Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 261

• 17 083
  • 458
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Времето е всичко. Времето е силата, която гради и руши.
                         Времето дава, но и взема. Бавно, но сигурно. Понякога бързо. И пак сигурно.
                         Времето е едно от най-истинските неща в живота.

Приятен следобед,дами

# 451
Здравейте следобедно.

Аз още не съм започнала да гледам сериала с Енгин.Тази вечер от 20 ч. започва сериала ''Рози и грехове'' с Мурат и Джемре Байсел по к.Д. и ще го гледам онлайн!А по късно от 21,45 започва мача на нац.отбори България-Турция.

От Instagram профила на L'Officiel Hommes в Турция #TubaBüyüküstün
Противоречието се проявява в любовните истории. Контролът съществува в конфликтни взаимоотношения, изградени със свобода. Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн са главните герои в този брой, поемайки контрола над уникална вселена...
Прочетете повече в есенния брой на L'Officiel Hommes.

Хубав следобед.

# 452
Злати Heart,
Като гледам фотосесията в списанието и като знам, че е свързана със същността на филма, започвам да се плаша.
Изглежда ми и страховито и леко психарско.

И много различна Туба. Явно не се е присъединила случайно. Остават 10 дена до премиерата.

# 453
Здравейте!
Снинова, браво, че си изгледала сериала на Енгин.
И казваш, че ролята е различна от другите му, т.е. не е главен любовник? А е гадното копеле, което пречи? Не го вярвам...
Или друго е различното?
Що се отнася до това, че снима за ТВ - ами има един много голям стимул за това - парите!
Нали си спомняш на Туба каква колосална сума ѝ предложиха за „Краля...“. Сигурна съм, че и на Енгин добре плащат, а на платформите едва ли са така добре платени. Туба има ангажименти към сложната тинейджърска възраст, а Енгин няма такива, обича да играе и защо да не се занимава с любимата си работа постоянно и за добри пари.
На мъжете им е по-лесно да отсъстват, докато за Туба отсъствието е по-скоро изключение.
Така мисля аз.
Разкажи с няколко думи в скрити за какво става въпрос в „Старите пари“, извън това, че се сблъскват две фамилии и от този сблъсък се ражда любовта. (както винаги, впрочем)
А сега малко за ГУ.
Феновете са във възторг от двойката, само по.картинки. Аз не съм чак толкова.
Имаше момент в кариерата на Туба, когато двойката беше съвършенна на снимки, а после не усетих любовта. А за мен това е важно. Така че, ще изчакам с възторга...
Имаме нов трейлър. Не ги превеждат, а това е дразнещо.
Тук, предполагам, става въпрос, че на Дехшат бей му връчват портрета на човека, когото той трябва да убие.
https://x.com/BarisArducWorld/status/1976937071676997926
И малко от „Х“

Противоречието се проявява в любовна история; контролът съществува в конфликтните отношения, които изгражда със свободата. #TubaBüyüküstün и #BarışArduç са водещите звезди, които поемат контрола над уникална вселена...
#DehşetBey и #Abide’nin любов във филма #Dehşet предлагат задълбочен поглед върху тази силна емоция; според Barış Arduş „Любовта понякога може да накара хората да предизвикат най-много себе си, а понякога и целия свят. “”
Подробности в есенния брой на L’Officiel Hommes.

https://www.instagram.com/p/DPquuFGDLQB/
Май ангелчето Абиде не е баш ангел, ако приемем фотосесията като подсказка..

Ще видим...
Имайте хубава вечер!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:18 от Lina_4

# 454
Привет, момичета в съботната вечер
Е, докато си пусна поста ще стане неделя    

Благодаря ви за всички снимки,новини, преводи на написаното в соц.мрежи,  линкове за ГУ, и сериала на Енгин Flowers Hibiscus До него може би ще стигна малко по-нататъка Rolling Eyes

Още като излезна тийзъра за ГУ направих няколко гифчета, но времето ми тези дни се оказа, че не ми достига Затова сега ги слагам

От видяното в него предполагам, че срещата на Дехшет с Абиде ще го обърне на 180о. И тогава ще му възложат да убие баща й (предполагам, че възрастния човек, с когото се прегръща, и  с когото среща Дехшет й е такъв). И тук Дехшет ще се наложи да направи избора - любовта или дълга към организацията към която принадлежи Hands V
Но със снимките за списанието L'Officiel Hommes Turkey вида на Абиде силно ме стресна. Наистина вида й е доста шокиращ. Дали наистина няма някаква подсказка, че не всичко е така както го виждаме.  
Цитат
Май ангелчето Абиде не е баш ангел, ако приемем фотосесията като подсказка..
Дали пък да не очакваме Абиде да е малко като Мелек от "20 минути" Въпреки, че не вярвам Туба да приеме роля, която да е като някоя нейна предишна Hands V
Ето ги Туба и Баръш по време на заснемането на фотосесията за списанието

Виждам, че има още снимки, които предполагам, че тази вечер или утре ще ги качат  

Туба е споделила в ИГ си пост  на УНИЦЕФ Турция свързан с Международния ден на момичетата People Girl

Днес е Международният ден на момичетата! 👭

Въпреки всички предизвикателства, неравенства и несправедливости, с които се сблъскват, момичетата продължават да бъдат символи на надежда, устойчивост и промяна. Наистина вярвам в тяхната сила, смелост и мечти.

Защото, когато едно момиче е овластено, светът става по-справедливо и по-приятно за живеене място за всички нас.

Преди 9 години Туба заедно с Мурат Й. направиха съвместна среща, където обсъдиха проблемите на момичетата в днешния свят Hands V

Лека  и спокойна нощ!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:44 от kanti

# 455
Добро утро!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo HeartsTwo Hearts

Ето и останалите 2 снимки,които са пуснали.
Зад кадър на снимките за списание L'Officiel Hommes Türkiye #TubaBüyüküstün

има и 3 кратки видеа
на линка са снимките и видеата
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_248623

Нови кадри от филма "Дехшет Бей"

Желая ви приятна неделя!

# 456
Здравейте!

Очакваме си филма...

Хубав ден!

ПП За малко да пропусна да поздравя един от любимите ни партньори за рождения ден!

Пожелавам му да сбъдне мечтите си!
Отново хубав ден!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 12:15 от Lina_4

# 457
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Излязла е нова снимка в списанието.
Енигматичен образ и красива Туба

Днес не ни е споделила нищо. Децата от края на другата седмица са ваканция, така че вкупом
ги очакваме за премиерата на филма в Истанбул.
Да е честит и Енгин, здраве и още много творчески успехи му желая.
И онзи ден сме пропуснали Седа. Въпреки всичко и тя да е жива и здрава.
Снимката е споделена от Нуран.Явно са празнували заедно.

Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:08 от sninova

# 458
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Излязла е нова снимка в списанието.
Енигматичен образ и красива Туба
От Instagram профила на L'Officiel Hommes Turkey #TubaBüyüküstün
Според Туба Бююкюстюн, любовта и правилата са трудни за съвместно съществуване понятия: „За някои хора изразяването на каквато и да е човешка емоция понякога противоречи на правилата... Понякога е против правилата да се ядосваш, понякога е против правилата да плачеш, а понякога е против правилата да се смееш неконтролируемо. Защото хората са толкова сложни и могъщи същества, че не могат да бъдат вкарани в никакви правила.“
Умно е нашето момиче!

https://www.instagram.com/stories/fashionnewsarabia/?hl=bg
От Instagram профила на Fashion News Arabia #TubaBüyüküstün
Колекцията пролет/лято 2026 на Жорж Хобейка беше наистина специална. Синът му, Джад, каза пред Fashion News Arabia, че целта на колекцията е „да накара всяка жена да се чувства комфортно и уверено в тази рокля“. Елегантни и плавни, дрехите, с фини, удобни и женствени щрихи, перфектно отразяваха идентичността на модната къща.
Колекцията привлече вниманието и на много известни личности, включително Дори Зарук, Худа Хюсеин, Туба Бююкюстюн, Лайла бин Халифа, Ребека и Емилия, потвърждавайки статута на марката като известно име в света на модата.

Чувам само, че Туба казва, че костюма е кожен... 😂
Вие ако разбирате, кажете повече.

Общи условия

Активация на акаунт