Какво ще купя отново - 11

• 67 284
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Напоследък купувам и много ми харесват сиренето и кашкавалът на Ел Би Булгарикум. Вече като купувам, все за тях се оглеждам.

# 466
Тези наденички:

# 467
Тези наденички, каймата и бургерите са ми в постоянния поддържан в хладилника асортимент. Кюфтета им не ги харесахме.

# 468
  • Пловдив
Тези наденички, каймата и бургерите са ми в постоянния поддържан в хладилника асортимент. Кюфтета им не ги харесахме.
Много благодаря за този коментар! Ние тествахме кюфтета и понеже никак не харесахме, не посмях да взема нищо тяхно от кайма. Сега ще имам смелост да купя от другите неща я асортимента им Simple Smile

# 469
  • София
Точно кюфтета на Делиа ги обожавам, особено тези с чушка, а аз по принцип чушки мразя. Всичко, което съм купувала от Делиа съм много доволна, а аз съм претенциозна на тема месо. Пуешките шишчета също са топ. Кауфланд поддържат доста богат асортимент от техни продукти.

# 470
  • Sofia
+1 за сиренето и кашкавалът на "Ел Би Булгарикум",  и в къщи са предпочитани. Също много харесваме и тези на "Лакрима" и  сиренето на "Тертер".

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 07:15 от Lady Royal

# 471
Аз също купувам сирене, кашкавал и кисело мляко на Елби. Близо до нас имат фирмено магазинче и всичко млечно купувам от тях, без масло.

# 472
По едно време (бая дълго време, чак си мислех да не взимам повече) бяха развалили каймата Делиа. Имаше нещо като сгъстител в нея и като я сложиш да се пърже в тигана, просто ставаше като гумена подметка и беше трудно да се отдели на малки късчета и трохи. Последните седмици каймата е отново с качество на първите пъти, когато съм купувала. Основно я ползвам за нудълс и спагети, но и кюфтета съм правила с нея. Котките ми я обожават.
А между кюфтетата и бургерите, наистина има разлика във вкуса. Точно тези с чушка не харесахме. Бургерите обаче моят капризен син ги яде в земел с чедар. Simple Smile

# 473
Аз също купувам сирене, кашкавал и кисело мляко на Елби. Близо до нас имат фирмено магазинче и всичко млечно купувам от тях, без масло.

Завиждам за фирменото магазинче. При нас няма, та дебна в Била-та.

А за каймата, след като години наред купувам готова, напоследък тотално разочарование откъдето и да купя, в това число и от фирмен магазин, където не е лоша, но пък последния път беше супер солена, та вече ходя в Метро и си меля от месо. Не че винаги ми се занимава, ама поне ми е вкусно и знам, че ям месо.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 10:55 от NellyN

# 474
  • Sofia
Кайма купувам само на Бредас, смес свинско/телешко. Вкъщи не се одобрява никоя друга и с времето спрях да купувам различни марки. Взимам я от ebag.

# 475
Пуешката кайма не съм купувала, но наденички и кюфтета зареждам.
Бутчето готвим по рецепта на джолан в гювеча и става много вкусно.

Нещата на ЛБ в Била ги направиха златни, взимам само кисело мляко, прясно почти не консумираме, та преживявам цената от 4лв/л от време на време за някой сладкиш

# 476
Никога не купувам готова кайма, винаги искам да ми я сменят пред мен. Дори вече предпочитам от бут, от плешка ми идва доста мазна. Единствено купувам една овкусена кайма, която правят в една месарница до нас. Каквото и да правя, не мога да й придам този вкус, идеална ми е за кюфтета и принцеси.

# 477
Poni69 като казахте,че имате фирмен магазин на Елби и месарница наблизо,да нямате предвид Партньори?

# 478
Много ни харесват. Има и други видове, но тези са ми любими

# 479
Бяхме до Белоградчик миналата седмица. В Боровица спряхме на мандрата. Всичко им е хубаво- кашкавал, моцарела, айрян, сирене. Видях, че имат и в София магазини. Препоръчвам с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт