Какво ще купя отново - 11

• 67 588
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Относно кашкавала – по принцип, не консумирам такива продукти, но преди време бях пробвала този на "Млечна планета" и страшно много ми беше харесал:

# 436
За Стара Загора – в магазини „Риц“.
В Пловдив съм виждала техни продукти в „Слънчеви лъчи“.
Ще допълня за Пловдив, че го предлагат и в Лекси.

Всички кашкавали, произведени в с. Борово са хубави. Купувала съм в Пловдив от още поне две мандри и всички са "Борово". Дизайнът на етикетите е различен. Показаният от Как'Сийка ми е фаворит.

# 437
Вкусове разни Simple Smile. Вкъщи нищо тяхно не се хареса  (меко казано)

# 438
Млечни продукти купуваме от магазините Ракево Милк. С годините съм намерила вкусове, които ни допадат. Вакуумирани сирена и кашкавали от супермаркетите не съм купувала от години.

# 439
  • Свети Влас
Мама купува и на Сакарела от насипните и Наборъ, което е на намаление.

# 440
  • София
Аз не обичам кашкавал, но харесвам млечните продукти на Добрев и предполагам, че ще е добър Simple Smile

# 441
Аз не обичам кашкавал, но харесвам млечните продукти на Добрев и предполагам, че ще е добър Simple Smile

Добър е, но  Ретро ми е над него в класацията.

# 442
  • Deutschland
Момичета от и около Пловдив, откъде купувате пилешко месо и доволни ли сте? По-скоро ме интересуват фермерски продукти, а не от супермаркети.

# 443
Момичета от и около Пловдив, откъде купувате пилешко месо и доволни ли сте? По-скоро ме интересуват фермерски продукти, а не от супермаркети.

Магазин Безистенът на Мария Луиза е вариант, там зареждат фермерски продукти. Конкретно за пилешко съм чувала добри отзиви за “Адет”, но не съм опитвала лично.

# 444
  • Пловдив
И Гурме тепе срещу Военна болница имат пилета, но не постоянно като че ли.Харесала съм ги във фейсбук и ми излизат разни хубави нещица.Вчера предлагаха толумбички 🤤 но нямаше как да ида.
И на мен ще ми трябват хубави меса, че ще започвам захранване на бебето скоро.
Малка ферма край реката изпращат с Еконт, много добри отзиви, смятам и тях да пробвам.
И аз чух за пилетата Адет на БезистенЪ, набелязала съм ги.

# 445
  • Пловдив
Продукти на Адет има в ebag. Тествах пилешко филе, като вкус не намерих осезаема разлика с Градус и не взех втори път, защото е двойна цена. Но сега като се замисля как се обработват масовите пилета, ако знам че пилетата на Адет са по-чисти, ще взема пак.

# 446
Аз бутчета съм взимала на Адет. За вкус не мога да кажа, че не ям, но ми хареса, че не бяха някакви големи цепеници като тези на Росо например, без много мас, кожата беше фина.

# 447
И Гурме тепе срещу Военна болница имат пилета, но не постоянно като че ли.Харесала съм ги във фейсбук и ми излизат разни хубави нещица.Вчера предлагаха толумбички 🤤 но нямаше как да ида.
И на мен ще ми трябват хубави меса, че ще започвам захранване на бебето скоро.
Малка ферма край реката изпращат с Еконт, много добри отзиви, смятам и тях да пробвам.
И аз чух за пилетата Адет на БезистенЪ, набелязала съм ги.

и аз чух за тези пилета, но доставката с еконт  леко ме притеснява...

# 448
  • Свети Влас
Аз взех пилишко филе от месарски магазин, но цената му беше 33 лв/ кг, което за мен е много скъпо, но за един път става.

# 449
  • Deutschland
По-скоро пуешки гърди ме интересуват. Мъжът ми е на диета и основно това яде. Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт