👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 80 711
  • 497
  •   1
Отговори
# 255
Наскоро видях и Стефан Цанев в МаБейкър.
Завидях. Край коя точно пекарна да обикалям? Grinning

Вчера видях М. Белчев и съпруга + Йорданка Христова край един от входовете на НДК.

# 256
  • София
Владимир Зарев вчера с една жена, вероятно съпруга, в публиката на премиера в Народния.

# 257
  • София
Проф. Владимир Чуков и Петър Бакърджиев, спортния журналист. И двамата на пазара Красно село.

# 258
Певецът Устата, в шоурум на Toyota, мисля че си поръча автомобил.
Сами Хосни,  с жана му Мила и децата на разходка. Доста нисички и двамата ми се сториха. Иначв усмихнати и приказливи.
Преди седмица в лобито на един хотел видях Константин. Прекалено нахилен, с плоски шегички към дамите на рецепция. С шофьор и бяла s класа.
Бях я позабравила тази тема Simple Smile

# 259
Аз преди две седмици на терминал 2 видях бившия министър на икономиката Николай Василев, беше и вице, беше и на транспорта министър.
Забравих, че го видях и чак сега пиша. Чакахме чекиране на гишетата, той чакаше пред бизнес класа.

# 260
Мариан Вълев в петък на Красно село

# 261
Ивет от Ергенът 4 в една книжарница на Витошка. Симпатична е.

# 262
Звезди от Ахат.

# 263
Амебата (на Фънки съдружника от София мюзик ентърпрайзис) - пред Сатирата в стар джип, чакаше една жена, нещо си говореха усмихнати и потегли. На мен ми е много по-симпатичен от лигавия Фънки.

# 264
  • Sofia
Първият ерген в Панчарево, тъчащ полугол и гледащ на гюрултия. Много несъразмерен ми се видя - широки плещи и малка, продълговата глава.

# 265
На Сан Стефано и Оборище :
Христина Бобокова - хубава е, но не е така лачена като на снимки. Не е прекалила с корекции.
Сара Драгулева - красива, но устните и са ужасно коригирани.
Славена Вътова в колата - не можах да я огледам добре. 😀

# 266
  • При децата ми
Наталия Киселова, на празника във В. Търново.

# 267
  • София
Кирил Ефремов в КАТ София.

# 268
  • София
Евгени Минчев, Кремена и Бебо Халваджиян и бившата жена на Джуди Халваджиян на Оборище преди два дни.

# 269
Радина Кърджилова на спирката на 9-ката посока НДК сутринта. Супер си е, няма изтормозен вайб. Арт мацка отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт