актриса  ТБ, докато тя  води VOUGE ARABIA към шоуто на Валентинo.
Аз ще сложа няколко стоп кадъра.

# 424
Среднощен привет, момичета!  

Благодаря ви за всичко, което през деня сте споделили в къщичката ни!  
И днес сме били на модна вълна.  Ама няма как да не сме при условие, че Туба е една от звездите на модното събитие. Hands Thumbsup
 Много хубав клип са направили Vougue Arabia, който Туба е споделила  в ИГ и ИГсторито си.
Направих го на гифче. Линковете за него предполагам, че Злати ги е сложила (Нали не мога да отварям видеата на ТБ във ВК).
Ето линк за видеото в  ТуКи то https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456248163%2F1456aa … l_wall_-143398602

Много сърдечно се поздравяват Туба и творческия директор на Валентино Hands V

Едно мнение от Х/ТТ. с което съм напълно съгласна  
Туби Туби Туби 😍 Ай, колко прекрасни моменти 🫠 Любовта на хората към нея е неописуема.. Туба, световноизвестна актриса, която е спечелила сърцата на милиони хора по света. Възхищавам се на красотата на нейното добро сърце и невероятната й скромност.

Ето и от мен няколко стоп-кадъра от видеото с прекрасното ни момиче  Blush

Лека, спокойна и не много дъждовна нощ!

# 425
Добро утро,момичета!

Преди искахме дъжд,а сега искаме да спре! Nature CloudNature Sweat Drops
Благодаря ви за всичко,което донесохте снощи-гифчета,стоп-кадри и видеа! HugFlowers Bouquet
Vogue Arabia си сътрудничи с Valentino, за да създадат това интересно видео с Туба по улиците на Париж!
А Туба изглежда прекрасно както винаги! HeartNature Star

Приятен ден,въпреки лошото време.

# 426
Здравейте!

Не съм търсила новини.
Само да повдигна темата.
Хубав ден!

# 427
Здравейте момичета,
Не че аз като прегледах тук там намерих нещо ново.
Има точно две седмици до премиерата на ДБ. А до тогава, ако Туба ни отпусне нещо ще е добре.
Нямам си на идея , дали Прайм видео правят представяне като Нетфликс. Надявам се да е така.
Ще припомня старите представяния за Валентино

Хубава вечер!

# 428
Привет, момичета и от мен в тази дъждовна вечер!
Надявам се  по крайбрежието дъжда да не е толкова драматичен както беше преди няколко дни Hands Pray

Благодаря ви за всичко, което сте споделили днес! Heart
Аз реших да си пробвам късмета и видях, че преди 3 часа Туба е споделила няколко снимки и клипа в ИГ си . Stuck Out Tongue Някои от снимките ги знаем от клиповете вчера. Но са с много добро качество Hands Thumbsup Слагам няколко от тях

Споделила е и две видеа
Тук се вижда и огромното количество фотографи, които "щракат" Yum
https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456248168%2Fbcdf8e … _-63875573_248463

А това е с Памела Андерсън
https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456248167%2F04ae85 … _-63875573_248463

Лека, уютна и спокойна нощ ви пожелавам!

# 429
Добро утро,момичета!

Ароматното и горещо кафе ви очаква в есенната утрин! Нека
новия ден ни донесе много радостни мигове и сбъднати мечти.

Да допълня още от снимките с по-добро качество,за които Канти Hug е писала снощи! Hands V

От толкова много снимки и тази не е пускана...

Желая ви приятна сряда!              

# 430
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Човешкият характер има три златни качества - търпение, чувство за мярка и умение да мълчи.
                  Понякога в живота, те помагат повече, отколкото ума, таланта и красотата."

Приятен следобед,дами

# 431
Здравейте дами,
Благодаря за споделеното. Туба днес е направила репост на Валентино на снимка с английския
актьор Joseph Quinn . Туба му обяснява нещо.

Мари Клер Арабия също са отбелязали участието на  Туба

Хубава вечер!
Имаме и нови снимки в профила и простете, не било рокля, а бюстие и пола 😀

Другото от вас.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:51 от sninova

# 432
Здравейте!

Хайде и от мен.
От едно интервю на участник, още малко за „Султана“
Sara Kaia каза за филма Sultana: Сюжетът на филма е много красиво написан и всяка от дамите във филма има много красиви сцени и се надявам, че всички, които го видят, ще го харесат много.. Всички седем от нас тренираме заедно на едно и също място и това, което ме кара да го обичам толкова много, е, че седемте дами си помагат много, защото това е много труден и изтощителен танц и честно казано, това е много изтощително упражнение. И наистина преминахме през много, но ще го преодолеем, някои от нас са уморени, хващаме се за ръце и се мотивираме. Във филма Султана всички пеем песни, затова започнахме да репетираме и записваме песни в студиата. Пеем, танцуваме, забавляваме се, тъжим и плачем.

Два превода на едно и също, вие си изберете.

Всеки герой е написан с много красиви сцени..
Една история написана по красив начин. Надявам се да ти хареса.
Всички тренираме на едно място и това ме мотивира.. Когато съм уморен, всички ме насърчават да продължа обучението си.. Защото сме твърде уморени.. Това е много труден и изтощителен танц или спорт.
Но преминаваме през тази трудност...
Във филма Султана всички ще танцуваме, ще пеем, ще се радваме, също ще тъжим, ще плачем и т.н..

Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:24 от Lina_4

# 433
И аз да се включа...

Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
От шоуто на @georgeshobeika. Пътешествие през света, който той създаде. 💫 @jadhobeika #pfw

# 434
Аз видях нещо друго, което ми хареса. Излезлите снимки от ДБ , като рисунки.

Общи условия

Активация на акаунт