👁 Знаете ли кого видях - 46 тема

• 150 627
  • 901
  •   1
Отговори
# 705
  • При децата ми
Вчера видях проф. Стоянович близо до дома му

Сега се сетих, че го видях преди около месец в нашия град.

# 706
Андрей с жена му и син. Съвсем нормално си изглеждат.

# 707
Андрей с жена му и син. Съвсем нормално си изглеждат.

И на живо ли е толкова слаба, вчера е пуснала селфи..никак не ми изглежда нормално..
Скрит текст:

# 708
  • на село
Аз сега се загледах в тялото ѝ - тя от кръста нагоре не е зле. Може би трябва да започне да работи и за долната част, че без талия изглежда малко странно. Отделно, че вероятно се повталява  с филтър. Да, правят го вманиачените в килограмите, колкото и да ни се струва безумно.

# 709
Аз сега се загледах в тялото ѝ - тя от кръста нагоре не е зле. Може би трябва да започне да работи и за долната част, че без талия изглежда малко странно. Отделно, че вероятно се повталява  с филтър. Да, правят го вманиачените в килограмите, колкото и да ни се струва безумно.

Едва ли се вталява, някой коментираше че на живо са още по-кльощави със сестра си, определят ги като "живи мощи", затова и сега попитах.. Иначе аз не намирам нищо женствено в тялото и, никаква талия наистина няма..

# 710
Преди седмица Ивайла Бакалова с малката си дъщеря в самолет. Малката е голям бонбон.

Вчера на летището при пристигащите съм почти убедена че видях победителката от миналия сезон на Ергенът - Любомира, както и още едно момиче с нея (по спомен русокоса, но не обърнах много внимание)

# 711
Любимият ми Г. Бардаров и един актьор Любомир, който е завършил във Франция и имаше връзка с Елена Петрова. Не бяха заедно, но и двамата днес ги видях на Раковска

# 712
Антон Хекимян, в магазин Зоя на ул Сан Стефано.Беше с един смугъл мъж.

# 713
По обяд пак Росен Йорданов и пак по Витошка. ММ не го познава и коментира как се пери тоя все едно улицата е на баща му. Голям пуяк

# 714
Оф, тоз ми е толкова никакъв, че съвсем забравих - често го срещам в района на НДК, покрай едно кафене. Много дребен тоз мъж, и хич няма готин вайб.

# 715
  • София
Днес си купих кафе заедно с Ненчо Балабанов от магазинче до "Сълза и смях". Леко ми е неприятен от тв изяви, но не мога да отрека, че изглеждаше чудесно - и прическа, и брада, и облекло, всичко нагласено.

# 716
  • Sofia
Камелия Тодорова при Ректората, отново. Върви ми на фамилията - наскоро видях и дъщеря й Рейчъл с внучето на баба Кеми.

# 717
  • на последния етаж
Проф. Милена Георгиева на представление.

# 718
  • Sofia
Мари, Константин и Лора. На Мари не й личи бременността. За пореден път се убеждавам, че много хармонично стоят един до друг.

# 719
В района на Оборище, Шипка и Сан Стефани - Михаела Филева,гадже и куче, Дара, Лашкова и Даниел Върбанов.

Последна редакция: нд, 01 мар 2026, 20:36 от *Ягодка*

Общи условия

Активация на акаунт