“Kaufland” и еврото - това коректно ли е според Вас?

• 2 007
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Защо да не защитаваме големите вериги, какво им е?

# 31
Кауфланд изнасят милионни печалби, но прилагат подвеждащи етикети! Тези, които защитават веригата, сигурно са техни служители. "Кьорав карти не играе", казват високомерно. Не само възрастните хора биват подвеждани. И като го прецакат човечеца с мижавата пенсия, дето се е дигнал по промоциите, за да свърже двата края?!?!?  Държавата трябва да си влезе във функциите, казвам аз!

Аз съм на същото мнение. Не мога да си представя, че обикновен и съвестен гражданин (защото всички сме в едно положение в тази държава) ще седи и защитава и оправдава големите вериги… Или са служители или имат някакви облаги, купони ли им дават да ги защитават по интернет, не знам 😄😄
Ох мър божкееееейййй!

Значи вземаш снимка с лошо качество от интернет, пускаш я в бг мама понеже много си се развълнувала като си била на място и всеки, който казва, че не е луд, който изяжда баницата, а е луд, който му я дава е платен служител на Кауфланд?!

Хора, на които все друг им е виновен, все някой ги мами и евреите събират плаценти от болницата да си осигурят вечна младост …
Не знам за какво продължавате да ме цитирате, явно ви се заяжда с някой? 🙄
Щом държите да защитавате НЕкоректните големи вериги, сама продължавате да потвърждавате мнението ми. Пазарувайте си в Кауфланд и вие се вълнувайте после на касата. Повече няма да се впускам в безполезни беседи, от къде е снимката, какво е качеството, колко съм била развълнувана, айде

# 32
  • Далечният изток
1000 пъти предпочитам веригите. От години не пазарувам в малки квартални магазини.
Най-малкото във веригите има промоции. Също хубави намаления за продукти с изтичащ срок на годност. Също така не се налага да обикалям различни магазини, като вляза в един и пазарувам всичко, каквото ми трябва.
И т.н. Защо да не ги защитавам след като съм доволна?
Макар че темата не е за това...
Сега специално ще отида до Кауфланд след работа.

# 33
Mbj999 цитирам те, защото отговарям на въпроси и нападки, че съм платена от темата ти. Това е част от дискусията. Съжалявам, че ти е неприятно, но да не са всички на твоето мнение е също част от дискусията.

# 34
Ключ по молба на автора

Общи условия

Активация на акаунт