Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 30 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Мъж на 40 е в разцвета на силите си и не би трябвало да има проблем с ерекцията, ако всичко му е наред. Дори, ако дълго време, колкото и да е дълго това, а за мъж дълго е и 3 месеца, не е бил с жена, ще гръмне на втората минута, а няма да му спадне просто ей така...
И аз съм от тези, за които моженето е важно и ако се окаже с проблем (нова връзка), не съм сигурна, че бих го придружила търпеливо в решаването на проблема. Той няма да си каже от кога е това, взима ли мерки и иска ли изобщо да разбере каква е причината. Вярно че всеки човек е различен, но ако това нещо се повтаря често, за мен ще е притеснително на 40 да се случва.

# 556
Без да искам " закачих" с ноктите си един папилом, който е на д....о ми. Забелязвам, че около него е зачервено и сякаш твърда кожата, боли леко само при допир. Папилома е светъл на цвят, притеснявам се. Трябва ли да го намажа с нещо и с какво? Да поизчакам ли няколко дни или да търся дерматолог?

# 557
  • София
Без да искам " закачих" с ноктите си един папилом, който е на д....о ми. Забелязвам, че около него е зачервено и сякаш твърда кожата, боли леко само при допир. Папилома е светъл на цвят, притеснявам се. Трябва ли да го намажа с нещо и с какво? Да поизчакам ли няколко дни или да търся дерматолог?

На мен дерматоложката ми е казвала, ако закача бенка, пъпка, да мажа с Гентамицин крем.

# 558
Имах бенка и я отлепих наполовина преди години, изписаха ми .. ох Тридерм ли беше.. бял крем, мазах два дни и се залепи обратно.

# 559
Благодаря за съветите. Утре се прибирам в България и веднага ще си купя нещо.

# 560
Здравейте. Мъжът преди полов акт се овлажнява доста, но като се стигне до работа и спада. Не поддържа ерекция... На моменти даже търси ласки, има докосвания, но за да му стане трябва време и занимавка. Така при няколко неуспешни опита започнах да си мисля, че аз съм проблем и дали не го привличам достатъчно. Отрича да е така.
Сам започва да си го търси, но нещо се случва и до акт не се стига. За първи път ми се случва с партньор. Какви са причините?
Трябва да отиде при уролог. Имам познат, който беше с такива проблеми, и урологът му откри хламиди. Остана бездетен, но с полов акт няма проблеми.

# 561
Здравейте, моля препоръчайте ми нещо успокоително за нерви, от мента, глог и валериан ми става зле на стомаха, а от Валидол няма ефект, благодаря!

# 562
Магнезий.

# 563
Освен магнезий, може да пробвате известно време и с Неолексан,на майка ми много и помагаше.

# 564
Може ли личния лекар да даде направление за ямр и ако е по здравна каса колко се чака?

# 565
Мисля, че не може. Трябва да те изпрати при специалист, който да подаде заявка за ЯМР. Какво да ти кажа... ноември 2023 невролог ми пусна такова, още не съм получила разрешение... Платих си го и си го направих още тогава.

# 566
Има промяна и мисля, че вече може и ЛЛ. Но не ми се е налагало, за щастие.

# 567
За ЛЛ не знам, но миналата година специалист ми даде направление. Няма вече такива филми с чакане и одобрение.

# 568
Дано са променили нещо. Все пак моето инфо е от края на 2023-та

# 569
От миналата година е промяната.

Общи условия

Активация на акаунт