Какво ще купя отново - 11

• 66 942
  • 719
  •   4
Отговори
# 525
Торта "Хавана". И украсата беше приятно оригинална – две "полуизгорени" шоколадови пурички отгоре и разпръснати парченца тъмен шоколад все едно е пепел от "пурите"...

# 526
За тоалетна чиния – лидълдския препарат с белина чисти всичко...
Кой е този препарат?

# 527
  • Deutschland
На децата много им харесаха. Аз не си падам по дубайски вкусове на храната

# 528
За тоалетна чиния – лидълдския препарат с белина чисти всичко...
Кой е този препарат?

Нито един от показаните.

Бутилката е с малко по-различна форма. И на етикета пише:

"W5
white ACTION"

Точно в такъв шрифт и размер. И е добавено "3 in 1"

# 529
Подобието на Доместос е точно този със зелената капачка, смениха скоро визията .

# 530
Аз използвам Active Power, само че в бяла бутилка със синя капачка, и много е добър. +1 за W5. Според мен няма никаква разлика с Domestos.

# 531

Цена 2,99 

Доместос 8,99

# 532
  • софия
Всички продукти на Братя Пееви засега не са ме разочаровали. Техният кашкавал и масло са ми любими. Сиренето на Добротица също е фантастично

# 533
Сирене Дестан купих, като за цената си може би най-приличното сирене, което съм купувала.

# 534
Тъкмо с подобно мнение мислех да се включа. Този вариант е абсолютно копие на Favori:

Има ги във Фантастико, предполагам и в Кауфланд ще има, че е от по-заредените вериги.
И в Тмаркет ги има. Често са на промоция, харесват ми и на мен. Дано някой не е писал по-надолу същото, че сега ви чета и наваксвам.

# 535
+1 и от мен за тези препарати от Лидъл:

Това шампанско също:

# 536
Действа на перисталтиката, ако имате проблеми, но и да нямате според мен е хубаво 1-2 пъти в седмицата да се пие. Даже е много по-добър от онези зелените китайските в аптеките, които станаха по 9+ лв.
Този е 2,19 в Кауфланд.

# 537
Обаче е важно да се уточни, че еднократен прием не е проблем, но честата употреба води до  привикване и промени в нормалната чревна функция.

# 538
  • Sofia
За перисталтиката и успокоение на червата аз препоръчвам този: https://www.phytolek.com/product/elegans-fitolek/

ПП. Също не ползвам всеки ден, има леко слабително действие.

# 539
  • София
Внимавайте много с тази Сена, защото изобщо не е безобидна. Аз не знаех в началото и се чудех откъде ми се появиха проблеми със стомаха. Докато не разбрах, че е от чая.

Общи условия

Активация на акаунт