Какво ще купя отново - 11

• 67 345
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Не е фермерско, но за пуешко харесваме Делиа и Амадори от Кауфланд и лидълското пуешко също. А пилешко на Кокорико от Кауфланд.

# 451
Амадори и за пилешко е супер. Ние купуваме само него.

# 452
Не съм обръщала внимание, че има и пилешко на Амадори (или не е в Кауфланд)? В Италия съм купувала от него и наистина беше супер.

# 453
Не съм обръщала внимание, че има и пилешко на Амадори (или не е в Кауфланд)? В Италия съм купувала от него и наистина беше супер.

Бях взимала пилешко филе, но не го има винаги. Иначе взимам цяло пиле, в една тарелка е също е много хубаво.

# 454
Охладено пуешко купувам от Лидл.

# 455
Пуешко Делиа има в Метро и Лидл, на нас ни харесва и често си взимаме.
Пилешко Амадори под формата на шницели взимам от Метро, Кауфланд и Лидл. Младежът си го правеше във фраера.

А ето тези хапки не само пак ще купя, но и паднат ли ми ще се запася с 5 пакета . Панировката е много лека, тип темпура и вътре е чисто нарязано месо, а не някакъв прат, формован в панировка

# 456
Пуешко Делиа има в Метро и Лидл, на нас ни харесва и често си взимаме.
Пилешко Амадори под формата на шницели взимам от Метро, Кауфланд и Лидл. Младежът си го правеше във фраера.

А ето тези хапки не само пак ще купя, но и паднат ли ми ще се запася с 5 пакета . Панировката е много лека, тип темпура и вътре е чисто нарязано месо, а не някакъв прат, формован в панировка

От къде сте купили хапките?

# 457
По байрама ги имаше в Кауфланд, после изчезнаха... Пише, че са Халал. Няма ги в асортимента им вече, проверявам редовно с надежда.   

# 458
Това са полуфабрикати и месото кои знае,на колко време е. По-добре си вземете пилешко или пуешко филе,панирайте си го и си направете един сос с цедено мляко,зехтин и копър 100 пъти по-вкусно е.

# 459
Това са полуфабрикати и месото кои знае,на колко време е. По-добре си вземете пилешко или пуешко филе,панирайте си го и си направете един сос с цедено мляко,зехтин и копър 100 пъти по-вкусно е.

Е аз така правя, но понякога хвърлям и някакви хапки за протеин в камерата, ако се прибера късно от работа и няма за кога да готвя…

# 460
Представете си знаем, че са полуфабрикати, но понякога децата си готвят сами и искат да е бързо и мързеливо, особено ако са се прибрали по нощите и са гладни

# 461
  • Sofia
И аз зареждам само Амадори шницели, хапки или крилца в камерата, за готвене от децата, когато са сами.
Иначе, то е ясно, че най-добре сготвено филе. Пoлзвам само Roso, струва ми се по-вкусно.
Обаче онзи ден много бързах и взех пилешко филе в марината от Била, серия Happy grill (ако не ме лъже паметта). При охладените продукти е. Само го метнах в тиган, оказа се мноого вкусно. Станаха сочни и вкусни пържоли.

# 462
  • София
Пилешкото на Roso много го развалиха напоследък. Гърдите станаха едни огромниии, направо химията си личи отвсякъде. В сравнение с Градус и другите боклуци е пак по-добре, но определено не е каквото беше Sad

# 463
Пуешките наденички на Делиа също са много хубави. Днес ги пробвахме, пак ще купя.

# 464
Пуешкото на Лидл е много хубаво. Не е фермерско, но винаги е със свеж розов цвят и без излишни неприятни аромати.

По-скоро пуешки гърди ме интересуват. Мъжът ми е на диета и основно това яде. Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт