Какво ще купя отново - 11

• 64 663
  • 684
  •   4
Отговори
# 675
Кайма купуваме от Кауфланд или от Лидел или Билата. Не казвам че е супер но поне не е отишла на боклука. Иначе от месарските магазини е най добре но си е и скъпичка.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:19 от femmi2

# 676
От Билла като ми трябва кайма вземам кебапчета или кюфтета "Българска ферма". Дразни ме кимионът, но чиста кайма нямат. Никога не са ме разочаровали, а ги купувам с години.

# 677
Да, моя грешка, ще го пусна в ддругата тема. Благодаря!

# 678
  • София
Ами че те и в Била мелят месо, не е необходимо да се купува кайма.

# 679
Ами че те и в Била мелят месо, не е необходимо да се купува кайма.

Не във всяка Билла предлагат мелене на месо. Просто казвам.

# 680
Къде мелят месо в била, никъде не съм виждала? И какво е месото....

# 681
  • оттам, откъдето започва България
Откакто на два пъти върнах кайма в Кауфланд (не ми се спомня какви гадости имаше в нея), редовно си мелим месо в Билла, примерно както сега е на промоция свинския бут без кост - 6.49в./кг. Перфектни кюфтета стават, също и за спагети, шницели и други ястия ползвам каймата.

# 682
Къде мелят месо в била, никъде не съм виждала? И какво е месото....

Месото е каквото си изберете и си купите. Аз се каня да опитам врат или джолан. Мелят на щанда с насипно месо.

# 683
Да, моя грешка, ще го пусна в ддругата тема. Благодаря!
От точно същата кайма взех и аз днес и преди малко си направих "принцеси" с нея. На външен вид излязоха една идея по-тъмни отгоре,но иначе стават за ядене.

# 684
  • Варна
 Както споменаха по-горе, не във всяка Билла има щанд за насипно месо. В ,,моята" няма. Но купувам пакетчета по 250 гр, в намаление са по 99 ст., та, ако има нещо( досега не е имало) поне да не ме е яд.

Общи условия

Активация на акаунт