Бързи здравословни въпроси и отговори – 53

• 30 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Може ли някой да сподели мнение за д-р Младенка Крумова - уши, нос, гърло от ИСУЛ. Далече е София от нас, но се налага да ходя при такъв специалист, защото гласът не ми се връща, боли целия ларинкс. Благодаря на всеки за мнението!

# 361
Държиш конкретно при тази докторка ли да отидеш? Ако не, препоръчвам Д-р Роберт Меламед, потомствен лекар УНГ. Отличен специалист.

# 362
Държиш конкретно при тази докторка ли да отидеш? Ако не, препоръчвам Д-р Роберт Меламед, потомствен лекар УНГ. Отличен специалист.
Онколог е, работи в онкологията. Но дали приема с направления и има ли часове? Или по жив ред е при него?

# 363
Ами провери в Супердок, там пише кога, къде и как приема, както и час можеш да си запишеш, не съм гледала подробности.
Ето https://superdoc.bg/lekar/robert-melamed

# 364
По предписание пия Иногинол от 6 мес. Така е написано и на кутията, че работи с натрупване. Дали сега да спра малко с приема? Цикълът ми се регулира горе-долу, даже последния път ми дойде доста по-рано от очакваното.

Отново питам. Моля да отговори някой, ако знае.

# 365
Аз съм на същото мнение, дори и да има цикъл яйцеклетките са некачествени. Не, че историята не помни и други случаи, но отидете на преглед,  проследете си хормоните, за да се установи причината за това закъснение.

То докато има цикъл, може да се забременее, но вероятно е пременопаузата.

# 366
Казват, че възрастта на стартиране на менопаузата пада доста. Жени и на 38-40 години вече са в предМП и не било изключение.

# 367
Аз го пиех постоянно, не съм мислила да го спирам.

По предписание пия Иногинол от 6 мес. Така е написано и на кутията, че работи с натрупване. Дали сега да спра малко с приема? Цикълът ми се регулира горе-долу, даже последния път ми дойде доста по-рано от очакваното.

Отново питам. Моля да отговори някой, ако знае.

# 368
А колко време ?

# 369
С каква цел се приема?

# 370
  • на последния етаж
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог в София? Евентуално да работи със Здравната каса.
Д-р Първолета Петева
Много благодаря! Най-ранният час е след два месеца обаче... Sad

# 371
Регулиране на цикъла при липса на такъв за около 4 месеца, прием на дуфастон за месец без ефект, после друг гинеколог ми предписа Иногинол като каза, че е с натрупване за 6 мес, но забравих да питам дали след това да го спирам. Цикълът ми се регулира, последния път даже дойде седмица по-рано.

# 372
Аз съм на същото мнение, дори и да има цикъл яйцеклетките са некачествени. Не, че историята не помни и други случаи, но отидете на преглед,  проследете си хормоните, за да се установи причината за това закъснение.

То докато има цикъл, може да се забременее, но вероятно е пременопаузата.

На почивка съм в момента, като се приберем, ще ходя задължително на лекар.Просто за толкова много години,,цикъла ми винаги е бил по часовник.А дали е възможно от прием на Магнерот да не идва-почнах да го пия този месец по лекарско предписание по 4 таблетки дневно, и сега е намален по 2 таблетки дневна/от няколко дена/поради екстрасистули/?

# 373
Скрит текст:
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог в София? Евентуално да работи със Здравната каса.
Д-р Първолета Петева
Много благодаря! Най-ранният час е след два месеца обаче... Sad
Ами... търсена е, но си струва чакането. Ако имаш профил, включи опцията да те информира, ако се появи по-ранен час.

# 374
Kaira12344 не мисля, че има връзка магнезия, аз пия редовно.
Иначе и аз цял живот с цикъл по часовник, дори след раждането на 40-я ден имах цикъл...но рано или късно се започва. Този месец за първи път имах 2 цикъла в месеца и мен ми е странно, но ...Бях на лекар, не видя нищо необичайно, каза че вероятно от смяна на климат (бях на море), но и друг път съм била а не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт