Какво ще купя отново - 11

• 65 334
  • 696
  •   2
Отговори
# 555
Аз ги опекох и станаха една идея по-сухи! Пържени ще са нещо страхотно!

Супер, мерси много. Ще я пробвам и аз.

# 556
За пържени кюфтета се добавя хляб и яйце, така ме беше посъветвала жената от месарницата. Аз нямам бял хляб вкъщи, слагам галета, леко намокрена, колкото да се раздуе

# 557
За пържени кюфтета се добавя хляб и яйце, така ме беше посъветвала жената от месарницата. Аз нямам бял хляб вкъщи, слагам галета, леко намокрена, колкото да се раздуе

Да, аз слагам филийка хляб, леко намокрена. Знам го от баба ми, която правеше най-хубавите пържени кюфтета.
💕

# 558
  • Варна
Леко намокрена филийка, без коричка, с прясно мляко, леко изцедена и в каймата е класика. Wink

# 559

Деликатесен салам на Кен, много ми хареса, като се има предвид, че съм капризна относно колбаси.

# 560
  • оттам, откъдето започва България
Аз харесвам на Тандем. Тази седмица ще е на промоция в К. на витрина. Simple Smile

# 561
# 562
В магазините на Гризли-СВА от вторник ще продават испански зехтин YBARRA екстра върджин на цена десет лева! Не е помаче. Някой опитвал ли го е да изкаже мнение? Доста е евтин за истински зехтин...

# 563
  • София
Кой кашкавал бихте препоръчали като подходящ за паниране?

# 564
Този гел за лице на alverde от ДМ. Много съм доволна!

# 565
  • София
Най-сочните кюфтета ми стават като настържа на ситното ренде суров картоф и не добавям яйце.Важното каймата да се "отбие"добре.

В магазините на Гризли-СВА от вторник ще продават испански зехтин YBARRA екстра върджин на цена десет лева! Не е помаче. Някой опитвал ли го е да изкаже мнение? Доста е евтин за истински зехтин...
Съмнява ме да е истински.Казвали са ми хората които живеят в Гърция,че ако цената под 6 Е (за Гърция)значи нещо не е наред.А тук има транспорт и надценка на търговеца.

# 566

Може да ви се стори странно, но има вкус на истинско масло.

Аз съм страшна цинция относно тоалетната хартия. Повече от 35ст на ролка, не давам. Малко с недоверие я взех, но ме изненада. При търкане лесно се накъсва, но е много мека и лесно, но не прекалеко се късат късовете. Направо ми е златна. Ехх да миришеше и на Емека лилава.

# 567
  • Варна
+1 за ,,Сucu''.
По темата - кори за баница ,,Тракийски"( промоционална цена  беше 1,99, отскоро е 2,19, ама...) купувам редовно.

# 568
"Сиси" от студентските години не съм купувала. В магазина имаше "Сиси" и "Зебра" рециклирана, пак сива като Сиси, и бяха на сходна цена. Нарочно се загледах и ги опипах двете да ги сравня, понеже не бях виждала тава сива и бюджетна "Зебра" , и на Зебра бяха по-плътни рулата от на Сиси.

# 569
И аз предпочитам по- икономична хартия.
Вземам промоционалната Зебра в големите пакети или на ДМ от тяхната марка. Когато хартията е плътна и хубава, стига дори за по-дълго, а и усещането е по-приятно.

Общи условия

Активация на акаунт