👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 659
  • 497
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Боряна Ангелова IG @boryanaangelova
Пътувахме в един автобус, с мъжа си беше.

# 196
Кубрат със семейство в спортен магазин също. Яна Маринова и син, ергенът Евгени, поотделно, на концерта на Соня Йончева. Разбира се и самата Соня Йончева, Пласиго Доминго и Хосе Карерас. Пласиго в добра форма, Карерас в много крехка форма ми се стори.

# 197
# 198
  • София
Мариус Куркински на Славейков, Дани Петканов на Солунска.

# 199
Стивън Кинг, със съпругата му, летище Дулс Вашингтон, в неделя Simple Smile

Бяхме на гейтовете за доместик флайтс и нямаше ни книги, ни вестник. Освен това наближаваше полунощ и наоколо беше затворено. Синът ми също е фен и се зарадвахме вкупом Simple Smile.
Истината е, че носех няколко книги в ръчния, но за моя беда беше само Стайнбек.
Човекът мисля, че чакаше полет за Албъни, не съм сигурна, бях уморена и не съм особено любопитна към чуждия живот.

Мъжът ми няколко пъти е срещал Дани Де вито (още по-дребен бил наживо), Сталоун, Ал Пачино - в съвсем прозаични ситуации.

Това лято бях в София. Видях Евгени Минчев (често го срещам, когато съм там, защото сме съседи). На Ндк видях Мариус Куркински, а на един концерт в Маймунарника видях актьорът, който играеше санитар в Откраднат живот - Кирил Бояджиев, беше с приятелката си.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:07 от Moderator (Nikol)

# 200
Пламен Димов - гаджето на Радина К. - на “Раковски” сутринта, сладък е. Има готино позитивно излъчване.
Евгений Дайнов в Билла - аз съм му фен, изненадах се много да то видя точно там.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 19:45 от PoshSpice

# 201
  • София
Евгения от диви и красиви в Обеля близо до метростанцията... Гледаше надолу, но мисля че беше тя Sunglasses

# 202
  • София
Видяхме Димитър Биненкин на паркинга на Космос в Солун. С дама на неговата възраст и със скромна кола:
https://eportal.bg/%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/%D … D0%BA%D0%B8%D0%BD

# 203
Черепа на Касандра в една готина таверна преди седмица. С жена си беше и друга двойка анонимни за мен. В друга таверна малката дъщеря на Шарлопов с приятелска компания.

# 204
  • София-Младост
Това човек ли е?

# 205
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Васил Божков - Черепа

# 206
  • Deutschland/HE

Най-вероятно е Васил Божков-Черепа.

# 207
  • Sofia
Касандра е полуостров в Гърция.
И аз малко се затрудних докато разбера кой и къде е видян 😀

В неделя Влади Априлов с куче в Люлин.

# 208
Сетих се, че преди месец видях Ани Владимирова (психолог). На живо изглеждаше много приятна и свежа, по-дребничка отколкото си мислех.
Гледала бях подкасти с нея, камерата определено не я обича, на живо е наистина хубава жена.

# 209
  • Sofia
Вчера видях една жена-депутатка или нещо с политика се занимаваше,но не мога да се сетя за името 🤔
Висока,стройна,около 50-те,с много буйна,къдрава и дълга тъмна коса...

Общи условия

Активация на акаунт